-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.401
Allah kolaylığını veriyor... Ablan annen yanındaymış ne kadar şanslısın.. Ben gurbetteyim.. Bebeğine güveneceğin bir insan varsa bakabilecek inan gerisi çok daha kolay.. Senin gönlün bebeğin için rahatsa her işin üstesinden geliyorsun... Bilmiyorum kamuda mı çalışıyorsun zaten ilk 6 ay yarım gün... Düzene oturacaktır eminim..
Olmadı mı daha gebe misin bilmiyordum ki canım : ))
Bugun sanki adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor bakalim belki olurum bende uyumak istiyorum buyuk kiz olmasa bebegin uyudugu vakitlerde uyurumda buyugu napmak lazımım
Bakın teyzeler ben büyüdüm.
Buyugun gündüz uykusu yok mu cnm
Uyutasam uyur gunduz ama bu sefer aksam gec yatiyor uyumuyor. Boyle olunca aksam 8 bucuk 9 gibi uyuyor sabah 9 bucuk gibi kalkiyor.
Asi oldumu ondan olabilirmi
Benimki 46 gunluk hicbir gece uyumuyor
Benimkide mi ondan uyumuyor acaba.sen deneyimlisin canim biraz bahsetsene bu ataklardan falan ne ne zaman olur
Canim eldivenleri cikar hic takma artik ozellikle senin kocaman oldu artik. Bebeginin ilk oyuncaklari elleri. Ben 10 gunlukken cikardim uzadikca kesiyorum. Birdaha takma gelisimi acisindan elleri cok onemli tatlim.
MerhabaMerhabaaaaaa
Bennn buralardayimm her zamabnnnn yalniz kalmazsin cnmMerhababende dedim kimsecikler yok heralde yazan eden olmayinca
Benimde durumun farkli degil bide 2 cocukla kis gunu nereye gidecem oyle ev kusu oldum iyice. Buraya da giremiyorum kac gundur iyice bunaldimBennn buralardayimm her zamabnnnn yalniz kalmazsin cnmhic arkadasim yokk yuz yuze gorustugum buradayim boyle
Oda iyiymiş cnm. Aman bu uykular nasıl düzene gircek bizim minmoslarin
Hmm tamam. Bugünden itibaren takmiyim artık. Zaten eldiveni çıkardım tırnak makas alana kadar burnunu çizmiş bile :/ kestim hemen tırnakları. Bi daha takmam artık.
Peki başlığı da çıkarayım mı? Bugün başlığı çıkardım. Gerçi arada başlığını gözlerine indirince kolay uyuyordu ama
Benimde durumun farkli degil bide 2 cocukla kis gunu nereye gidecem oyle ev kusu oldum iyice. Buraya da giremiyorum kac gundur iyice bunaldim
Ya bugun kp kac defa soyledim guya soylemis benimkine de oyle soylemekle olmaz ki kpin almasi gerekiyodu sifreyi simdi de tuttu sehir disina cikti yine nolcak bilmiyorum. Yokmu aranizda modem sifresi kirmayi bilen hafiyelerKiz sifreyi bulamadin mi hala?Balli_kurabiyem de yazmiyor haberi olan var mi?
Ya bugun kp kac defa soyledim guya soylemis benimkine de oyle soylemekle olmaz ki kpin almasi gerekiyodu sifreyi simdi de tuttu sehir disina cikti yine nolcak bilmiyorum. Yokmu aranizda modem sifresi kirmayi bilen hafiyeler
Eldiven ben geceleri takiyom gecen emzik cikmis baktim cuk cuk elini emiy
Cocuklar kac yasinda arkadas oldular sana bi yandan benimkide yoldaaBenimde durumun farkli degil bide 2 cocukla kis gunu nereye gidecem oyle ev kusu oldum iyice. Buraya da giremiyorum kac gundur iyice bunaldim