2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Çok sağol canım ilgin için. zahmet etmişsin

Canim ben tabak catal bardak hepsini pembe alacagim...partisepeti aklinda bulunsun canim

Slm kızlar. Bugün öğlen babam geldi sonra ablam geldi. Onlar gidince kızım uyudu bende yemek koydum. Kızın kıyafetleri vardı onları utuleyip yerkestirdim. Yen misafir gelecek. Bu sırada yemek dibine tutmuş ya gıcık oldum. Ayda yılda bi yemek yapiyim dedim yandı o da. Dışardan soylicez artık. Evi Süpürcem eşim gelsin yrn sabah yetistiremezsem. Pasta Börek hazır çok şükür

Sen yine koymusun yanmış ben yemek bile yapamadım bu minikler bizi mahvetti

Reactions: GCA
Bnm kp.de giydirmeye calisio tuvalete yada mutfaga gitmeyeyim bi geliyorum kalun battaniyeye sarmis neymis o usuyormus bebekte usurmus...al senin kv.yi vur bnmkine annem yanimdayken misafir gibi gelip oturdular aynisi bukadr benzemez...cok bilgiclik tasliyor ama tek ceesit yemegi aksama kadar anca cikario oda tatsiz tuzsuz biseye benzemio dioki kendi mutfagim olnayinca zorlaniorum

MONNA benim mevlude 85 kisi geldi 3 bolmli kopuk tabak kullandik ve plastik catal.
Hic porselenle ugrasma. Zaten bitik haldeiz..
Oyy canım maşallah sana . Nasıl ağırladıniz o kadar kişiyi. Bana max. 60 kişi gelir onun nasıl altından kalkcaz diye kara kara düşünüyorum . Menü de ne vardı peki? Var mı bana da öneri ve tavsiyelerin

Canim ben tabak catal bardak hepsini pembe alacagim...partisepeti aklinda bulunsun canim
Ayran zaten hazır olacak bardak almayacagim ama tabak çatal alacağım. Peki bu pembe tabak plastik mi ? Bana köpük ve bölmeli lazım. Onu da çok araştırdım ama renkli bulamadım. Dediğin yere de bakayım. Sağol canım

Bu da bi bakış açısı canım. Yanmış olsa da yaptım of öf yarın misafir c.tesi misafir yoruldum valla ya bu nedir
Aynen canım misafire hazirliktan bebeğimi ihmal ediyorum. Geçen altına yapti böreği fırına vereyim de altını öyle açayım dedim. Sonra salata çay derken unutmuşum bi baktım yavrumun altı kızarmış dedim en iyisi mevlüdü hemen yapayım yavrum helak olmasin

Gece emmeye kalkinca bende bi terliyorm bi usuyorum.. cok fena ve dogumdan sonra tenim kokmaya basladi ya kendimden tiksiir haldeyim.umarim hemen gecer gider bu durum
Aaaa bi bn boyle hissediyorum sanmistim sanki yikaniyorum ama hic temizlenmiyormus gibi hissediyorum kokuyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…