2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ben uykusuzluktan ayakta duramiyom sen gündüz uyuyor musun nasıl dayanıyorsun

Dedim cnm da kolayina kaçıyor. Erken de kalkmiyor. 8 de kalkıyor

Benim bebe uyumuyor, gündüz 2 saat bayılıyor, o sırada ben de uyuyorum hatta sızıyorum. Geçen bi uyandım yatağın içinde bebeği arıyorum, ana kucağında uyuyormuş, kafam o derece gidik.
Bugün doktora gittik, sabah 6 buçuğa kadar uyanıktı sonra yarım saat uyudu uyandı dedim, insanlıktan çıktım dedim. İşin komiği kızımın gazı yok maşallah. Otursun ışıklara baksın konuşşun istiyor sabaha kadar.doktor belki uykuya gececek kadar doymuyordur mamayı arttıralım dedi.
Bir umut işte, yoksa ben de sefil biloyum.

Masallah tombikona ne guzel gazida yokmus aglamasi zirlamasi yoksa otursun baksin annesi. Sen hangi mamayi veriyosun gaz olmuyor? Benimkide uyumadigi zaman memeden doymuyor herhalde diyip mama veriyorum oyle uyuyor.

Masallah tombikona ne guzel gazida yokmus aglamasi zirlamasi yoksa otursun baksin annesi. Sen hangi mamayi veriyosun gaz olmuyor? Benimkide uyumadigi zaman memeden doymuyor herhalde diyip mama veriyorum oyle uyuyor.

Sen hangi mana veriyorsun canim bende ayni sekilde yapiyorum uyumayinca 60 cc mama veriyorum aptamil bizimki

Bugun cok isim var temizlik camasir utu yapilacak ve yarina hazirlik yapicam toplu bir misafir grubu geliyor insallah bebem sakin gunundedir. bizim kelo baco dan herkese gunaydin teyzeleri

Eki Görüntüle 1728366

MMaşallah güzellik YYesinler seni
Ya bbenim oğluşum suratsiz cok nadir gülüyor oda bana değil melek lere
#bi insan evladinin kakasi bile cok guzel kokabiirmis... ohhh misss

Ay dimi yaa cok seviyorum o gaz cikarinca yada sesli kaka yapinca acaip mutlu oluyorum sanki ben rahatlamisim gibi

MMaşallah güzellik YYesinler seni
Ya bbenim oğluşum suratsiz cok nadir gülüyor oda bana değil melek lere

Ay dimi yaa cok seviyorum o gaz cikarinca yada sesli kaka yapinca acaip mutlu oluyorum sanki ben rahatlamisim gibi

Bizimki gazi yoksa her daim agzi kulaklarinda sapsik gibi geziyor evin icindeseninki agir abi olcak demekki canim.

Yok çok şükür ağlamaz etmex gazı da yok, smilac veriyorum ama ben günde 2 saat uykuyla sabah 6buçuğa kadar duramıyorum, sürekli kucağımda olduğundan yoruluyorum, her yanım ağrıyor, dikkatim dağılıyor uykusuzluktan.
Yanımda biri olsa çocuk kolay aslında, ver ona o onla konuşsun ilgilensin sen yat uyu dinlen ama tek olunca kaynanam gibi limitsiz konuşmak yoruyor bünyeyi

Allah onu bildigi gibi yapsin kimse onun gibi olamaz. Ama evinizde kamera olsun ve bunu bakiciyla paylasin, evin her noktasinda var bilsin. Cok zor isler Allah yardimciniz olsun.
Allah onu bildigi gibi yapsin kimse onun gibi olamaz. Ama evinizde kamera olsun ve bunu bakiciyla paylasin, evin her noktasinda var bilsin. Cok zor isler Allah yardimciniz olsun.

