- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Yok cnm sezeryan oldu
Hay maşallah.Allahim alemsin valla, beni sarsan olay hani plastik cay kasiklari var ya onun 40 cm ini dusun, onu oraya sokup fosur diye suyumu patlatmalari ve ortaligin gol olmasi aklimdan cikmayacak bir olayo olmasa bugun kirk cikmadi beni korkutamazdi sanirim.
Snrim bnmkide memeye alisti sut miktarina bkmk icin sagdim biberonla vermeye clistim almadi aglyip durdu daha once iciyodu meme verdim sustu emiyo smdibenim ilk bebeğim ...
şuan 11 aylık yorulunca mamasını hepsini bitirirse tabi bide meme istemezse gece 1 kere kalkıyolar sonra hep uyuyolar bunun için biraz beklemeniz lazım biz şimdi hep dışarda olmak istiyoruz yeni yeni ayaklanmaya başladık
Cok sukur geldinTwoPrincess
Su cayin benim oglani epey rahatlatti.
+18 icin ahh ahhh ahh diyorm ben ki topiclerde o sohbetleri baslatan ben ki 2 cekmece fantazya camasirlar alannn simdii nerddeeee..
Sunuk gobekk killi bacak uykulu gozler.. esim gun sayarken ben o gun gelmesin diyorum
Snrim bnmkide memeye alisti sut miktarina bkmk icin sagdim biberonla vermeye clistim almadi aglyip durdu daha once iciyodu meme verdim sustu emiyo smdi
Benim doktor subatta gel dedi. 46 gunluguz bugun.dogumdan 1hafta sonra rahim ve dikisleri kontrol etmisti. Esin korunacak mutlaka 6 hafta sonra doya doya sevisin demisti..40ları çıkanlar doktora gitti mi, muayene nasıl oluyor, kurcalama oldu mu?
Ultrasona soktular mı?
Anladık alev alevsiniz ama az bilimsel de olun , yol gösterin
Uyku agir basiyor.. ve vucudum sunuk gobek beni benden almis durumda.Gercekten senden beklenmeyecek seyler pudracigim. Bebegini rahatlatmasina cook sevindim sifa olsun pasama.
merak etme 1.5 yasinda hic kalkmiyolar geceleri nerdeyse deliksiz uyuyosunSnrim bnmkide memeye alisti sut miktarina bkmk icin sagdim biberonla vermeye clistim almadi aglyip durdu daha once iciyodu meme verdim sustu emiyo smdi
Haha kiz güldürdün bendensinBen erkek gördüm mü taş atıyorum
O kadar istekliyim.
Bende ocaga bir pilav koyup geleyim. Bu arada bugun benim buyuk kiz kardesinin pisik kreminin hepsini eline ve yuzune boca etti. Napcam ben bu veledle bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1720093
Cok var misssmerak etme 1.5 yasinda hic kalkmiyolar geceleri nerdeyse deliksiz uyuyosun
merak etme 1.5 yasinda hic kalkmiyolar geceleri nerdeyse deliksiz uyuyosun
beren kizin yaptigina bak oldu mu simdi hic
zaman cok cabuk geciyo benim ikizlerim oldugu halde bunu diyorumCok var misss
biz 3,5 yasindayiz koca kazik olduk mama falan yok onlarane veriyosunuz mama geceleri ?
Ben bugun gidicem ayrintilari yazarim40ları çıkanlar doktora gitti mi, muayene nasıl oluyor, kurcalama oldu mu?
Ultrasona soktular mı?
Anladık alev alevsiniz ama az bilimsel de olun , yol gösterin
biz 3,5 yasindayiz koca kazik olduk mama falan yok onlara
oyyy zor da temizlenir kiz onlar. sana ceza bir daha ortalarda birakmaSorma birde o elleriyle yatak odamin dolaplarina ve yatak basligima el izlerini birakarak saheserler yaratmis. Kaslari cok orjinal gozukuyordu ama butun sekli ortaya cikmis