- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Bizim bugün 40ımız doluyor.
Daha kontrole gitmedim, bebeğimde ateş çıktı canım sıkkın.
Şu an en seksi hareket elimdeki calpol şurubunu yalamak olur
Sultan sülüman az beklesin, bebem iyileşsin, totom erisin karnım fit olsun, uykusuzluğum bitsin halvet de olur inşallah
Kurban neresi burasi :))))ferrace kankitom
Anlatin anlatin heyecanli oluyoMuhabbete 40 i cikanlardan baslayalim nasil gecti
Allah korusun kizlar hepimiz cinsel yasamlarimiza donucez belki simdi degil ama gelicek o gunlerde gelicekNerdesin cnm sen valla kayıp ilanı vercektim artık.
+18 lik değil valla durumum çocuklar saat 21.30 yatak vakti modundayim
Kirkima iki dün kalmış ruhum menopozlu sahalara korkarım donemicem
Ben daha seksiyim
Allah korusun kizlar hepimiz cinsel yasamlarimiza donucez belki simdi degil ama gelicek o gunlerde gelicek
Ben erkek gördüm mü taş atıyorumDoncez de bende istek de az normal mi acaba korku var sanki
Ben daha seksiyim
Doncez de bende istek de az normal mi acaba korku var sanki
Bende tantellimi giyeyim geleyim bide cay oh mis+18ise durun o zaman kırmızı tumanımı giyeyim, ponponlu topuklu terliklerimi de ayağıma sokup geleyim
Şu an sarı suraatım, kusmusklu bodyim, lacivert yün çorabım ve beyaz leoparlı pijama altımla 40 sene hapis yatmış adam bile benle +18 sohbeti etmez
Askolsun beni nie davet etmiosunMerhaba kizlar hamilelikte cok guzel paylasimlarimiz oldu artik bebeklerimizle ilgili paylasimlar ve can sıkıntımızı giderecek sohbetler icin burda bulusalim. Haydi buyrun topigime. Burdan devam edelim :)
@Sekizhaziran @Ayaklarim3kilo @Beyaz Patik @DonukPudra @fermanteBalli_kurabiyem @MONNA @kanadali35 @ysmc @Akasya @adanamerkez zey-mur @KaraKutum G GCA @hazal87 @Efira38 @wakewake
Uhuuuu huuu cosmus buraBebek gazlandi osurtup geliyorum bekleyin
Ben erkek gördüm mü taş atıyorum
O kadar istekliyim.
Bebeyagimi vazelin vazelin uhuhuuCok normal benim ikinci ama ayni korkulari yasiyorum. İlkinde doktorum bebeyagi kullanin demisti
Cok normal benim ikinci ama ayni korkulari yasiyorum. İlkinde doktorum bebeyagi kullanin demisti
Tvde işte benim stilim var.Pijaman hali ve koltuk uyumuna bayıldım cnm
Bide kirmizi kar yagsin ole desen tam olacakmis kiz senin koca isyan bayragini ceker o zamana kadarBizim bugün 40ımız doluyor.
Daha kontrole gitmedim, bebeğimde ateş çıktı canım sıkkın.
Şu an en seksi hareket elimdeki calpol şurubunu yalamak olur
Sultan sülüman az beklesin, bebem iyileşsin, totom erisin karnım fit olsun, uykusuzluğum bitsin halvet de olur inşallah
Ben cagirsjmya seni kizAskolsun beni nie davet etmiosun
Anam bebekten yetisemiyomki sohbeteWowww +18 mi