- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.221
Amin cok tesekkurlerMaşallah Subhanallah
Allahim saglikli bir hamilelik ve sağlıklı dogum nasip etsin sonradinda da bol bol sabir nasip etsin
Kolaylık versin
Seni girmesin diyedir oDun bi ara firsatim oldu benimkinin bilgisayari acik kalmis ama fazla zaman yoktu cabuk tarafindan bi face sayfasina baktim tanimadiim hic kadin kalmamis. Gecmise baktim acaba baska sayfa falan varmidir diye oyle biside yoktu ama detayli inceleyemedim eger twlden giriyosa bilemedim ama bilgisayar temizdi e bu adam ne diye sifreliyo bilgisayari
Ben girmiim diye yapiyo da ben zaten onun bilgisayarini kullanmiyorum ki evde 2 tane bilgisayar var ben dierini kullaniyorumSeni girmesin diyedir o
Kizuyumadimi
Resmen cocuk uyumuyo.esnemekten agzi yirtilcak daldi derken gozler cam.simdi omzumda yeni uyudu yatirmicam biraz uyusun bari yoksa mizik mizikKizuyumadimi
3uz mu?Ha o da yapıldı
Idrarda enfeksiyon varmış fitil yazdi doktor
3uz mu?
Ayy masallaEvet pudracigim azerinin 3uz oglusu oluyor bir tanede kizi var 5 yasinda sanirim. Ve normal yolla gebelik 1 isterken 3 tane:)
Bizde isteriz
hakkat bisi almadimi ya benimki i pad aldi bende ucuzami gittim bilmem
kiz adana face grubu kapandi ya sen hangi gruptaydin o coklu olanda hic birimiz yokuz ki cik oradan
herkes dagildi zaten grupda kapandi gitti o
Ne gibi bir zararı olabilir ki :/Hanimlar gebelikte sakiz cignemek zararli mi bilgisi olan var mi
Bilmiyorum bende bi yerden duydum bunu arastircam insalh degildir yaaaNe gibi bir zararı olabilir ki :/
Ben çiğnedim en fazla nebilİm gaz maz yapar belki ne zararı olsun :)Bilmiyorum bende bi yerden duydum bunu arastircam insalh degildir yaaa
Agiz iicin saglikliymiss bebege zarari olmasinda ayy dayanamiyorum sakizz cigneyesim geldiii yarin aliyim bi kac tane OBen çiğnedim en fazla nebilİm gaz maz yapar belki ne zararı olsun :)
Valla ne yal et don burayaBen girmiim diye yapiyo da ben zaten onun bilgisayarini kullanmiyorum ki evde 2 tane bilgisayar var ben dierini kullaniyorum
Icindeki laktasif etkiden dolayi bebek dogunca ishal olurmusHanimlar gebelikte sakiz cignemek zararli mi bilgisi olan var mi
KimAksam aksam sinirimi bozdu uffff
offf kizlar cok mutsuzum yaa bugun dikisketin geri kalanini aldirdim carsambaya kadar yine dus alma dedi carsamba tekrar kontrol edicekmis. yaaa kac gun oldu yaralar mikrop olmasin diye bitlencem valla yuzumu bile yikayamamakdan sivilce dolsu aglaya aglaya eve geldim
Ciddi anlamda baska bir zarar olmasindaIcindeki laktasif etkiden dolayi bebek dogunca ishal olurmus