2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Allah kolaylığını veriyor... Ablan annen yanındaymış ne kadar şanslısın.. Ben gurbetteyim.. Bebeğine güveneceğin bir insan varsa bakabilecek inan gerisi çok daha kolay.. Senin gönlün bebeğin için rahatsa her işin üstesinden geliyorsun... Bilmiyorum kamuda mı çalışıyorsun zaten ilk 6 ay yarım gün... Düzene oturacaktır eminim..

Olmadı mı daha gebe misin bilmiyordum ki canım : ))

Onlar en büyük şansım ama anneme de kiyamiyorum 60 yaşında kadın tek başına nasıl bakar. Birini bulup annem de yanında olsun istiyorum. Bakalım ne olur. Özel sektör cnm ne yazık ki sabah 8 akşam 16 çalışıcam. Eve gelmem 17 yi bulur. Valla şeytan dio baş isyifayi

Asi oldumu ondan olabilirmi
Benimki 46 gunluk hicbir gece uyumuyor

Benimkide mi ondan uyumuyor acaba.sen deneyimlisin canim biraz bahsetsene bu ataklardan falan ne ne zaman olur

Aşıoldu atlattık1hafta olacak aşı olalı ama. Olabilir mi ki. Kaka yapınca rahatladı sabaha karşı

Canim eldivenleri cikar hic takma artik ozellikle senin kocaman oldu artik. Bebeginin ilk oyuncaklari elleri. Ben 10 gunlukken cikardim uzadikca kesiyorum. Birdaha takma gelisimi acisindan elleri cok onemli tatlim.

Hmm tamam. Bugünden itibaren takmiyim artık. Zaten eldiveni çıkardım tırnak makas alana kadar burnunu çizmiş bile :/ kestim hemen tırnakları. Bi daha takmam artık.
Peki başlığı da çıkarayım mı? Bugün başlığı çıkardım. Gerçi arada başlığını gözlerine indirince kolay uyuyordu ama :KK53:

Oda iyiymiş cnm. Aman bu uykular nasıl düzene gircek bizim minmoslarin

Daha zamani var canim, 5 aydan sonra duzene giriyor.

Hmm tamam. Bugünden itibaren takmiyim artık. Zaten eldiveni çıkardım tırnak makas alana kadar burnunu çizmiş bile :/ kestim hemen tırnakları. Bi daha takmam artık.
Peki başlığı da çıkarayım mı? Bugün başlığı çıkardım. Gerçi arada başlığını gözlerine indirince kolay uyuyordu ama :KK53:

Baslikta sorun yok canim rahatsiz olmuyorsa tak:KK53:

Ya bugun kp kac defa soyledim guya soylemis benimkine de oyle soylemekle olmaz ki kpin almasi gerekiyodu sifreyi simdi de tuttu sehir disina cikti yine nolcak bilmiyorum. Yokmu aranizda modem sifresi kirmayi bilen hafiyeler:KK58:

İnternete yaz cikiyor biseyler ben biliyorum ama yine internet ve laptop lazim:KK53:

Bende simdi dizimi izliyorum kara sevda starda. Bayiliyorum su adama:KK53:

X