- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.321
gel kiz gell ozledik seniBen geldiim sole bi bakip gidicem bugun su sifre olayini halledebilirim belki kp geldi bakalim o zaman rahat rahat sohbete katilirim.ferrace kiz sabret geliyom insallah alacam yalnizligini
ozaman sen soyle hergun biseyler yapsin madem kendi dusunupte yapmiyoVer valla cok iyi olur...is mis yapicagi yokta derler ya dostlar alisveriste gorsun o hesap onunkide....maksat bnde gittim baktim etrafa boyle dicek
ahh bu annelerimiz olmazsa ne yapardikKizlar bende bugun anneme geldim yatili.bogazimdan yemek gecsin bari. Sali cuma gelcem yatili anneme.ertesi gunu esim.gelir yemek yer kalkariz. Umarim uykusu huyu degismez..bebekler yer yadirgamasin diye alistirin diyolar gerci.malum ise baslayinca annem bakcak.alissin minnak simdiden.evde de bunalimdan kurtulurum..kafadan 4gun annemle olcam nasipsesikilip bunalmazsam orda da
Bende sizi ozledim bakalim kp ne zaman alacak sifreyi. Dayisinin teline firmis sifreyide forunmuyo gorunse ondan ogrenirdim gerek kalmazdi sormaya bile. Allahim ya ne bos islerle ufrastiriyo beni bu adamgel kiz gell ozledik seni
Allah basimizdan eksik etmesin aminahh bu annelerimiz olmazsa ne yapardik
Ben geldim de sansima kimse yok. Ya kizlar 45 gun oldu benim kanama hala devam ediyo az az olsa da. Var mi bu kadar uzun suren
masaALLAH sana canim, ilham oluyorsun bana ama bende icraat yok ya hergun ne pisirdiginde sorarims ana artik fikir olur bana.İstanbuldaysan eminonunde Sarkhana gidebilen olursa orda hazir susler var dagitmak icin cesit cesit, ordan gidip alinabilir.
Ben dun izmir kofte,pilav, tavuksuyu corba ve semizotu salatasi yapmistim.
Bugun ispanak ve kiymali spagetti yaparim.
Fikir olur canim belki.
diger konuda sormustum sana ama kayad arada. benim sut cogalamsi icin ictigim cay var anason rezene gibi seyler var icinde onu bebegede versem olurmu? masaALLAH ne ozeniyorum bebgi uslu annelereKizlar galiba benim kizin gaz problemi bitiyor. Hicbirsey vermiyorum birkac gundur ve kendi pirt pirt cikartiyor masallah. İnsallah boyle gider.
benim komsuda yok gitsem yeni tasindim daha kaynasamadim kimseyleOoff bende senin moddayim, komsuya gidicem birazdan simdilik baska biyere tek basima cikamiyorum. Bir de araba istiyorum yaa iki cocukla zor cikarim ben artik
esin niye sakliyorki sifreyi sordunmu ne cevap verdi`?Bende sizi ozledim bakalim kp ne zaman alacak sifreyi. Dayisinin teline firmis sifreyide forunmuyo gorunse ondan ogrenirdim gerek kalmazdi sormaya bile. Allahim ya ne bos islerle ufrastiriyo beni bu adam
Var beenBen geldim de sansima kimse yok. Ya kizlar 45 gun oldu benim kanama hala devam ediyo az az olsa da. Var mi bu kadar uzun suren
Bu bebelekler icin bu uyku formulu bulsalarHayirli kandiller herkese..
Benim minnak bugun hiic uyumadi diyebilirim. Memede uyuyo yatagina koyuyorum zirt diye uyaniyor. Daha once pek boyle yapmamisti. Insallah gece uyur.
Bugun utu yapicaktim yapamadim. Dag gibi utu var bebegin odasi yigili fenalardayim.
Benimki hic kesilmedi o yuzden adet olmusumdur diyemiyorum ki acaba benim bunye ikisini bi aradami goturuyoBenim 42. Gün bitti. 45. Gün tekrar adet oldum 4gün sürdü. Hatta bugun 62. Gün. dünden beri leke geliyor. Dr a gitmem lazım ama eşimin işler çok yoğun :/
ins. cabucak ogrenirsinde tekrardan iki lafin belini kirarizBende sizi ozledim bakalim kp ne zaman alacak sifreyi. Dayisinin teline firmis sifreyide forunmuyo gorunse ondan ogrenirdim gerek kalmazdi sormaya bile. Allahim ya ne bos islerle ufrastiriyo beni bu adam
aminnnnAllah basimizdan eksik etmesin amin
Al valla yaaa resmen patlayacak volkan gibiyim...aksam bebisi yikadik maaile neyse giydirdim ettim yawrum uyudu kucagimsa kp aldi kucagimdan uyurken sevio falan bnde vermesini bekliyorum biturlu vermio dedim baba ver iyice dalmadan besliyim oyle uyusun anam adam vermio yaaa uyuyomus gerek yokmus manyakmi ne dedim olmaz sen ver simdi saatlerce uyur ac uyumasin yine vermio sinirlerim zaten bitik sonunda ver sunu die bi cikistim kv.de kp.ye bi bagirdi sanane sen ne karisiyorsun doyursun bebegi kiz hakli dedi oyle verdi adam doyurdum aldim kucagima gazini cikaricam yine aldi kucagimdan gazini ben cikaricam die yumusak yumusak oksuo dedim oyle degil gaz oyle cikmaz vurmaya basladim bna bi kizdi napiosun sen organlarini titretiosun demesinmi dedim amacta o zaten mideyi barsaklari titretmek baska turlu yillar gecse o gaz cikmaz...ben dayanamiyorum artik alti ustu 1 gun gecti siyirmak uzereyim...Ben geldiim sole bi bakip gidicem bugun su sifre olayini halledebilirim belki kp geldi bakalim o zaman rahat rahat sohbete katilirim.ferrace kiz sabret geliyom insallah alacam yalnizligini
Milletim kv si karisir seninde kp karisiyoAl valla yaaa resmen patlayacak volkan gibiyim...aksam bebisi yikadik maaile neyse giydirdim ettim yawrum uyudu kucagimsa kp aldi kucagimdan uyurken sevio falan bnde vermesini bekliyorum biturlu vermio dedim baba ver iyice dalmadan besliyim oyle uyusun anam adam vermio yaaa uyuyomus gerek yokmus manyakmi ne dedim olmaz sen ver simdi saatlerce uyur ac uyumasin yine vermio sinirlerim zaten bitik sonunda ver sunu die bi cikistim kv.de kp.ye bi bagirdi sanane sen ne karisiyorsun doyursun bebegi kiz hakli dedi oyle verdi adam doyurdum aldim kucagima gazini cikaricam yine aldi kucagimdan gazini ben cikaricam die yumusak yumusak oksuo dedim oyle degil gaz oyle cikmaz vurmaya basladim bna bi kizdi napiosun sen organlarini titretiosun demesinmi dedim amacta o zaten mideyi barsaklari titretmek baska turlu yillar gecse o gaz cikmaz...ben dayanamiyorum artik alti ustu 1 gun gecti siyirmak uzereyim...
bu emzik isi bebekten bebege degisiyor. benimkilere ben oylesine nuk almistim hastane cantasina koymustum. hemsire isitme testi yaparken bebelerden biri durmayinca sordu emzik var mi diye bizde verdik o anda aldi. sonrada markayi degistirmedim hep nuk aldim bi dene istersen nuk uBana bi emzik onerirmisiniz bende chicco yenidogan var ama beceremiyo tutmayi emerken disariatiyo diliyle