2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Aksam kavga ettik bna dioki kucaga alistirmisim oyuzden besikte uyumuyormus bn yonetemicekmisim bu oglani bnde dedm sen cok yonetinde kizin 10 yasinda hala tek yatmio koyun koyuna yatiosun koca kizla bebegin 40 i cikmamis neyin kavgasi bu dedim bir saat bakmiosun bebege karsidan ahkam kesiorsun kizdim aldim yastigimi alt kata indim bni 4 saat uyandirma alti kuru karni tok artik gerisi sana kalmis dedm gittim yattim 1 saat dayanabilmis almis cocugu yanima getirdi emzir dio bana yaaaa ölürmüsün öldürürmüsün

Ba ba ba laflara bak kiz el kadar bebrk alissa nolck at kadar kiz alismisya

Benim kiz uyumuyor bugun. 3te uyandi bu saat oldu daha yok. 5dk uyuyup uykuyu aliyor sonra bakisiyoruz. Aksam saatimiz sasti 12-1 gibi sagilmis sutten iciremedim de ondan boyle oldu sanirim bu gece. Hergece yarisi sagdigim sutten biberonla veriyordum araliksiz uyuyordu. Uyaninca uyumak bilmiyor daha. Napalim bugece de boyle olsun.

Dun babaanneye gittik kirk ucurmaya diye.. aslinda cuma gunu kirkimiz cikti teyzemize gitmistik ama babaannemizin de gonlu kalmasin diye dun de ona gittik. Pek memnun kaldi. Kirk ucurma harcligimizi da aldik

Kizlar k.valideleriniz dogum hediyesi ne aldi? Ozellikle ilk dogumlarda geline hediye bisey alinma mi? Benimki kizima k.a almis sadece. Ben beklentiyi yuksek tuttum galiba da saskinim o yuzden..

Kizlar k.valideleriniz dogum hediyesi ne aldi? Ozellikle ilk dogumlarda geline hediye bisey alinma mi? Benimki kizima k.a almis sadece. Ben beklentiyi yuksek tuttum galiba da saskinim o yuzden..
Bana babasindan miras oltu tasindan yapilmis bi kolye kupe setini verdi kendi bisey almamis yani bebege bisey yok kiyafet ivir zivir falan okadar

Bana bişey almadı zaten almayacagini da biliyordum. Onda nerdee o anlayış. İlk dogumum bebegime bi çeyrek taktı. Komşum da çeyrek taktı o da varın gerisini siz düşünün .
eltimle aramızda konusu geçmişti ben hamileyken. Onun 2 sene önce ikinci çocuğuna 400 tl vermiş. Benim ilk cocuguma el gibi çeyreği layık görmüş. Durumu da yok değil ha sallasan neler çıkarır. Çok şükür muhtaç değiliz ama insan k.v.den k.p.den komsunun taktiği takiyi görünce garipsiyor

O da bisey mi? Simdi benim cocugum olsa, benim kv kesin elektrikle su farurasini getirip takar
Ne cimriler var bir bilsen

Bana babasindan miras oltu tasindan yapilmis bi kolye kupe setini verdi kendi bisey almamis yani bebege bisey yok kiyafet ivir zivir falan okadar
Kiymetli yeni bisey yok yani!.. benimki de bebe 2 pijama tk almis kiyafet anlaminda da bisey yok..

Tam altın ama eşime olan borcundan düştü bana bişey yok. Üstüne kavga hır çıkardı gitti. Sütümü sağmicakmışım, bebek çekemediği için sağmam gerekti. Sütü gelmeden geri yolllicaktı. Sonradan diyo ki, sağmadan artmazdı sütün diyo. Gıcık. Torunun ya hadi beni geçtim torunun sütsüz mü kalsaydı adımı çıkaracaktı heralde sütü yok diye. Allaha havale ettim

Heh ben de ayni dusuncedeyim. Komsu gibi ceyrek takmak tuhafima gitti. Tamam durumu cok iyi degil ama kotu de degil istese alirdi yani. Kaynim var birlikte yasadiklari evli degil ama odusunmus de bebege kunye almis.. kv de bi ceyrekle idare etti. 10 senelik evliyim daha bi igne almisligi yoktur kendiluginden. Sadece ilk evlendigim sene bi bayramda birlkte disari cikmisttik 2 hirka almisti. Baska da busey hatirlamiyrm 9 senedir

Oo daha neler! Borctan dusup taki mi takilir seninki de iyiymis.. sut emzirme gibi konulara hic girnedim jendisiyle zira girsem olay cikardi.. zaten kendisi uzakta surekli gorusmuyorz 2 haftada bir anca..

Oo daha neler! Borctan dusup taki mi takilir seninki de iyiymis.. sut emzirme gibi konulara hic girnedim jendisiyle zira girsem olay cikardi.. zaten kendisi uzakta surekli gorusmuyorz 2 haftada bir anca..

Benmli de uzakta ama herşeye karıştı. Yok Emerken bakçakmış torununu Emerken göremicekmiymiş. Mutfağımda yemek pişmemiş ( erken doğum riskim vardı 2a yattım pişirmedim. yoksa kp'in beğendiği çorbaların tarifini hep benden alır) şimdi kıyın kıyın arıyo hatasını anladı. Karışılacak şey var karışılmayacak şey var. Eşimden ayrı yatacakmışım filan. Ay sinirlerim tepeme çıktı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…