- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Annenler zaten gitmek uzere diilmiydi ya az daha tutamadimi cenesini zaten evde diildi gelirgelmez neymis derdiCok sinirimi bozdu yaaa...annemlerin kalbini kirdi bencilligi yuzunden...
Bu gidisle bizim is harbiden tecavuz gibi olcak ya bak simdi gerilmeye basladimkiz rahat ol tecavuz kacinilmazsa zevk almayi bileceksin
Kiz o kadar yazdik bebegi yikamadi kendi yikanmadi nasi halvet olcak hazirlik yapiyordur oDerya nerde yaw halvet icin erken degilmiydi
Kaynanam annemleri caya davet etti bizm araba kp.deydi is cikisi eve gelip annemleri alip karsiyakaya gidiceklerdi...kocam eve gelmedi gelmedigi gibi aramioda...neyse aradi bni toplntiya gidiyorum kacta biter bilmiorum ordanda k.yakaya arabayi almaya gidicem dedi bnde annemleri almicaksin ozmn dedim evet dedi bisey oldu teli kapadi neyse annemde bir surat laf sokuo bana bnde esimi aradim nerdesin dedim k.yakadayim ddi toplanti iptal olmus oraya gecmismis cokta inandim keske ddim annemi bi arasaydin durumu anlatsaydin aileme ayip ettin dedim hayir kv bile aramadi sanki gitmemeleri hosuna gitti...bn boyle dusunuyorsam annemi bi dusun artik...esime saydirdi bol bol...cok sinir oldum yaniAnnenler zaten gitmek uzere diilmiydi ya az daha tutamadimi cenesini zaten evde diildi gelirgelmez neymis derdi
Gormemisim yafru yaw iyi oldu soyledigin cenabet mi gircek bi paklansin tabi :))))Kiz o kadar yazdik bebegi yikamadi kendi yikanmadi nasi halvet olcak hazirlik yapiyordur o
Iyide hem kendileri davet etmis hemde gitmemelerinden nasi memnun oluyolar anlamadim esininde hbr vermemesi gayet manidar olmus yani gitmenizi istemiyom goturmekte istemiyom der gibi. Senlik biso yok ta annenlere ayip olmus gercektenKaynanam annemleri caya davet etti bizm araba kp.deydi is cikisi eve gelip annemleri alip karsiyakaya gidiceklerdi...kocam eve gelmedi gelmedigi gibi aramioda...neyse aradi bni toplntiya gidiyorum kacta biter bilmiorum ordanda k.yakaya arabayi almaya gidicem dedi bnde annemleri almicaksin ozmn dedim evet dedi bisey oldu teli kapadi neyse annemde bir surat laf sokuo bana bnde esimi aradim nerdesin dedim k.yakadayim ddi toplanti iptal olmus oraya gecmismis cokta inandim keske ddim annemi bi arasaydin durumu anlatsaydin aileme ayip ettin dedim hayir kv bile aramadi sanki gitmemeleri hosuna gitti...bn boyle dusunuyorsam annemi bi dusun artik...esime saydirdi bol bol...cok sinir oldum yani
E bi zahmet yani bide kocasi gitmeden tembihlemis temizlen diye bebekle nasi yapacaksaGormemisim yafru yaw iyi oldu soyledigin cenabet mi gircek bi paklansin tabi :))))
sende korkma rahat ol. hem sizin ev bayagi kalabalikmis zaman bulamaz. seninkinin herkesin uyumasini beklemesi lazim. ee hadi herkes uyudu bebis uyumaz merak etme sen herturlu yirtarsin bu isten. walla en rahati sensin haaaBu gidisle bizim is harbiden tecavuz gibi olcak ya bak simdi gerilmeye basladim
Eee hem kendileri davet etmis hemde niye alip goturmuyo kiKaynanam annemleri caya davet etti bizm araba kp.deydi is cikisi eve gelip annemleri alip karsiyakaya gidiceklerdi...kocam eve gelmedi gelmedigi gibi aramioda...neyse aradi bni toplntiya gidiyorum kacta biter bilmiorum ordanda k.yakaya arabayi almaya gidicem dedi bnde annemleri almicaksin ozmn dedim evet dedi bisey oldu teli kapadi neyse annemde bir surat laf sokuo bana bnde esimi aradim nerdesin dedim k.yakadayim ddi toplanti iptal olmus oraya gecmismis cokta inandim keske ddim annemi bi arasaydin durumu anlatsaydin aileme ayip ettin dedim hayir kv bile aramadi sanki gitmemeleri hosuna gitti...bn boyle dusunuyorsam annemi bi dusun artik...esime saydirdi bol bol...cok sinir oldum yani
tabi buyrunHamilelerde katilabilir miii sohbetinize :) :) :) ben daha dogurmadim :)))))))))))))
Kaynanam bni arayip davet etmisti annemi aramadi...buda sadece lafta var icraatte yoklar anlamina gelio...Iyide hem kendileri davet etmis hemde gitmemelerinden nasi memnun oluyolar anlamadim esininde hbr vermemesi gayet manidar olmus yani gitmenizi istemiyom goturmekte istemiyom der gibi. Senlik biso yok ta annenlere ayip olmus gercekten
Buna icerledi bizimkiler tabi istenmiyoruz anlami cikardilarEee hem kendileri davet etmis hemde niye alip goturmuyo ki
hiiiii haklilarda sanki. yaw mademm istemiyosunuz niye cagiriyosuz.Buna icerledi bizimkiler tabi istenmiyoruz anlami cikardilar
Deneyimli bayanlar varrrr buradaa sorayim hemen arkadaslar gebeyim esimle iliskiye girdik ama pisman olduk resmen ben kurudum cok rahatsiz oldum baska bigun denedik yine aynisi oldu kurudum cok can sıkıcı isteiyorum bende ama olmuyooo orgazm olamiyorum sizde boyle sorun yasadiniz mi
6 aylik bende ilk 3 aylarda sorun hic yasamadim ama simdi oyle degill bende ne gibi bir sorun var acaba doktora danismadim hic bu konuyukaç aylık hamilesin canım ?
ben hamileyken hiç cinsellikde sorun yaşamadım ilk 3 ay doktorum yasaklanıştı bide son bir ay geri kalanında öle hergün olmasada haftada 2 kere felan olmuştur öle düşünme bebekle o işin alakası yok canım rahat ol gerçekden ...
6 aylik bende ilk 3 aylarda sorun hic yasamadim ama simdi oyle degill bende ne gibi bir sorun var acaba doktora danismadim hic bu konuyu