- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.461
Valla canım plastik tabaklar zaten koyduğun yiyecekleri taşımaz eğilir.. Köpük olması lazım ya da karton tabak taşır mı bilemedim..
Eki Görüntüle 1726754 Bak bu üç gözlü ekolojik tabak çok da tatlı.. Yeşil yapraklar var kenarlarında.. Daha renklisi yok hepsi düz beyaz özel yaptırmadığın sürece de yoktur sanırım.. Köpük de değil sanırım bu daha iyi bir maddesi var..
Eki Görüntüle 1726755 Böyle bir tabak var ama karton tabak bu..
Eki Görüntüle 1726757 Bu da plastik tabak..
Farklı gördüklerim bunlar canım..
Hicbi sey degismiyo... degien tek sey cocuklarin dunya gozu aciliyo dahaa da uyanik takiliyolarSu 40 daki kerameti cok merak ediyorum ya butun sorularimizin cvbi kırkı çıkınca oluyor :) hadi kırk çık git artikkkk
Canim ben tabak catal bardak hepsini pembe alacagim...partisepeti aklinda bulunsun canimUykusuz bir gecenin sabahindan merhabalar. Daha ancak kahvaltı yapabildigim için benim için hâlâ sabah
size danışmak istediğim bir konu var. Bebeğin mevludunu yapcaz inş da porselen servis tabaklari yerine şu 4 bölmeli köpük tabaklardan kullansak nasıl olur ? 50 55 kişi falan gelecek. Annemden de istesem porselen yeterli olur ama sonrasında ugrasmak çok zor . Ne dersiniz ? Yoksa ayıp mi olur köpük tabak. Menü pilav et ayran sarma tatlı börek olacak inş
Sen yine koymusun yanmış ben yemek bile yapamadım bu minikler bizi mahvettiSlm kızlar. Bugün öğlen babam geldi sonra ablam geldi. Onlar gidince kızım uyudu bende yemek koydum. Kızın kıyafetleri vardı onları utuleyip yerkestirdim. Yen misafir gelecek. Bu sırada yemek dibine tutmuş ya gıcık oldum. Ayda yılda bi yemek yapiyim dedim yandı o da. Dışardan soylicez artık. Evi Süpürcem eşim gelsin yrn sabah yetistiremezsem. Pasta Börek hazır çok şükür
Şu doğum sürecinde kv kp ler nereye at koşturacaklarını bilemiyo gerçekten! Ne karı kocalar birbirine girdi. Yetiyo artık. Benimki gitti, hala telefonla bile yetiyo buraya
Bnm kp.de giydirmeye calisio tuvalete yada mutfaga gitmeyeyim bi geliyorum kalun battaniyeye sarmis neymis o usuyormus bebekte usurmus...al senin kv.yi vur bnmkine annem yanimdayken misafir gibi gelip oturdular aynisi bukadr benzemez...cok bilgiclik tasliyor ama tek ceesit yemegi aksama kadar anca cikario oda tatsiz tuzsuz biseye benzemio dioki kendi mutfagim olnayinca zorlaniorumOff canim ya allah sabir versin sana duymamaya calis ne olur, bu kvler kpler hepimizin lohusaligini zehir ediyorlar yaa
Dun aksam benim kp ilk torununu 38.gununde gormeye geldi (tatilinden anca döndü) oglumun ustune uzun kollu penye body ve kolsuz tulum, corap ve patik giydirmistim adam takti kafaya soyun bu cocugu cok giydirmissin sadece citli citli bodyle dursunmus heyy allahim dedim baba cocuk hasta olur, gaz olur soymam diyorum olsun bide zartlatir cikarir gazini diyo ya bilmiyoki bu bebeler kucucuk bir gaz icin nasil aci cekip agliyor yemin ederim cildirtacaklar beni, allahtan annem yanimda da o sakinlestiriyor beni. Kv desen ayri bisey geliyo hizmet bekliyo annem ve benden, bilimis bilmis konusuyo ama cocugu dogru durust tutmayi bilmez. Bebek agliyayinca birak aglasin diyorlar ya ben niye aglatayim cocugumu. Allahim sabir ver bizlere cok doluyum ya
Sen yine koymusun yanmış ben yemek bile yapamadım bu minikler bizi mahvetti
Oyy canım maşallah sana . Nasıl ağırladıniz o kadar kişiyi. Bana max. 60 kişi gelir onun nasıl altından kalkcaz diye kara kara düşünüyorum . Menü de ne vardı peki? Var mı bana da öneri ve tavsiyelerinMONNA benim mevlude 85 kisi geldi 3 bolmli kopuk tabak kullandik ve plastik catal.
Hic porselenle ugrasma. Zaten bitik haldeiz..
Ayran zaten hazır olacak bardak almayacagim ama tabak çatal alacağım. Peki bu pembe tabak plastik mi ? Bana köpük ve bölmeli lazım. Onu da çok araştırdım ama renkli bulamadım. Dediğin yere de bakayım. Sağol canımCanim ben tabak catal bardak hepsini pembe alacagim...partisepeti aklinda bulunsun canim
Aynen canım misafire hazirliktan bebeğimi ihmal ediyorum. Geçen altına yapti böreği fırına vereyim de altını öyle açayım dedim. Sonra salata çay derken unutmuşum bi baktım yavrumun altı kızarmışBu da bi bakış açısı canım. Yanmış olsa da yaptımof öf yarın misafir c.tesi misafir yoruldum valla ya bu nedir
Aaaa bi bn boyle hissediyorum sanmistim sanki yikaniyorum ama hic temizlenmiyormus gibi hissediyorum kokuyorum kendimeGece emmeye kalkinca bende bi terliyorm bi usuyorum.. cok fena ve dogumdan sonra tenim kokmaya basladi ya kendimden tiksiir haldeyim.umarim hemen gecer gider bu durum
Bn misafirleri hafifletmek için mevlut yapcm akrabalar aradan çıkar hem kuran okunmuş olur çocukla zor oluyo misafirBu da bi bakış açısı canım. Yanmış olsa da yaptımof öf yarın misafir c.tesi misafir yoruldum valla ya bu nedir
Aynen bende kokuyorum kendimeAaaa bi bn boyle hissediyorum sanmistim sanki yikaniyorum ama hic temizlenmiyormus gibi hissediyorum kokuyorum kendime
Cok normal bi kere ter diilsek bile eksi eksi sut kokuyoruzdur bide ustune bebislerin kusmugu 10 numara 5 yildiz parfum oluyoAynen bende kokuyorum kendime