Ya kadın kendi evimde bakarım diyo. Tam olarak görüşmedik ama içime sinmiyo böyle olursa

Benim yanımda demedi ki ben odadan çıkınca demiş. Pislik

Bugun cok isim var temizlik camasir utu yapilacak ve yarina hazirlik yapicam toplu bir misafir grubu geliyor insallah bebem sakin gunundedir. bizim kelo baco dan herkese gunaydin teyzeleri

Eki Görüntüle 1728366

Ayy maşallah yaa. Sanki göz kirpmis. Isırasim geldi
Berenimbo yaa enerjine hayranım. Benimki gece uyumadi. Sabah uyur dedim 8 de uyudu 9 bucukta uyandi o saatten beri kahvaltımi zor yaptım. Sürekli ayakta dolaşmak istiyor. Her tarafım kusmuk içindeydi. Ağladım sinirlerim bozuldu Duşa girdim eşim gelince. yeni uyudu şimdi hanfendi.
Kahvaltı masam bile öylece duruyor. Sen nasıl bu işleri yetistiriyosun

Gunaydin kizlar
Monna esimle yatiyoruz kendisi hor horrr zor uyanir. Arada aglamaya kalkinca.sissstt oglumm sistt der gozu kapali refleks olarak
Asil uyuyamayan benim cocuk uyirken uykuya dalmam esimin horlamalari yuzunden cok zor
Biz de haftasonları esimle uyuyoruz haftaiçi annemle. Gecen haftasonu esim kipirdandi yatakta bi baktim refleks olarak onu pispisliyorum uyanmasin diye Yine gecenlerde uyandim yatagin icinde yana yakila bebek arıyorum en son buraya koymustum kesin ustune cikti cocugun diye :) sonra baktim ki cocuk besiginde mışıl mışıl uyuyor beni devrelerden de yanik kokusu geliyor

Kızlar ya ben de memenin sonundaki süt besleyici diye bir göğsü sonuna kadar emziriyorum. Sonra doyuyor öbürünü almıyor o da acıyor. Mecbur sagiyorum. Ne zaman ikisini de emecek ? Yoksa böyle mi gitcek hep

Öğretmen arkadaşlar. . Şubatta inş atanıyorum. Aday Öğretmenlk bitmeden ücretsiz izne ayrılabiliyor muyum? Bi de stajyerlik uygulaması geldi. Bilginiz var mı izne ayrılabilir miyim?

Öğretmen arkadaşlar. . Şubatta inş atanıyorum. Aday Öğretmenlk bitmeden ücretsiz izne ayrılabiliyor muyum? Bi de stajyerlik uygulaması geldi. Bilginiz var mı izne ayrılabilir miyim?

Ya kadın kendi evimde bakarım diyo. Tam olarak görüşmedik ama içime sinmiyo böyle olursa

Bence kendi evinde baktir canim cocugun duzeni kendi evinde olmali. Evde bakacak birini bul.

Kiyamam canim inan ilk bebekte bende oyleydim simdi kendime sasiyorum. İsin kasari oluyosun ikincide aglasa mizmizlansa da sundandir diyip daha cabuk sakinlestirip birakiyorsun. Bugun 2 makina camasir yikadim dunde 2 makina yikamistim kuruttum katladim utulenecekleri utuledim. Buyuk kiza kahvalti verdim. Evi topladim. Misafir Yatak ortumu cikartip serdim. Mutfak dolaplarinin onyuzunu tezgah ustunu aspiratoru ve buzdolabinin icini temizledim. Evi supurdum, toz aldim, sildim, banyo wc yi temizledim buyuk kiza ogle yemegi yedirdim. 1 buyuk tencere kuru dolma ve sarma yaptim pisirdim. Saat 5 te bitmisti butun isim. Bu arada yarinin bardak tabak catal kasik pecetelerini de ayarladim esim geldi alisverise ciktik yemek yedik eve geldim yeni.boyle yazinca ne cok sey yapmisim dedim, benim bunye alismis artik ne demisler alismis kudurmustan beterdir
Yarin da tavuklu pilav yapicam su boregi ve tatli olacak dolmalarin yanina.

Canim ben cok dikkat etmiyorum acikcasi son emzirdigim memeyi verince sanki doymuyor gibi geliyor bebe bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…