2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Allahim alemsin valla, beni sarsan olay hani plastik cay kasiklari var ya onun 40 cm ini dusun, onu oraya sokup fosur diye suyumu patlatmalari ve ortaligin gol olmasi aklimdan cikmayacak bir olay:KK53: o olmasa bugun kirk cikmadi beni korkutamazdi sanirim.
Hay maşallah.
Gece rüyamda kesin kocaman çay kaşıkları beni kovalayacak, bende apış aramı tuta tuta kaçıcam:KK45:

benim ilk bebeğim ...
şuan 11 aylık yorulunca mamasını hepsini bitirirse tabi bide meme istemezse gece 1 kere kalkıyolar sonra hep uyuyolar bunun için biraz beklemeniz lazım biz şimdi hep dışarda olmak istiyoruz yeni yeni ayaklanmaya başladık :KK4:
Snrim bnmkide memeye alisti sut miktarina bkmk icin sagdim biberonla vermeye clistim almadi aglyip durdu daha once iciyodu meme verdim sustu emiyo smdi

Cok sukur geldin TwoPrincess TwoPrincess
Su cayin benim oglani epey rahatlatti.
+18 icin ahh ahhh ahh diyorm ben ki topiclerde o sohbetleri baslatan ben ki 2 cekmece fantazya camasirlar alannn simdii nerddeeee..
Sunuk gobekk killi bacak uykulu gozler.. esim gun sayarken ben o gun gelmesin diyorum

Gercekten senden beklenmeyecek seyler pudracigim. Bebegini rahatlatmasina cook sevindim sifa olsun pasama.

Snrim bnmkide memeye alisti sut miktarina bkmk icin sagdim biberonla vermeye clistim almadi aglyip durdu daha once iciyodu meme verdim sustu emiyo smdi

daha küçük sizinkiler meme ararlar biberon vermeyin daha ben 8 aylıkdı oğlum ilk defa su içmesi için biberon verdim öle başladık hala emiyo ama benim kide..

40ları çıkanlar doktora gitti mi, muayene nasıl oluyor, kurcalama oldu mu?
Ultrasona soktular mı?
Anladık alev alevsiniz ama az bilimsel de olun , yol gösterin :KK45:
Benim doktor subatta gel dedi. 46 gunluguz bugun.dogumdan 1hafta sonra rahim ve dikisleri kontrol etmisti. Esin korunacak mutlaka 6 hafta sonra doya doya sevisin demisti..
Haftaya sali o gun gelmis olacak. Ama ben sallayabilirim h))
Gercekten senden beklenmeyecek seyler pudracigim. Bebegini rahatlatmasina cook sevindim sifa olsun pasama.
Uyku agir basiyor.. ve vucudum sunuk gobek beni benden almis durumda.
O olmasa saldiririm adama da :KK66:) ay bebek uyancak

X