2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

zey-mur ne guzel geyik yapardik ne kiziyorum su kocana yaaa firsatim olunca giriyorum ondada siz yoksunuz Balli_kurabiyem ile...cok yalniz hissediyorum kendimi...etrafimda insan olmasi yalniz olmadigim anlamina gelmio nedense kimseyi istemiyorum yanimda aslinda noluo bana anlamiorum...hic tadim yok....

Allah allah ya tatlim onlar zaten izmirde oturmuyormuydu ya bu ne kalmasi

Cnm eczanelerde su geçirmez bant olurmu acaba. Sezeryandan sonra dikisimde yapisiliydi duş aldım. Çok güzel bi bantti bo sorsan.

Gunaydin kizlar gaz cikarma seansindayim..
Dun halvetlendik.oglan da uyanmadi sukur ama gerdek gecesi gibi canim yandi cok.. napcaz ya? Bi de normal dogum yapanlar camasirda islaklik var idrarimi mi kaciriyom ki.sizlerde var mi boyle bisi?

Dun halvetlendik.oglan da uyanmadi sukur ama gerdek gecesi gibi canim yandi cok.. napcaz ya? Bi de normal dogum yapanlar camasirda islaklik var idrarimi mi kaciriyom ki.sizlerde var mi boyle bisi?
Ya benim gerdekte bile bukadar acimadiydi. Ben yapamadim sen iyi dayanmissin.

Gözün aydın cnm ya benimde en büyük korkum bebeğin uyanmasi bide abdestsiz emzirilmez de ne olur bilemiyorum artik

Günaydın uykucular. Bugün agdaya gitmem. Annem grip olmuş gelmiyo. K.validem gelip bakcak. Hiç yalnız kalmadilar tedirginim açıkçası. Bu arada bize Dr esin korunsun dedi. Halvetlenenler hiç koruma fln yapmıyo musunuz

Bi halvet olaydi iyiydi
Sut koruyo derlerdi eskiden. Artik kimse guvenmiyir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…