- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.261
Iyi en azindan savunuyo aman boscer takma kafana derdin o olsunKv dio yerime :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi en azindan savunuyo aman boscer takma kafana derdin o olsunKv dio yerime :)
Noldu kiz kavgami etrinizDeli oldum. 2 dakka wc ye gittim geldim. Bebek ağlamaktan mosmor. Totosunu kaldırıp da bakıvermemiş. Bu çocuğu kendime yapmışım ben. 1yıl bekedik 1yıl! Tavra bakar mısınız?
Noldu kiz kavgami etriniz
Nir bakmiyo bebege
Uzulme ayni durumdayiz benjmkide hic elini surmuyo bide 2.cocuk die tutturuyo he yaparim bekle senKavga bile edecek gücüm yok. Ben bakarım diye bakmamış
Ohhhh herkes yatti yalniz kaldim...annem yalniz yatiorum die cok kizio laogusa yal iz birakilmamaliymis bnse herkes cekip gitsede basimi dinlese die dakika sayiyorum...anlatsana yafrum neler yapiosun esinle nie tartistin...Iyi en azindan savunuyo aman boscer takma kafana derdin o olsun
Allah allah ya tatlim onlar zaten izmirde oturmuyormuydu ya bu ne kalmasiSuan stres yapma hersey olacagina vario gerio stresi kalio....herseyin hayirlisini dileyelim deryacim...kv kp geldi yilbasina kadar kalicaklarmis resmen dunyam yikildi kp kvden beter surekli karisio nereye kadar dayanabilicem bilmiorum kv karisma o annesi ne yapacagini bilir dio ama banamisin demio adama yaaa....elbet bebegimle basbasa kalacagim gunler gelicek
Evet cnm illa gelicem yardim edicm deyince gelme diyemedim bakalim kac gun dayanicak surekli agrilarini anlatio kafayi yicem yakindaAllah allah ya tatlim onlar zaten izmirde oturmuyormuydu ya bu ne kalmasi
Bende butun islerimi bitirdim yemegimi yaptim oturuyorum. MONNA ceyregimi bekliyorum hatta komsuma kahve icmeye bile ciktim
Gunduz degilde aksam 5ten sonra surekli memedeydik gece 12ye kdr. En fazla yarim saat ara verdik. Iyiydi hep doluydu memeler.Varmi bi gelisme
cnm iki tanesi oyle yerdeki kuaforde bile yikatsam islanir tam kulaklarimin orda yoksa bende dusunmustum kuaforde yikatmayi. walla depresyona girdim yaa kendimi les gibi hissediyorum birde esim evde disari cikamamakda bunalima soktu beni halbuki gezicektim yaaa
Ya benim gerdekte bile bukadar acimadiydi. Ben yapamadim sen iyi dayanmissin.Gunaydin kizlar gaz cikarma seansindayim..
Dun halvetlendik.oglan da uyanmadi sukur ama gerdek gecesi gibi canim yandi cok.. napcaz ya? Bi de normal dogum yapanlar camasirda islaklik var idrarimi mi kaciriyom ki.sizlerde var mi boyle bisi?
Evet canim üçüz:))3uz mu?
:)şunu bi duzelteyim balım normal yolla olmadı 1 ay klomen tedavisi aldım ama catlama ignesi falan olmadım:)Evet pudracigim azerinin 3uz oglusu oluyor bir tanede kizi var 5 yasinda sanirim. Ve normal yolla gebelik 1 isterken 3 tane:)
1,2,3 tane bebek yani:))))
Üçüzler derken
Gunaydin kizlar gaz cikarma seansindayim..
Dun halvetlendik.oglan da uyanmadi sukur ama gerdek gecesi gibi canim yandi cok.. napcaz ya? Bi de normal dogum yapanlar camasirda islaklik var idrarimi mi kaciriyom ki.sizlerde var mi boyle bisi?
Bi halvet olaydi iyiydiGünaydın uykucular. Bugün agdaya gitmem. Annem grip olmuş gelmiyo. K.validem gelip bakcak. Hiç yalnız kalmadilar tedirginim açıkçası. Bu arada bize Dr esin korunsun dedi. Halvetlenenler hiç koruma fln yapmıyo musunuz