-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.381
Evet canimm gebeyimm halaa yolu yariladikAllah kolaylığını veriyor... Ablan annen yanındaymış ne kadar şanslısın.. Ben gurbetteyim.. Bebeğine güveneceğin bir insan varsa bakabilecek inan gerisi çok daha kolay.. Senin gönlün bebeğin için rahatsa her işin üstesinden geliyorsun... Bilmiyorum kamuda mı çalışıyorsun zaten ilk 6 ay yarım gün... Düzene oturacaktır eminim..
Olmadı mı daha gebe misin bilmiyordum ki canım : ))
Bazen ben de odaya gecip yorgani kafama cekip uyumak istiyorum ama annemin lohusa kadin tek yapmaz mantigiyla bi uyuyamiyorum surekli birileri girip cikiyor odaya ya da kizimi yanıma getiriyor ama ben sadece uyumak istiyorumOhhhh herkes yatti yalniz kaldim...annem yalniz yatiorum die cok kizio laogusa yal iz birakilmamaliymis bnse herkes cekip gitsede basimi dinlese die dakika sayiyorum...anlatsana yafrum neler yapiosun esinle nie tartistin...
Evet canimm gebeyimm halaa yolu yariladik
Kizlar 40 banyosu nasil yapiliyor... suta çiçek tas alyans ekleyecegiz okunacak dua vs var mi
Sagolll canimmmmHmm daha var yani..
Hadi bakalım..
Hayırlı doğum olsun..
Gece bebeğim hiç durmadızaten her gece 9ile 1arası ağlama krizi olurdu ama bu gece sabah 6ya kadar sürdü. Kolik hani 3aya doğru geçerdi. Şu an 64 günlük. Azalacağına daha da artıyor. Hele son 1hafta.. çok mutsuzum
2. Buyume atagini yasiyor olabilir 8 haftalikken oluyor seninki de onu yasiyordur belki. Ellerini kesfetme zamani gelmis annesi
Hergün mu yikiyosun canim bebisini?? Hasta olacak diye ödüm kopuyo benim. Haftada 2 kere yikiyoruz@GCA yeter canim tatlin tuzlun salatan var daha ne olsun.
Bende evi topladim bebegi yikadim toz aldim wcyi temizledim buyuk kiz uyandi kahvalti yaptik. Aksam yemegi kaldi geriye he birde ablaya corba yapmam lazim. Bebek uyursa kolayda uyumazsa sıkıntı
renk farkindan anlarsın canimBenimki hic kesilmedi o yuzden adet olmusumdur diyemiyorum ki acaba benim bunye ikisini bi aradami goturuyo
piyasadaki butun emzikleri denedim diyebilirim... nuk almamistim disari cikinca onu alacamBana bi emzik onerirmisiniz bende chicco yenidogan var ama beceremiyo tutmayi emerken disariatiyo diliyle
Bakın teyzeler ben büyüdüm.
Hergün mu yikiyosun canim bebisini?? Hasta olacak diye ödüm kopuyo benim. Haftada 2 kere yikiyoruz
Asi oldumu ondan olabilirmi
Benimki 46 gunluk hicbir gece uyumuyor
Benimkide mi ondan uyumuyor acaba.sen deneyimlisin canim biraz bahsetsene bu ataklardan falan ne ne zaman olur
Maşallah canim kac gunluk bebisimizBakın teyzeler ben büyüdüm.
4gün sonra iki aylık olacak canımMaşallah canim kac gunluk bebisimiz
Bu serum fizyolojik tupleri tek kullanimlik mi ya?2damla skip cope mi