2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bi halvet olaydi iyiydi
Sut koruyo derlerdi eskiden. Artik kimse guvenmiyir heralde
Bende guvenemiyorum sut korur laflarina cunku annem yazik ablami emzirirken bana hamile kalmis.
Bugun kontrolum vardi karnimda oturup kalkarken aci hissediyordum dr ödem olusmus sık sık masaj yap, en az 1 sene hamilelik yasak dedi, hap yada kondom kullanacakmisiz

Izmir kofte cekiodu cnm bnde yarin bu menuyu istiyim kv.den koca gun tek cesit yemek yapti saolsun pekte hizliymis eli :) 2 makina camasir yikadim astim 3.cuyu asicam bebek uyursa 10 gomlek 1 pantalon 1 sweatsirt utuledim yerlestirdim carsaflari degistirdim...bide bna sozde yardima geldi cok yorulmus gitti yatti tobe tobe :)

Nasil bir agriydi...bnm gobek hala inmedi yaaa cok uzuluyorum dikislerimde bebegi tasimaktan agrio haftaya kontrole gidicem umarim alttan muayene etmez kuafore gitmicem cunku henuz agdaya cesaretim yok

Cok moralsizim accik gaz verin bna ev isi iyi geldiydi bu gazla evi supurcektim uyaninca olmadi artik yarin yaparim ...cok bunaldim bn yaaa cok....

Merhabalar...
Eğlenceli bir konu olmuş...
Ben de sonuçta kasım annesiyim 2014 de olsa : )
Tanımıyorum sizleri ama konunuza göz atmaya başladım bugün itibariyle...

Ayy hosgeldin ne guzel bizim bir sene sonraki hallerimizle ilgili bilgi paylasirsan cok seviniriz. Simdilerde en cok korktugum hasta olmasi. Sizin kis nasil gecti gecen sene? Gaziniz oldu mu? Olduysa ne zaman bitti?
Disari cikamam ki daha annem gitti. Bebegimi birakacak kimsem yok.
Esin halledemez mi?

Gecmis olsun canim.

Ben sana liste hazirlarim hergun ver kv yapsin. Yatmaya mi gelmis aa cok kizdim simdi.

Nasil bir agriydi...bnm gobek hala inmedi yaaa cok uzuluyorum dikislerimde bebegi tasimaktan agrio haftaya kontrole gidicem umarim alttan muayene etmez kuafore gitmicem cunku henuz agdaya cesaretim yok
Agri karnimin iki yaninda dikiş yerimin dört parmak üstünde sanki kramp girmis gibi bebegi yatagindan alirken, yataktan kalkarken oluyordu. Beni alttan muayne etmedi sadece dikislerime bakti bide karnimi muayne etti

Cok moralsizim accik gaz verin bna ev isi iyi geldiydi bu gazla evi supurcektim uyaninca olmadi artik yarin yaparim ...cok bunaldim bn yaaa cok....

Ooff bende senin moddayim, komsuya gidicem birazdan simdilik baska biyere tek basima cikamiyorum. Bir de araba istiyorum yaa iki cocukla zor cikarim ben artik

Kizlar bende bugun anneme geldim yatili.bogazimdan yemek gecsin bari. Sali cuma gelcem yatili anneme.ertesi gunu esim.gelir yemek yer kalkariz. Umarim uykusu huyu degismez..bebekler yer yadirgamasin diye alistirin diyolar gerci.malum ise baslayinca annem bakcak.alissin minnak simdiden.evde de bunalimdan kurtulurum..kafadan 4gun annemle olcam nasipse sikilip bunalmazsam orda da

Ayy ne guzel cok ozendim simdi sana iyi yapmissin ohh kafani dinle valla. Anneye selam

Ver valla cok iyi olur...is mis yapicagi yokta derler ya dostlar alisveriste gorsun o hesap onunkide....maksat bnde gittim baktim etrafa boyle dicek

Ben geldiim sole bi bakip gidicem bugun su sifre olayini halledebilirim belki kp geldi bakalim o zaman rahat rahat sohbete katilirim. ferrace kiz sabret geliyom insallah alacam yalnizligini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…