2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Cnm bi kuaföre gidip saçını yikat fon cektir. İki çocukla olur mu bilemem ama
cnm iki tanesi oyle yerdeki kuaforde bile yikatsam islanir tam kulaklarimin orda yoksa bende dusunmustum kuaforde yikatmayi. walla depresyona girdim yaa kendimi les gibi hissediyorum birde esim evde disari cikamamakda bunalima soktu beni halbuki gezicektim yaaa

TwoPrincess sen bu steel tee leri kacar bardak iciyorsun
Benim siparislerim de geldi de hepsinden birer bardak icsem yeter mi 2ser mi icmeliyim
TwoPrincess yanitini bekliyorum cnm. Senin deneyimlerin benim icin onemli. Ne drsen bana da uyuyor cunku. Ben bugun hepsinden 1er bardak ictim. Mamsel tea+steel tea+milk tea+lactamil

Kiz bnmkilerinde durumu cok iyi olmasada fena degil ev araba yazlik kislik 2 tane devremulk var ama bna gelince bir takiyi cok gorduler yazik yaaa
İşte fazla mali demek bunlar böyle pintilikle yapmışlar ben üzerime alınmıyorum kadın çocuklarına da böyle kocasıyla ayrilar kp çok iyidir hakkını yiyemem o elinde olmasa da borç yapar bize verir

Suan stres yapma hersey olacagina vario gerio stresi kalio....herseyin hayirlisini dileyelim deryacim...kv kp geldi yilbasina kadar kalicaklarmis resmen dunyam yikildi kp kvden beter surekli karisio nereye kadar dayanabilicem bilmiorum kv karisma o annesi ne yapacagini bilir dio ama banamisin demio adama yaaa....elbet bebegimle basbasa kalacagim gunler gelicek

Cay olsada icsek ne guzel olurdu

O ne karisiyo

Deli oldum. 2 dakka wc ye gittim geldim. Bebek ağlamaktan mosmor. Totosunu kaldırıp da bakıvermemiş. Bu çocuğu kendime yapmışım ben. 1yıl bekedik 1yıl! Tavra bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…