- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
ne vercem kiz aptamil1,5 yasindayken ne veriyordun kiz?
oyyy zor da temizlenir kiz onlar. sana ceza bir daha ortalarda birakma
Senin ev kalabalık ya ne olduğunu anlamadan kim vurduya gidiyosun düşüncek vaktin yoktur o yüzden korkmuyosun benceBen kendimi tuhaf hissettim ya simdi ben niye korkmuyom ya bendemi bi cinslik var ki
Allahim alemsin valla, beni sarsan olay hani plastik cay kasiklari var ya onun 40 cm ini dusun, onu oraya sokup fosur diye suyumu patlatmalari ve ortaligin gol olmasi aklimdan cikmayacak bir olayo olmasa bugun kirk cikmasi beni korkutamazdi sanirim.
Onu banada yaptilar da ben hissetmedim bile onun icin etkilemedi de beniAllahim alemsin valla, beni sarsan olay hani plastik cay kasiklari var ya onun 40 cm ini dusun, onu oraya sokup fosur diye suyumu patlatmalari ve ortaligin gol olmasi aklimdan cikmayacak bir olayo olmasa bugun kirk cikmasi beni korkutamazdi sanirim.
cubuk muHaha ah neler gordu yasadi bu gozler ozellikle dogumhanede anlatsam roman olur. O yuzden muayenedeki o cubuk gozumu korkutamaz da desem korkuyorum
Geçen gece benimkinin üstüne atladım adam neye uğradığını şaşırdı+18 biseyler yasadiysan olur
Nasil birakmiycam cocugun dakka basi totosuna suruyorum. Kendine eldiven yapmak istemis. Arap bacinin beyaz hali gibiydi
Bdvde şu nişanlımla yakınlaştık ama çamaşırım üstümdeydi, acaba hamile miyim konularının uzmanı oldun demekcubuk muanam koca bebiş çıkardım ordan ama hâlâ korkuyorum yaa
Geçen gece benimkinin üstüne atladım adam neye uğradığını şaşırdıgünde 4 saatlik bi uykuyla ne bu şehvet ben de kendime şaşırdım tabi hâlâ temizlenmedigim için aramızda benim camasirim vardı öyle ergenler gibi de olsa maç vardı geçen gece
bi de temizlensem nolur varın siz düşünün
biz 3,5 yasindayiz koca kazik olduk mama falan yok onlara
benim sezeryandi karindan ultrasyonla bakmisti ama normal dogumlari bilmiyorum40ları çıkanlar doktora gitti mi, muayene nasıl oluyor, kurcalama oldu mu?
Ultrasona soktular mı?
Anladık alev alevsiniz ama az bilimsel de olun , yol gösterin
Dr çıkınca haberlerini bekliyorum ona göre hazırlık li gidim bendeAynı fikirdeyim cnm bende sezoluyum. Kimsecikler görmedi. Hamileyken sahaları bırakmıştım. Cuma 40 çıkıo c.tesi doktora gitcem. İnş alttan fln bakmaz. Sonrada kuaföre gidersem insan içine çıkar duruma gelirim belki
Benim de sezeryan oldu, 1. Haftada dikişlere üstten baktı, 40 dolunca gel dedi.benim sezeryandi karindan ultrasyonla bakmisti ama normal dogumlari bilmiyorum
Valla yazarken aklıma gelmedi değilBdvde şu nişanlımla yakınlaştık ama çamaşırım üstümdeydi, acaba hamile miyim konularının uzmanı oldun demek
Beklesin azicik ne olucak sen keyfine bakBenim de sezeryan oldu, 1. Haftada dikişlere üstten baktı, 40 dolunca gel dedi.
40 bugün doldu ama kızım ateşli, bırakacak kimsemde yok, iyileşince baktıracağın artık.
O vakte kadar beklesin halvet artık.
Aliriz tabi olur olur. bu arada ikiz mi sizindeBeni de alin aranizaa, suan 33.gunluğüz . Olur mu
Valla yazarken aklıma gelmedi değilkizligim bozulmuş mudur diye de soraydim tam olurdu