2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Evet canimm gebeyimm halaa yolu yariladik

Ohhhh herkes yatti yalniz kaldim...annem yalniz yatiorum die cok kizio laogusa yal iz birakilmamaliymis bnse herkes cekip gitsede basimi dinlese die dakika sayiyorum...anlatsana yafrum neler yapiosun esinle nie tartistin...
Bazen ben de odaya gecip yorgani kafama cekip uyumak istiyorum ama annemin lohusa kadin tek yapmaz mantigiyla bi uyuyamiyorum surekli birileri girip cikiyor odaya ya da kizimi yanıma getiriyor ama ben sadece uyumak istiyorum

Bugun sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor bakalim belki olurum bende uyumak istiyorum buyuk kiz olmasa bebegin uyudugu vakitlerde uyurumda buyugu napmak lazımım

Asi oldumu ondan olabilirmi
Benimki 46 gunluk hicbir gece uyumuyor
2. Buyume atagini yasiyor olabilir 8 haftalikken oluyor seninki de onu yasiyordur belki. Ellerini kesfetme zamani gelmis annesi

Benimkide mi ondan uyumuyor acaba.sen deneyimlisin canim biraz bahsetsene bu ataklardan falan ne ne zaman olur

Hergün mu yikiyosun canim bebisini?? Hasta olacak diye ödüm kopuyo benim. Haftada 2 kere yikiyoruz

Benimki hic kesilmedi o yuzden adet olmusumdur diyemiyorum ki acaba benim bunye ikisini bi aradami goturuyo
renk farkindan anlarsın canim
Bana bi emzik onerirmisiniz bende chicco yenidogan var ama beceremiyo tutmayi emerken disariatiyo diliyle
piyasadaki butun emzikleri denedim diyebilirim... nuk almamistim disari cikinca onu alacam

Bakın teyzeler ben büyüdüm.

Oyy oyy masallah subhanallah kocaman olmus cok guzel bir melek bu annesi.

Hergün mu yikiyosun canim bebisini?? Hasta olacak diye ödüm kopuyo benim. Haftada 2 kere yikiyoruz

Gunasiri yikiyorum canim. Bir gun yikaniyor diger gun yikanmiyor. Benim ev sicak ama elektrikli sobada aldim onun onunde giydiriyorum. Banyoyu lavaboda yaptiriyorum ya da dusakabinde kucagimda yikiyorum hic usumuyor surekli sicak su ustune akiyor cunku.

Asi oldumu ondan olabilirmi
Benimki 46 gunluk hicbir gece uyumuyor

Benimkide mi ondan uyumuyor acaba.sen deneyimlisin canim biraz bahsetsene bu ataklardan falan ne ne zaman olur

bebeklerin, doğumdan sonra belli haftalarda yaşadığı ataklar. her bebeğin geçirdiği, normalden daha huysuz olduğu, daha fazla kucak istediği, daha fazla emmek istediği zamanlar; annelerin de sütüm yetmiyor mu diye korktuğu zamanlar. özellikle ilk aylarda olanları bariz oluyor, sonra bebek sosyalleştikçe daha az dikkat çkmeye başlıyor bu huysuzluklar. bu ataklar sonrasında bebek yeni bir beceri edinmiş oluyor. gülümsemeye başlamak, dönebilmk, eliyle bir şeyi kavrayabilmek gibi. huysuzluğun sebebi de bu yeni beceriyle nasıl başa çıkacağını bilememesi ve alışık olduğu anne karnına dönmek istemesi, kucağa alınarak sakinleştirilmeye ihtiyaç duyması, diyor uzmanlar.
büyüme ataklarının haftaları şöyle:
5.hafta
8.hafta-(kimi bebeklerde 9.hafta da olabilir)
12.hafta
15.hafta(15 ile 19.haftada olabiliyor )
23.hafta(ya da 26.hafta)
34..hafta(37.haftaya kadar sürebilir ya da birkac günlük sürelerle tekrarlayabilir)
42.hafta(46.haftaya kadar)
51.hafta( yada 52.)

bebeğin erken ya da geç doğmasına göre değişebiliyor tarihler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…