- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.201
Kacgundu teslim suresi nette yazan? Suresi gectiyse iptal et gitsin. Ayni gun kargo yaziyodu bu sitede oyle oldu. Tsk.lerBen de bi siteden siparis vermistim 2.5 hafta oldu hala geliccek ne aryan var e soran kapida odemeli aldiydim napsam seytan diyo ara almiycam getirmeyin diyo yada kapiya gelince kargocu acma dio
Kiz valla umrumda deil gelirsede acmicam kapiyi bi suru cay falan siparis vermisti mKacgundu teslim suresi nette yazan? Suresi gectiyse iptal et gitsin. Ayni gun kargo yaziyodu bu sitede oyle oldu. Tsk.lerTwoPrincess
Adamdaki pislige bak o cocuk o olayi yillarca atamaz uzerinde allahim sen kkru
maşallah fıstığa.. ne güzel alışmış emziğe bizimki ya öğürüyo yada saniyesine atıyo ağzından. çok istemiştim alışmasını ama bu da almıycak galiba ablası gibi
Oyy maşallaho ne güzellik öyle
TwoPrincess masallah canim kuzuna... emzige nasil alistirdin canim var mi yontemi
Ay canim ben elimde olsa hiç bırakmam elimden de gelen giden oluyor bi caylarini bile doldurmuyorlar akraba bi de yabancı sanki. Çocuğum ağlıyor hâlâ bendençay bekliyor.
Kizlar bebisimn saat 10 dan beri 2 saat arayla emip uyudu ya sekeei dusmuz olamaz dimi nolduki simdi
TwoPrincess sen bu steel tee leri kacar bardak iciyorsun
Benim siparislerim de geldi de hepsinden birer bardak icsem yeter mi 2ser mi icmeliyim
Tam +18 lik olmus
hele sunun guzelligine
Temizlik bitti utu kaldi bebisi emziriyorum o da kalir artik aksama
Kiz bebisi naptinBende butun islerimi bitirdim yemegimi yaptim oturuyorum.MONNA ceyregimi bekliyorum hatta komsuma kahve icmeye bile ciktim
Kacgundu teslim suresi nette yazan? Suresi gectiyse iptal et gitsin. Ayni gun kargo yaziyodu bu sitede oyle oldu. Tsk.lerTwoPrincess
Odami kahve icicekOnu da yanimda goturdum
Ay allahim ya
Odami kahve icicek
Afiyrt olsun size benimki uyuyo uyandiginda emzirdim sonra mizmizlanip duruyodu doymadimi acba dedim bi kustu fena kustu megersem yavrumun uykusu varmis doyamamis yine uyudu
Kiz benim herif gorumcemin sevgilisi var saniyo. Tel elinden dusmez heralde wifidan baglaniyo saniyo bunu bide gorumcem hep moda sitelerine girer esimde sinir oluyo o girmesin diye yapmis olabilir bana sifreyi verse benim telide kullaniyo gorumcem yani bu benim iyi niyetimKiz deli gari geldinde neden geldim demiyosun ne oldu nrymis aklindaki
eger bunun icin yaptiysa olan sana oldu kizKiz benim herif gorumcemin sevgilisi var saniyo. Tel elinden dusmez heralde wifidan baglaniyo saniyo bunu bide gorumcem hep moda sitelerine girer esimde sinir oluyo o girmesin diye yapmis olabilir bana sifreyi verse benim telide kullaniyo gorumcem yani bu benim iyi niyetim
Allah allh kucukmiki gorumce ne karisiyo delimidir nedirKiz benim herif gorumcemin sevgilisi var saniyo. Tel elinden dusmez heralde wifidan baglaniyo saniyo bunu bide gorumcem hep moda sitelerine girer esimde sinir oluyo o girmesin diye yapmis olabilir bana sifreyi verse benim telide kullaniyo gorumcem yani bu benim iyi niyetim
Umarim bundandir hic diilse anlarim bunu bi naneler yemesindenseeger bunun icin yaptiysa olan sana oldu kizgorumcenin int. var nasilsa
17yasinda kiz daha kucukAllah allh kucukmiki gorumce ne karisiyo delimidir nedir
He ozaman is degisir e nasil yapcan kp gelmedimi17yasinda kiz daha kucuk
eee kp ne zaman gelicek. esin bilmiyomu gorumcenin telinde net oldugunuUmarim bundandir hic diilse anlarim bunu bi naneler yemesindense
Yok bilmiyo biliyosa bile sinIrsiz oldugunu bilmiyoeee kp ne zaman gelicek. esin bilmiyomu gorumcenin telinde net oldugunu
AminOy ne guzel allah bagislasin daha sirtiniz yere gelmez masallah