2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

İyi akşamlar arkadaşlar kızım saçlarından terliyor, daha önce olmadı böyle birşey bugün ilk defa terlediğini farkettim, 41 günlük bebek terler mi Normal mi acaba yoksa bir hastalık belirtisi mi?

İyi geceler kızlar. Doğumdan önce okumadigim tek mesaj olmazdı şimdi sayfaları bile takip edemiyorum

Bebekleriniz nasıl ışıkta uyuyor ? Benim beşiği yanımda ve ışık açık. Arada gözümü açıp bakıyorum. Karanlıkta panik olurum kafası döndü mü kustu mu diye. Daha 25 günlüğüz ondan diyorum da bu durum değişmeyecek gibi.
bi de annem biz lohusayken donardik diyo ben çok terliyorum. Sürekli azar isitiyorum ince giyindigim için. Ev de sıcak napim ama gel de anlat

Cnm bizim oda karanlık o yüzden bende gece lambasıyla yatıyorum bişey olursa Alahattin korusun. Ben ilk iki hafta çok terledim sonra düzeldi. Sezaryen oldum. Anestezi atıyorsun dediler. Usumede yanmadan yok

İyi akşamlar arkadaşlar kızım saçlarından terliyor, daha önce olmadı böyle birşey bugün ilk defa terlediğini farkettim, 41 günlük bebek terler mi Normal mi acaba yoksa bir hastalık belirtisi mi?
Terler canım niye terlemesin. Çok giydirme. Bana dr.um kolay kolay üşümezler asıl terleyen çocuk hasta olur dedi ama yine de sarmaliyorum. Ama bakıyorum terlemiyor. Keşke baştan sıcağa alistirmasaydim da hastalandı mecburen hep çok sıcak tuttum

Biz gece lambasiyla yatiyoruz, bebegim normal ışıkta uyayamiyor.
Terleme bende de oluyor maalesef gece 3 kez üzerimi degistiriyorum

Akşam 7buçuktan bu saate kadar bas bas bağırdı kolik oğlum gaz sancısından ne bel kaldı ne sırt ne kol :/ yerine yatırmaya korkuyorum. Uykusuzum açım çok susadım. Bi yandan kv arar akşamdan beri zır zır. Lohusalığımı zehir edip gittikten sonra, niye arar ki. Yüzsüz kadın. Bebek ağladıkça sesini duyacakmış. Sinirlerimi daha da kaldırıyor. Oynatmaya az kaldı

Ne tuaf insanlar var gerçekten şaşırıyorum.

Simdi nasil duzeldimi

Benim kizin kafasi emerken veya kalin battaniyesinin ustune kafasi gelirse terliyor. Saci olmadigi halde. Sorun yok canim merak etme.

Reactions: NFZ

Bende cok terliyorum hatta suan don atlet uyuyorum. Allahtan yanimda anne vb unsurlar yok olsa cenelerinden duramazdim buyuk ihtimal.

İsik konusuna gelince gece karanlik olsun oda canim gece ve gunduzu ayirt etmesi acisindan. Yoksa gece uykularinda sorun yasarsin. Ve buyume hormonuda karanlikta salgilaniyor ozellikle aksam 10 ve gece 2 arasi.

Cok zor gercekten sabir diliyorum arkadasim. Senin kv de sadist sanirim biz bir mizirdanmasina dayanamiyoruz bu aglamasini dinleyecekmis tobe tobee.

Ben birseyi farkettim naturpynin milk tea diye bir cayi var onu ictigimden beri bebegin gazi daha iyi. Sende bir dene istersen sutten bebegede geciyor cunku yiyip ictigimiz.

Bakın teyzeler ben büyüdüm.

Maşallah suphanallah annesi...
Çok zilli çok tatlı...

Asi oldumu ondan olabilirmi
Benimki 46 gunluk hicbir gece uyumuyor

Benimkide mi ondan uyumuyor acaba.sen deneyimlisin canim biraz bahsetsene bu ataklardan falan ne ne zaman olur

Burda var canım.. Ara ara atak haftalarını takip edersin..

Bu serum fizyolojik tupleri tek kullanimlik mi ya?2damla skip cope mi

Canım onun kapağı var ya ağzını kapatırsan 24 saat içinde tüketmen gerekir.. Yani 24 saat içinde kullan kullanabildiğin kadar : )

Olur canım o da olur.. Allah eksik etmesin büyüklerimizi başımızdan.. Özel de olsa günde 1,5 saat süt iznin var değil mi?

Benim bebeğim de çok aşırı terleyen bir bebekti 1 yaşına yaklaşana kadar da hep çok terledi ne olursa olsun su gibi olurdu ama geçti.. Geçer.. Sadece terlediği zaman iyi koru ki hasta olmasın..

Cnm normalde 8-18 çalışıyorum süt iznin 16da cikcam ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…