- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.441
Günaydın uykusuzlar kulübü gunaydin gazli bebisler herkeslere gunaydin... ben sabahi zor ettim ama kizim yüzünden degil bu defa su kahrolasi insan musveddesi üvey anne yüzünden... psikolojim bozuldu resmen gozumun önünden gitmiyor yaa.. Rabbim kahretsin onu ve onun gibi vicdansiz kani bozuklari
40 çıkınca geçer dedi annem bende hala terliyorum yaaBende cok terliyorum hatta suan don atlet uyuyorum. Allahtan yanimda anne vb unsurlar yok olsa cenelerinden duramazdim buyuk ihtimal.
İsik konusuna gelince gece karanlik olsun oda canim gece ve gunduzu ayirt etmesi acisindan. Yoksa gece uykularinda sorun yasarsin. Ve buyume hormonuda karanlikta salgilaniyor ozellikle aksam 10 ve gece 2 arasi.
Facebook da videolar kendiliginden oynuyo ya oylelikle gördüm canim bende ve soka girdim. Bu gorunen yuzu sadece birde kamera kaydinda olmayan ne eziyetler yapti kimbilir birde bunun gibi daha nice insanim anneyim diye gezen insanciklar var kimbilir..Rabbim islah etsin diyecek baska birsey bulamıyorumBen izlemedim haberi değiştirdim. Keşke bakmasaydin cnm. Allah kahretsin o kadını dünyada ve ahirette inşallah
Su 40 daki kerameti cok merak ediyorum ya butun sorularimizin cvbi kırkı çıkınca oluyor :) hadi kırk çık git artikkkk40 çıkınca geçer dedi annem bende hala terliyorum yaa
Aman bir şey değişmiyorSu 40 daki kerameti cok merak ediyorum ya butun sorularimizin cvbi kırkı çıkınca oluyor :) hadi kırk çık git artikkkk
Adacayi yagi=aci elma yagi..Cnm Teyzem ibrahim Saraçoğlundan duymuş adaçayı yağı iyi geliyormuş nasıl kullanılır bilmiyorum bi google a sor bak istersen.
Bnce bizi avutmak icin o 40 alameti...azonce banyo yaptim bebegin ustunu degistireyim dedm bi agladi bi agladi tisortum su oldu tekrar ustumu degistiricem....su 10 gun su gibi gecse gitse ne guzel olurdu...kv kp bni iyice bunaltti...ikiside bebege beni kotuluyorlar kafayi yicem kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabi...pis pislarken bebek aglio susturamiolar ellerini emio bnmki surekli ac olsun olmasin yine emerken bna dioki kv emzir annesi ac bu...bnde o ac degil onun herzamnki hali o surekli ellerini emio memedeyken bile hem memeyi hem ellerini sokuo agzina...bebege dioki vermio annen memesini oglum gaddar anne vermio iste sana memesini...ya deme oyle o anlio soyleneni...hic duymuo bilerek tekrarlio......esime diorum yasli onlar bosver dio yapayalniz kaldim resmen.Su 40 daki kerameti cok merak ediyorum ya butun sorularimizin cvbi kırkı çıkınca oluyor :) hadi kırk çık git artikkkk
Simdi nasil duzeldimi
Bnce bizi avutmak icin o 40 alameti...azonce banyo yaptim bebegin ustunu degistireyim dedm bi agladi bi agladi tisortum su oldu tekrar ustumu degistiricem....su 10 gun su gibi gecse gitse ne guzel olurdu...kv kp bni iyice bunaltti...ikiside bebege beni kotuluyorlar kafayi yicem kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabi...pis pislarken bebek aglio susturamiolar ellerini emio bnmki surekli ac olsun olmasin yine emerken bna dioki kv emzir annesi ac bu...bnde o ac degil onun herzamnki hali o surekli ellerini emio memedeyken bile hem memeyi hem ellerini sokuo agzina...bebege dioki vermio annen memesini oglum gaddar anne vermio iste sana memesini...ya deme oyle o anlio soyleneni...hic duymuo bilerek tekrarlio......esime diorum yasli onlar bosver dio yapayalniz kaldim resmen.
Uykusuz bir gecenin sabahindan merhabalar. Daha ancak kahvaltı yapabildigim için benim için hâlâ sabah
size danışmak istediğim bir konu var. Bebeğin mevludunu yapcaz inş da porselen servis tabaklari yerine şu 4 bölmeli köpük tabaklardan kullansak nasıl olur ? 50 55 kişi falan gelecek. Annemden de istesem porselen yeterli olur ama sonrasında ugrasmak çok zor . Ne dersiniz ? Yoksa ayıp mi olur köpük tabak. Menü pilav et ayran sarma tatlı börek olacak inş
Benim bebeğimin mevlüdü çok fazla kalabalık değildi ama yine de tabi ki ek takviye yapmıştık tabak çatal vs... Porselen olmuştu... Yani makine var zaten uğraştırsa da çok yorulmazsınız sanmıyorum..
