- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.601
Oyyy cok tatli masallahhhh
Ben uykusuzluktan ayakta duramiyom sen gündüz uyuyor musun nasıl dayanıyorsun
Dedim cnm da kolayina kaçıyor. Erken de kalkmiyor. 8 de kalkıyor
Benim bebe uyumuyor, gündüz 2 saat bayılıyor, o sırada ben de uyuyorum hatta sızıyorum. Geçen bi uyandım yatağın içinde bebeği arıyorum, ana kucağında uyuyormuş, kafam o derece gidik.
Bugün doktora gittik, sabah 6 buçuğa kadar uyanıktı sonra yarım saat uyudu uyandı dedim, insanlıktan çıktım dedim. İşin komiği kızımın gazı yok maşallah. Otursun ışıklara baksın konuşşun istiyor sabaha kadar.doktor belki uykuya gececek kadar doymuyordur mamayı arttıralım dedi.
Bir umut işte, yoksa ben de sefil biloyum.
Masallah tombikona ne guzel gazida yokmus aglamasi zirlamasi yoksa otursun baksin annesi. Sen hangi mamayi veriyosun gaz olmuyor? Benimkide uyumadigi zaman memeden doymuyor herhalde diyip mama veriyorum oyle uyuyor.
Bugun cok isim var temizlik camasir utu yapilacak ve yarina hazirlik yapicam toplu bir misafir grubu geliyor insallah bebem sakin gunundedir. bizim kelo baco dan herkese gunaydin teyzeleri
Eki Görüntüle 1728366
#bi insan evladinin kakasi bile cok guzel kokabiirmis... ohhh misss
Sen hangi mana veriyorsun canim bende ayni sekilde yapiyorum uyumayinca 60 cc mama veriyorum aptamil bizimki
MMaşallah güzellik YYesinler seni
Ya bbenim oğluşum suratsiz cok nadir gülüyor oda bana değil melek lere
Ay dimi yaa cok seviyorum o gaz cikarinca yada sesli kaka yapinca acaip mutlu oluyorum sanki ben rahatlamisim gibi
Bende sma gold veriyorum canim
O mama nasıl ben bilincsizce aptamil aldım sen kac cc veriyorsun 60 az mi gelir ki
Bnmkide kasinti tek gulucuk goremrdik dahaTesekkurler teyzesi :)
Yok çok şükür ağlamaz etmex gazı da yok, smilac veriyorum ama ben günde 2 saat uykuyla sabah 6buçuğa kadar duramıyorum, sürekli kucağımda olduğundan yoruluyorum, her yanım ağrıyor, dikkatim dağılıyor uykusuzluktan.Masallah tombikona ne guzel gazida yokmus aglamasi zirlamasi yoksa otursun baksin annesi. Sen hangi mamayi veriyosun gaz olmuyor? Benimkide uyumadigi zaman memeden doymuyor herhalde diyip mama veriyorum oyle uyuyor.
Allah onu bildigi gibi yapsin kimse onun gibi olamaz. Ama evinizde kamera olsun ve bunu bakiciyla paylasin, evin her noktasinda var bilsin. Cok zor isler Allah yardimciniz olsun.
Allah onu bildigi gibi yapsin kimse onun gibi olamaz. Ama evinizde kamera olsun ve bunu bakiciyla paylasin, evin her noktasinda var bilsin. Cok zor isler Allah yardimciniz olsun.
Bende cok terliyorum emzirdigimiz surece tenimiz kokacak yapacak bisey yok. Ne deo ne stick fayda etmiyor bende hergun dus aliyorum.
İse yaramasina sevindim canim :)
Ben elektrik supurgesini acip supurmeye baslayinca benim kiz uyuyakaliyor. Kucukken bende annem ev supururken uyurmusum
Benim ilk kizdan kalma mai tai var ama 3 aydan sonra icine koyuluyor. Ben birde boba kanguru almak istiyorum. Sende bir bak istersen canim.
Allahim carp agzina otursun sen birsey demedin mi o oyle soyleyince?
Cok gecmis olsun.
Bende bir kere midem karisti cok kotu oldum bebegide birakamadim hem aglar diye hemde abladan korkuyorum hep bebekle ugrasmak istiyor. Neyse girdim yaparken benimki uykuya dalmis omzumda ben farketmedim tabi. Sifonu cekmemle kiyameti koparmasi bir olunca birdaha tovbe ettim girmeye
Kiz var ya 2 dk da muge anliya konu olacak seyler geliyor aklina. 40 yil dusunsem kaynananin o lafindan bu konuyu cikarmazdim
Kiz benim bebe o arkadasinin soyledigi cinsten hatta dun 24 saat uyudu desem yalan olmaz
Ben sadece burda takiliyorum diger topikte geyik olunca sorulam sorular arada kayniyor simdi orayi takip etmesi daha kolaydir.
Allah iyiliginizi versin. Bebe olunca giris gelisme sonuc bolumu olmamali direk sinuc odakli olmak lazim bir sureligine yapcak bisey yok
Benim esim zorla yanima geldi bir yatakta 4 kisi yatiyoruz. Ben ve kizim deli yatariz esim kivrilir bir koseye evsizler gibi yattigi pozisyonda kalkar, bebe de duz koyuyorsam yan donmus sekilde oluyor. İt gibi bir yataga diziliyoruz anlayacagin evde de harici 4 yatak ve yatak olan iki koltuk bulunmakta bu arada.
Benim esimin salgam icmekten kucuk dili uzamisbu sebeple son 1 haftadir arada horluyor ve bebek mikmiklamaya basliyor bende o her horladiginda bir tekme atip uyuma numarasi yapiyorum
Bugun cok isim var temizlik camasir utu yapilacak ve yarina hazirlik yapicam toplu bir misafir grubu geliyor insallah bebem sakin gunundedir. bizim kelo baco dan herkese gunaydin teyzeleri
Eki Görüntüle 1728366
Biz de haftasonları esimle uyuyoruz haftaiçi annemle. Gecen haftasonu esim kipirdandi yatakta bi baktim refleks olarak onu pispisliyorum uyanmasin diyeGunaydin kizlar
Monna esimle yatiyoruz kendisi hor horrr zor uyanir. Arada aglamaya kalkinca.sissstt oglumm sistt der gozu kapali refleks olarak
Asil uyuyamayan benim cocuk uyirken uykuya dalmam esimin horlamalari yuzunden cok zor
Ya kadın kendi evimde bakarım diyo. Tam olarak görüşmedik ama içime sinmiyo böyle olursa
Ayy maşallah yaa. Sanki göz kirpmis. Isırasim geldi
Berenimbo yaa enerjine hayranım. Benimki gece uyumadi. Sabah uyur dedim 8 de uyudu 9 bucukta uyandi o saatten beri kahvaltımi zor yaptım. Sürekli ayakta dolaşmak istiyor. Her tarafım kusmuk içindeydi. Ağladım sinirlerim bozulduDuşa girdim eşim gelince. yeni uyudu şimdi hanfendi.
Kahvaltı masam bile öylece duruyor. Sen nasıl bu işleri yetistiriyosun
Kızlar ya ben de memenin sonundaki süt besleyici diye bir göğsü sonuna kadar emziriyorum. Sonra doyuyor öbürünü almıyor o da acıyor. Mecbur sagiyorum. Ne zaman ikisini de emecek ? Yoksa böyle mi gitcek hep