- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.241
cnm iki tanesi oyle yerdeki kuaforde bile yikatsam islanir tam kulaklarimin orda yoksa bende dusunmustum kuaforde yikatmayi. walla depresyona girdim yaa kendimi les gibi hissediyorum birde esim evde disari cikamamakda bunalima soktu beni halbuki gezicektim yaaaCnm bi kuaföre gidip saçını yikat fon cektir. İki çocukla olur mu bilemem ama
Esim
Yok cnmCiddi anlamda baska bir zarar olmasinda
Sagol cnm kavga mi ettinizzzzzzzz esinizleeeYok cnm
Etmistik geldi gonlumu aldiSagol cnm kavga mi ettinizzzzzzzz esinizleee
iyiii kizzz sevindim kusluk olmasindaEtmistik geldi gonlumu aldi
TwoPrincess sen bu steel tee leri kacar bardak iciyorsun
Benim siparislerim de geldi de hepsinden birer bardak icsem yeter mi 2ser mi icmeliyim
Varmi bi gelismeTwoPrincess yanitini bekliyorum cnm. Senin deneyimlerin benim icin onemli. Ne drsen bana da uyuyor cunku. Ben bugun hepsinden 1er bardak ictim. Mamsel tea+steel tea+milk tea+lactamil
Teşekkür ederim canim:)
Şimdilik sırt ağrılarını ve 5dakikada bir wc olayini saymazsak iyi gidiyo şükür :))
Sen nasılsın?
İşte fazla mali demek bunlar böyle pintilikle yapmışlar ben üzerime alınmıyorum kadın çocuklarına da böyle kocasıyla ayrilar kp çok iyidir hakkını yiyemem o elinde olmasa da borç yapar bize verirKiz bnmkilerinde durumu cok iyi olmasada fena degil ev araba yazlik kislik 2 tane devremulk var ama bna gelince bir takiyi cok gorduler yazik yaaa
Suan stres yapma hersey olacagina vario gerio stresi kalio....herseyin hayirlisini dileyelim deryacim...kv kp geldi yilbasina kadar kalicaklarmis resmen dunyam yikildi kp kvden beter surekli karisio nereye kadar dayanabilicem bilmiorum kv karisma o annesi ne yapacagini bilir dio ama banamisin demio adama yaaa....elbet bebegimle basbasa kalacagim gunler gelicekSen veriyonmu bende sana kustum
Kiz yemek yaptim uyudum bebiste bayagi uyudu emzirdim aglayip duruyodu bidaha emzirdim bis suru kustu iki tane tisort degistim giymeye tisortumde kalmadi
Esiminkilerden giydim
Acaip cay icesim var demlemistim bebekten icemiyorum
Stres icindeyjm kara kara dusunuyom ise baslayinca bebegim nolcak kime baktirtcam nasil olcak offf
Cay olsada icsek ne guzel olurduSen veriyonmu bende sana kustum
Kiz yemek yaptim uyudum bebiste bayagi uyudu emzirdim aglayip duruyodu bidaha emzirdim bis suru kustu iki tane tisort degistim giymeye tisortumde kalmadi
Esiminkilerden giydim
Acaip cay icesim var demlemistim bebekten icemiyorum
Stres icindeyjm kara kara dusunuyom ise baslayinca bebegim nolcak kime baktirtcam nasil olcak offf
O ne karisiyoSuan stres yapma hersey olacagina vario gerio stresi kalio....herseyin hayirlisini dileyelim deryacim...kv kp geldi yilbasina kadar kalicaklarmis resmen dunyam yikildi kp kvden beter surekli karisio nereye kadar dayanabilicem bilmiorum kv karisma o annesi ne yapacagini bilir dio ama banamisin demio adama yaaa....elbet bebegimle basbasa kalacagim gunler gelicek
Valla ya su cocukta bi uyumadiCay olsada icsek ne guzel olurdu
Hey masallah soka girdim normal diyinceEvet pudracigim azerinin 3uz oglusu oluyor bir tanede kizi var 5 yasinda sanirim. Ve normal yolla gebelik 1 isterken 3 tane:)
Bilmem karismazsa batio adama...altini al ustunu ort gazimi var bunun saci neden dokuluo ne yaptinda dokuluo valla biktirdi benii....O ne karisiyo
Cok biliyosan al bak diceksinde olmuyoBilmem karismazsa batio adama...altini al ustunu ort gazimi var bunun saci neden dokuluo ne yaptinda dokuluo valla biktirdi benii....
Kv dio yerime :)Cok biliyosan al bak diceksinde olmuyo