2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ben de bi siteden siparis vermistim 2.5 hafta oldu hala geliccek ne aryan var e soran kapida odemeli aldiydim napsam seytan diyo ara almiycam getirmeyin diyo yada kapiya gelince kargocu acma dio
Kacgundu teslim suresi nette yazan? Suresi gectiyse iptal et gitsin. Ayni gun kargo yaziyodu bu sitede oyle oldu. Tsk.ler TwoPrincess

Kacgundu teslim suresi nette yazan? Suresi gectiyse iptal et gitsin. Ayni gun kargo yaziyodu bu sitede oyle oldu. Tsk.ler TwoPrincess
Kiz valla umrumda deil gelirsede acmicam kapiyi bi suru cay falan siparis vermisti m
Webanne den verdim simdj aninda msj geldi kargoya teslim edildi die
Milk tea aldim humana kalmamis bide lansinoh marka pompa aldim bide lansinoh krem aldim yarjn gelir galiba

Adamdaki pislige bak o cocuk o olayi yillarca atamaz uzerinde allahim sen kkru

maşallah fıstığa.. ne güzel alışmış emziğe bizimki ya öğürüyo yada saniyesine atıyo ağzından. çok istemiştim alışmasını ama bu da almıycak galiba ablası gibi

Birkac emzik dene canim belki birini begenip alir.

Oyy maşallah o ne güzellik öyle

Tesekkurler teyzesi

TwoPrincess masallah canim kuzuna... emzige nasil alistirdin canim var mi yontemi

Bir yontemi yok canim hastanede dogdugu gibi agzina taktim emdi. O gundur veriyorum :)

Ay canim ben elimde olsa hiç bırakmam elimden de gelen giden oluyor bi caylarini bile doldurmuyorlar akraba bi de yabancı sanki. Çocuğum ağlıyor hâlâ bendençay bekliyor.

Canim onlar akraba degil akbaba resmen.

Kizlar bebisimn saat 10 dan beri 2 saat arayla emip uyudu ya sekeei dusmuz olamaz dimi nolduki simdi

Kiz dur dilini isir uyusun daha ne istiyosun.

TwoPrincess sen bu steel tee leri kacar bardak iciyorsun
Benim siparislerim de geldi de hepsinden birer bardak icsem yeter mi 2ser mi icmeliyim

Birer bardak ic canim yeter.

Tam +18 lik olmus

hele sunun guzelligine

Tesekkurler teyzesi aynen tam 18 lik bir konu oldu. Mide bulandirici :)
Temizlik bitti utu kaldi bebisi emziriyorum o da kalir artik aksama

Masallah o da yarina kalsin yaparsin.

offf kizlar cok mutsuzum yaa bugun dikisketin geri kalanini aldirdim carsambaya kadar yine dus alma dedi carsamba tekrar kontrol edicekmis. yaaa kac gun oldu yaralar mikrop olmasin diye bitlencem valla yuzumu bile yikayamamakdan sivilce dolsu aglaya aglaya eve geldim

Kiz deli gari geldinde neden geldim demiyosun ne oldu nrymis aklindaki
Kiz benim herif gorumcemin sevgilisi var saniyo. Tel elinden dusmez heralde wifidan baglaniyo saniyo bunu bide gorumcem hep moda sitelerine girer esimde sinir oluyo o girmesin diye yapmis olabilir bana sifreyi verse benim telide kullaniyo gorumcem yani bu benim iyi niyetim

eger bunun icin yaptiysa olan sana oldu kiz gorumcenin int. var nasilsa

Allah allh kucukmiki gorumce ne karisiyo delimidir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…