- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- Konu Sahibi TwoPrincess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sorma kız dr bi de doğumdan sonra dikis atarken bak kizlik zarını bile biz dikip düzeltiyoruz dediKiz senin kizlik bozuldu hee hadi gozun aydin
Bura +18 olduguna gore ciddi meseleleri mi konuscaz diger basliktan yaniGene 2baslik oldu ama burasi patlar gider
Takip zor oluyir yahu
Kiz allah iyiligini versin super bi anlatim bayildim bizımlesınEvet an itibariyle Balli_kurabiyem c.disi. kocasinin gelme saati. isinma turu atiyolardir simdi. Bebis uyuyunca mac baslar.iki takimada basarilar dilerken dostluk kazansin diyoruz
Tamamdir :)Aliriz tabi olur olur. bu arada ikiz mi sizinde
Noldu kiz hayirdirBu esler ne işe yarar sadece o is icinmi varlar hayatimizda...cok kizginim ona gelir gelmez sinirlerimi bozmaya yetti...
beni.de ikizlerim var oyy allah kolaylik versinTamamdir :)
Ikizler evet
Kiz allah iyiligini versin super bi anlatim bayildim bizımlesın
Mayıs annesi olsak olmuo mu kiii
kiz rahat ol tecavuz kacinilmazsa zevk almayi bileceksinBenim adam geldi son 2 gun diyor Allahim olsa da bitse su is, ne stres ne stres sanki ilk kez olucak gibi heycanliyim
Cok sinirimi bozdu yaaa...annemlerin kalbini kirdi bencilligi yuzunden...Noldu kiz hayirdir