- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- Konu Sahibi TwoPrincess
Evet canmSenin kirkin bugun mu cikiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canmSenin kirkin bugun mu cikiyor?
O pacalar icerdemiydi hahaaaaaa
Evet hemdebikinci normal dogum gecen bi baktim sekli semali kalmamis safti kaymis reamen benim herif ne anlicak ki amaaan zaten bizde vuslat cok uzak heralde ondan rahatim
Evet canm
EvetO pacalar icerdemiydi hahaaaaaa
kiz kalkmazsam kim toplicak mutfagiBerenin hicbir zaman yok. Yemek vermesem aciktim demez. Normaldir. Toplama kalsin. Benimde pilav yapmam lazim ama kalkamiyorum
Bi test edelim bakalim herifi perfonmansi dusmusmuHadi o zaman beline kuvvet
Koltuk çorap uyumu bile yapmışsın daha ne olsun
40ları çıkanlar doktora gitti mi, muayene nasıl oluyor, kurcalama oldu mu?
Ultrasona soktular mı?
Anladık alev alevsiniz ama az bilimsel de olun , yol gösterin
Ya tek degilmismissin halida ayni morluKoltuk çorap uyumu bile yapmışsın daha ne olsun
Az kaldi valla saat 7 30 da geliyo aksam hesap yapiyodu erken gelirim fslan filan bide temizlen dio ey allahim yz
offf favorim sensin
kiz kalkmazsam kim toplicak mutfagi
Benide cagiedi bi halvet olayim ole giderimBenimde doktor 40 in cikinca gel dedi spiral falan takalim dedi ama kararsizim orayi kurcalatmayi pek dusunmuyorum
Benim icin bi tek wc de ise yariyor. Kocam artik ne zaman gorur bidaha bilmiyomBenimde ikinci normal dogumum, seklinde bir degisiklik yok. Onemli olsn sekli degil zaten islevselligi
Benide cagiedi bi halvet olayim ole giderim
TmmmmmmHalvetten sonra durum bildirisi yap
Ben sezo oldum ya hep yeni gelin gibi nazlanıp tumanımı bile hiç indirmedim 9 ay.Benimde doktor 40 in cikinca gel dedi spiral falan takalim dedi ama kararsizim orayi kurcalatmayi pek dusunmuyorum
Benim icin bi tek wc de ise yariyor. Kocam artik ne zaman gorur bidaha bilmiyom