- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Merak etme canli yayin yapacak o bizeHalvetten sonra durum bildirisi yap
Yok kiz erkek milleti seklini napsin o .benim sebep baskaYapma kiz oyle normale doner merak etme.
doğum yapmış bebeği 1 yaşına gelmiş olan annelerde katılabiliyomu bu topiğe yoksa katılamıyor mu ?
Bi test edelim bakalim herifi perfonmansi dusmusmu
Ben sezo oldum ya hep yeni gelin gibi nazlanıp tumanımı bile hiç indirmedim 9 ay.
Şimdi alttan bakar, kurcalar bozar diye korkmuyorum değil
Ama bi bilirkişinin onayını alayım, açılışa izin versin diyorum, bekleyeceğim kontrolü artık.
Katilabiliyor tabi bebekleri 3,5 yasindakiler var. Paylasalim cogalalim
Ben sezo oldum ya hep yeni gelin gibi nazlanıp tumanımı bile hiç indirmedim 9 ay.
Şimdi alttan bakar, kurcalar bozar diye korkmuyorum değil
Ama bi bilirkişinin onayını alayım, açılışa izin versin diyorum, bekleyeceğim kontrolü artık.
Sen tecrubelisin bi bebisler ne zamn adam gibi uyuyup uyancko zaman hoşbuldum :)
çoğunuz yeni doğum yapmış rabbim nazarlardan saklasın bebeklerinizi maşallah
Kiz korkma kocaman cocuk cikardin ordan da o kucucuk seyden mi korkuyorsunHaha ah neler gordu yasadi bu gozler ozellikle dogumhanede anlatsam roman olur. O yuzden muayenedeki o cubuk gozumu korkutamaz da desem korkuyorum
Aynı fikirdeyim cnm bende sezoluyum. Kimsecikler görmedi. Hamileyken sahaları bırakmıştım. Cuma 40 çıkıo c.tesi doktora gitcem. İnş alttan fln bakmaz. Sonrada kuaföre gidersem insan içine çıkar duruma gelirim belki
Kiz korkma kocaman cocuk cikardin ordan da o kucucuk seyden mi korkuyorsun
Kiza soyle toplasin gezmesin evde elinde masasiyla
Bende fobi oldu.Haha ah neler gordu yasadi bu gozler ozellikle dogumhanede anlatsam roman olur. O yuzden muayenedeki o cubuk gozumu korkutamaz da desem korkuyorum
Sen tecrubelisin bi bebisler ne zamn adam gibi uyuyup uyanck
Bende fobi oldu.
Hamilelikten önce büyük bir eğitim araştırma hastanesinde kaldım 2 gün.
Gelen geçen,proftan stajere görmeyen, kurcalamayan kalmadı. Artık odaya selamünaleyküm diyip girene geceliği kaldırıp tamam sen de bak diyordum.
O yüzden özele de gidecek olsam sanki herkes bakacak, herkes kurcalayacak gibi geliyor
normal doğum mu yaptınız ?
20 si çıkanlar da olmaz mıMuhabbete 40 i cikanlardan baslayalim nasil gecti