Doğumgününde de sadece çocuklara karton tabaklardan vermiştim kesinlikle çok çok rahat oluyor toplamak ve temizlemek o kadar kısa sürmüştü ki...
Bebek mevlüdü olacağı için yine de özenli olsun porselen olsun derim ben ya da düz beyaz köpük tabaklardan değil de yine cüzi bir miktara bebeğin için özel temalı tabaklar olsa öyle de güzel olur.. Öyle de uğraşamam dersen porselen olsun.. En fazla iki makine de biter işleri.. Muhakkak sana yardımcı olan birileri olacak..
Ahh ah biz herkese yardimciydik cnm da bize yardım edecek annemin bi komşusu dışında kimse yok. Gelenler hep yaşlı, genç olanlar da bebekli çocuklu hep. Çocuklarına sahip olsunlar da başka bişey beklemiyorum. Ben tek başıma bile yaparım hiç yüksünmem ama bebekten wc gitmeye fırsatım yok. Anneme de çok yük olmak istemiyorum. Köpük olup da süslü olan tabak araştırıyorum. Parasindan kacmam yeter ki anneme daha fazla yük olmayayım. Zaten pilavı sarmayi falan hep o yapacak
Sağol canım inş hem güzel hem de yorucu olmayan bir mevlüt olur. Yalnız nette baktım da hep plastik var renkli tabak . Köpük olup da bölmeli renkli tabak satan bir yer bilen var mı acaba ?Anladım canım...
O zaman ne sen strese gir ne de anneni yor..
Köpük tabakların güzel duranından alırsın...
Toplaması, ortadan kalkması çok pratik...
Onlar ortadan kalkınca sanki evde hiç mevlüd olmamış gibi gelecek sana çok iyi oluyor yani..
O dağınıklık hemen gidiveriyor...
Sağol canım inş hem güzel hem de yorucu olmayan bir mevlüt olur. Yalnız nette baktım da hep plastik var renkli tabak . Köpük olup da bölmeli renkli tabak satan bir yer bilen var mı acaba ?
Canım kırktan çok beklentiye girme benim minik daha çok ağlamaya başladı az uyuyo sadece gazı biraz hafifdi okadarSu 40 daki kerameti cok merak ediyorum ya butun sorularimizin cvbi kırkı çıkınca oluyor :) hadi kırk çık git artikkkk
Canım bende pazar günü mevlut yapıcam köpük kapaklı tabak alcaz sonra at gitsin bende kiymali yaptircam hem hazırlarz sogumaz die dusunuyorumUykusuz bir gecenin sabahindan merhabalar. Daha ancak kahvaltı yapabildigim için benim için hâlâ sabah
size danışmak istediğim bir konu var. Bebeğin mevludunu yapcaz inş da porselen servis tabaklari yerine şu 4 bölmeli köpük tabaklardan kullansak nasıl olur ? 50 55 kişi falan gelecek. Annemden de istesem porselen yeterli olur ama sonrasında ugrasmak çok zor . Ne dersiniz ? Yoksa ayıp mi olur köpük tabak. Menü pilav et ayran sarma tatlı börek olacak inş
Off canim ya allah sabir versin sana duymamaya calis ne olur, bu kvler kpler hepimizin lohusaligini zehir ediyorlar yaaBnce bizi avutmak icin o 40 alameti...azonce banyo yaptim bebegin ustunu degistireyim dedm bi agladi bi agladi tisortum su oldu tekrar ustumu degistiricem....su 10 gun su gibi gecse gitse ne guzel olurdu...kv kp bni iyice bunaltti...ikiside bebege beni kotuluyorlar kafayi yicem kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabi...pis pislarken bebek aglio susturamiolar ellerini emio bnmki surekli ac olsun olmasin yine emerken bna dioki kv emzir annesi ac bu...bnde o ac degil onun herzamnki hali o surekli ellerini emio memedeyken bile hem memeyi hem ellerini sokuo agzina...bebege dioki vermio annen memesini oglum gaddar anne vermio iste sana memesini...ya deme oyle o anlio soyleneni...hic duymuo bilerek tekrarlio......esime diorum yasli onlar bosver dio yapayalniz kaldim resmen.
Benimki de benim hamile oldugumu ogrendigi gun annenin vize islerini halledin dogumda burda olsun ben kalamam sizde bekar oglumu (40 yasinda) birakamam dedi ki bana cok yakin oturuyor, simdide annemin bebekle ilgilenmesini kiskaniyor, sureklide esimi sıkıstiriyormus ki senin suratin asik evde biseymi var diye o da en son patlamis anne ne sorup duruyon gece dogru durust uyku uyuyamiyoruz, bebek agliyor durmuyor sende okuz altinda buza ariyosun demis. Bu kvlerin derdi ne allah askina yaŞu doğum sürecinde kv kp ler nereye at koşturacaklarını bilemiyo gerçekten! Ne karı kocalar birbirine girdi. Yetiyo artık. Benimki gitti, hala telefonla bile yetiyo buraya