2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Benim bu başlığa yaraşır moda girmem biraz Zaman alacak gibi
Bacaklar kıl içinde , artık ben de ağdaya başlayacağım.Evde bebekle mümkün değil.
27 günlük olduk , daha en az 13 gün var
Bir de neden olduğunu anlamadığım döküntüler her yerimi sardı.Her yerimde minik sivilce gibi döküntüler çıktı.İğrenç yani Onların da geçmesi lazım .
Bir de bebeğin kendi yatağında uyuması
Var da var yani , işimiz var

Allahim alemsin valla, beni sarsan olay hani plastik cay kasiklari var ya onun 40 cm ini dusun, onu oraya sokup fosur diye suyumu patlatmalari ve ortaligin gol olmasi aklimdan cikmayacak bir olay o olmasa bugun kirk cikmasi beni korkutamazdi sanirim.
Allahim alemsin valla, beni sarsan olay hani plastik cay kasiklari var ya onun 40 cm ini dusun, onu oraya sokup fosur diye suyumu patlatmalari ve ortaligin gol olmasi aklimdan cikmayacak bir olay o olmasa bugun kirk cikmasi beni korkutamazdi sanirim.
Onu banada yaptilar da ben hissetmedim bile onun icin etkilemedi de beni

Haha ah neler gordu yasadi bu gozler ozellikle dogumhanede anlatsam roman olur. O yuzden muayenedeki o cubuk gozumu korkutamaz da desem korkuyorum
cubuk mu anam koca bebiş çıkardım ordan ama hâlâ korkuyorum yaa

+18 biseyler yasadiysan olur
Geçen gece benimkinin üstüne atladım adam neye uğradığını şaşırdı günde 4 saatlik bi uykuyla ne bu şehvet ben de kendime şaşırdım tabi hâlâ temizlenmedigim için aramızda benim camasirim vardı öyle ergenler gibi de olsa maç vardı geçen gece
bi de temizlensem nolur varın siz düşünün

Bdvde şu nişanlımla yakınlaştık ama çamaşırım üstümdeydi, acaba hamile miyim konularının uzmanı oldun demek

Dr çıkınca haberlerini bekliyorum ona göre hazırlık li gidim bende

Reactions: GCA
benim sezeryandi karindan ultrasyonla bakmisti ama normal dogumlari bilmiyorum
Benim de sezeryan oldu, 1. Haftada dikişlere üstten baktı, 40 dolunca gel dedi.
40 bugün doldu ama kızım ateşli, bırakacak kimsemde yok, iyileşince baktıracağın artık.
O vakte kadar beklesin halvet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…