2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

TwoPrincess yanitini bekliyorum cnm. Senin deneyimlerin benim icin onemli. Ne drsen bana da uyuyor cunku. Ben bugun hepsinden 1er bardak ictim. Mamsel tea+steel tea+milk tea+lactamil

Hepsinden birer bardak iciyorum canim. Daha oncede cevaplamistim

Gunaydin kizlar gaz cikarma seansindayim..
Dun halvetlendik.oglan da uyanmadi sukur ama gerdek gecesi gibi canim yandi cok.. napcaz ya? Bi de normal dogum yapanlar camasirda islaklik var idrarimi mi kaciriyom ki.sizlerde var mi boyle bisi?

Ben tuvalete cok sıkıştıgim zamanlarda hapsurursam falan idrar kaciriyorum. Benin akintim oluyor doktora gitseydim bi ilac verseydi.

Kusura bakmayın sizin konuya da dalıyorum habire :)

Dal canim hatta sohbete de katil ozellikle senin dogumu ve bebeleri merakla bekliyorum.

Biz bir kez halvetlendik o da geri cekme yontemiyle korunduk cahil usul

Cnm eczanelerde su geçirmez bant olurmu acaba. Sezeryandan sonra dikisimde yapisiliydi duş aldım. Çok güzel bi bantti bo sorsan.
var canim aldim dort kere oyle dus aldim yuzde olunca su geciriyo cnm hep islandi. cok saol yaa yardimci olmaya calistigin icin

Gunaydin kizlar gaz cikarma seansindayim..
Dun halvetlendik.oglan da uyanmadi sukur ama gerdek gecesi gibi canim yandi cok.. napcaz ya? Bi de normal dogum yapanlar camasirda islaklik var idrarimi mi kaciriyom ki.sizlerde var mi boyle bisi?
Bende hapsirirken hafif idrar kaciyo ilk gunler daha kotuydu simdi o kadar degil .

Evet canim üçüz:))
MasaAllah. Sagsal8m kucagina alip buyutursun ins. Allah kolaylik versin.

Bana da esin korunsun dedi.ben de aksi birsey istemiyom herseyi kadinlar

Son düzenleme:
Reactions: GCA
H.sonu mevlit yapicam insallah. Instagramdan sabun siparisi vermistim sozde dun kargoya vericekti bugun oldu haber yok. Gondermezse napicam ben!! Henuz odeme yapmadim ama magduriyetim bidaha ne yaptiririm ki bu kadar hizli. Ulasamiyorum ilgiliye ogleden sonraya kdr ulasamazsam yeni arayis icine giricem ins.

Takipteyim canim da gormedim yazdigini. Tsk.ler

İstanbuldaysan eminonunde Sarkhana gidebilen olursa orda hazir susler var dagitmak icin cesit cesit, ordan gidip alinabilir.
Ne yemek yapacagimi bilemedim dunden beridir dusunuyirum bulamadim

Ben dun izmir kofte,pilav, tavuksuyu corba ve semizotu salatasi yapmistim.

Bugun ispanak ve kiymali spagetti yaparim.

Fikir olur canim belki.

Mrblar takipteyim burayi da ama yazmaya firsatim olmuyor. Ama artik dayanamayip yaziciimn bacim bu ne hamaratlik yap bi makarna gec valla citayi cok yukseltiyon sen.. bu arada bizde de aksam tirit var. Bilmeyenler icin köy tavugu bir guzel haslanir. sade pide küp küp kesilir tavuk suyuyla islatilir. uzerine de tavuklar didilir afiyetle yenir

Kiz evde ufak cocuk var beslenmesi gerekiyor mecburen yapiyorum yoksa daha pratik seylere girerim de yavrum vitaminsiz kalir
Sizede afiyet olsun tiridi severim cok. Elinize saglik.

Bu arada cagrilmadan geldim ama sakıncası yoktur inşallah @Berenimbo

Askolsun herkesi etiketleyemedim aklima ilk gelenleri yazdim ama kizlara da soyledim akliniza gelenleri etiketleyin diye. Her zaman yaz

Sen de haklısın canim cocuk olunca tabi akan sular durur ama şu durumda esim icin hazirlayamam sahsen oyle mukellef bir sofra her zaman yazamiyorum ondan aklinda kalmamistir canım sorun degil zaten. Lakin okuyorum cogu zaman ve enerji geliyo bana da onlar yapiyo bende yaparım diyerekten. Yoksa 3 metrekare odada ömrüm gececek sirf emzirip uyutmayla...

Canım bende ınstagram dan aldım parayi yatirmadan başlamadi ama para göndernce 3 gün içinde gönderdi güzel de yapmış sabuncenter istersen göz at

Evet cnm illa gelicem yardim edicm deyince gelme diyemedim bakalim kac gun dayanicak surekli agrilarini anlatio kafayi yicem yakinda
Allah sabir versin tatlim bu kaynanalar hepmi ayni olur benimkide oyle ne zaman beni yakalasa agrilarini anlatir ama beni hic sormaz ameliyatlisin agrin sızın varmi demez.

Bende zaten enerji gelsin diye yaziyorum birbirimizden etkileniyoruz cunku. Normale donmemiz gerekiyor

Canım bende ınstagram dan aldım parayi yatirmadan başlamadi ama para göndernce 3 gün içinde gönderdi güzel de yapmış sabuncenter istersen göz at
Odeme istedi gonderecegim gun yatirirsin dedi hbr bekliyorum. Yazdi biraz once sozde bugun kargo yapicakmis. Resim istedim atmadi guvenemedim para gondermeye de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…