- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.301
Odeme istedi gonderecegim gun yatirirsin dedi hbr bekliyorum. Yazdi biraz once sozde bugun kargo yapicakmis. Resim istedim atmadi guvenemedim para gondermeye de..
Disari cikamam ki daha annem gitti. Bebegimi birakacak kimsem yok.Bence gonderme parayi git basja hediyelikler al. Cerceve olabilir medela bebegininde fotografini bastir icine koy.
Bende guvenemiyorum sut korur laflarina cunku annem yazik ablami emzirirken bana hamile kalmis.Bi halvet olaydi iyiydi
Sut koruyo derlerdi eskiden. Artik kimse guvenmiyir heralde
Haklısın canım güven olmuyo ama para yatirinca msj atın başlayım dedi bi sorun olmadiOdeme istedi gonderecegim gun yatirirsin dedi hbr bekliyorum. Yazdi biraz once sozde bugun kargo yapicakmis. Resim istedim atmadi guvenemedim para gondermeye de..
HosgeldinMerhabalar...
Eğlenceli bir konu olmuş...
Ben de sonuçta kasım annesiyim 2014 de olsa : )
Tanımıyorum sizleri ama konunuza göz atmaya başladım bugün itibariyle...
Izmir kofte cekiodu cnm bnde yarin bu menuyu istiyim kv.den koca gun tek cesit yemek yapti saolsun pekte hizliymis eli :) 2 makina camasir yikadim astim 3.cuyu asicam bebek uyursa 10 gomlek 1 pantalon 1 sweatsirt utuledim yerlestirdim carsaflari degistirdim...bide bna sozde yardima geldi cok yorulmus gitti yatti tobe tobe :)İstanbuldaysan eminonunde Sarkhana gidebilen olursa orda hazir susler var dagitmak icin cesit cesit, ordan gidip alinabilir.
Ben dun izmir kofte,pilav, tavuksuyu corba ve semizotu salatasi yapmistim.
Bugun ispanak ve kiymali spagetti yaparim.
Fikir olur canim belki.
Nasil bir agriydi...bnm gobek hala inmedi yaaa cok uzuluyorum dikislerimde bebegi tasimaktan agrio haftaya kontrole gidicem umarim alttan muayene etmez kuafore gitmicem cunku henuz agdaya cesaretim yokBende guvenemiyorum sut korur laflarina cunku annem yazik ablami emzirirken bana hamile kalmis.
Bugun kontrolum vardi karnimda oturup kalkarken aci hissediyordum dr ödem olusmus sık sık masaj yap, en az 1 sene hamilelik yasak dedi, hap yada kondom kullanacakmisiz
Merhabalar...
Eğlenceli bir konu olmuş...
Ben de sonuçta kasım annesiyim 2014 de olsa : )
Tanımıyorum sizleri ama konunuza göz atmaya başladım bugün itibariyle...
Esin halledemez mi?Disari cikamam ki daha annem gitti. Bebegimi birakacak kimsem yok.
Bende guvenemiyorum sut korur laflarina cunku annem yazik ablami emzirirken bana hamile kalmis.
Bugun kontrolum vardi karnimda oturup kalkarken aci hissediyordum dr ödem olusmus sık sık masaj yap, en az 1 sene hamilelik yasak dedi, hap yada kondom kullanacakmisiz
Izmir kofte cekiodu cnm bnde yarin bu menuyu istiyim kv.den koca gun tek cesit yemek yapti saolsun pekte hizliymis eli :) 2 makina camasir yikadim astim 3.cuyu asicam bebek uyursa 10 gomlek 1 pantalon 1 sweatsirt utuledim yerlestirdim carsaflari degistirdim...bide bna sozde yardima geldi cok yorulmus gitti yatti tobe tobe :)
Agri karnimin iki yaninda dikiş yerimin dört parmak üstünde sanki kramp girmis gibi bebegi yatagindan alirken, yataktan kalkarken oluyordu. Beni alttan muayne etmedi sadece dikislerime bakti bide karnimi muayne ettiNasil bir agriydi...bnm gobek hala inmedi yaaa cok uzuluyorum dikislerimde bebegi tasimaktan agrio haftaya kontrole gidicem umarim alttan muayene etmez kuafore gitmicem cunku henuz agdaya cesaretim yok
Cok moralsizim accik gaz verin bna ev isi iyi geldiydi bu gazla evi supurcektim uyaninca olmadi artik yarin yaparim ...cok bunaldim bn yaaa cok....
Kizlar bende bugun anneme geldim yatili.bogazimdan yemek gecsin bari. Sali cuma gelcem yatili anneme.ertesi gunu esim.gelir yemek yer kalkariz. Umarim uykusu huyu degismez..bebekler yer yadirgamasin diye alistirin diyolar gerci.malum ise baslayinca annem bakcak.alissin minnak simdiden.evde de bunalimdan kurtulurum..kafadan 4gun annemle olcam nasipsesikilip bunalmazsam orda da
Ver valla cok iyi olur...is mis yapicagi yokta derler ya dostlar alisveriste gorsun o hesap onunkide....maksat bnde gittim baktim etrafa boyle dicekAyy hosgeldin ne guzel bizim bir sene sonraki hallerimizle ilgili bilgi paylasirsan cok seviniriz. Simdilerde en cok korktugum hasta olmasi. Sizin kis nasil gecti gecen sene? Gaziniz oldu mu? Olduysa ne zaman bitti?
Esin halledemez mi?
Gecmis olsun canim.
Ben sana liste hazirlarim hergun ver kv yapsin. Yatmaya mi gelmis aa cok kizdim simdi.