- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 34
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.081
Aksam kavga ettik bna dioki kucaga alistirmisim oyuzden besikte uyumuyormus bn yonetemicekmisim bu oglani bnde dedm sen cok yonetinde kizin 10 yasinda hala tek yatmio koyun koyuna yatiosun koca kizla bebegin 40 i cikmamis neyin kavgasi bu dedim bir saat bakmiosun bebege karsidan ahkam kesiorsun kizdim aldim yastigimi alt kata indim bni 4 saat uyandirma alti kuru karni tok artik gerisi sana kalmis dedm gittim yattim 1 saat dayanabilmis almis cocugu yanima getirdi emzir dio bana yaaaa ölürmüsün öldürürmüsünAksam bende esime dedim az uyim eger bebek huysuzluk yaparsa kaldir emzirirm dedim oda saolsun uyutmus bebegi bir uyumusum bir uyumusum sorma gitsin derya derya die cagriyo noldu diyom kalk bebegi emzir ne diyom algilayamadim sonra anladim bebek vardi die
Bi baktim 3 saat uyumusum bebiste sanki kirk yildir uyumuyo nieti yoktu uyanmaya zorla uyandirdim emzirsim
Masallah kiz gececek bugunlerde gececek insallah4 yapoisimiz hla aciyo norml dogum
Sen degilde o yapmis anlasilanCanim benim teknolojiden falan anlamam modem sifResinden napilir bilmem ki bide simdiye kadar deistirmedide noldu bisimi yaptik derdini anlamadin
Aksam kavga ettik bna dioki kucaga alistirmisim oyuzden besikte uyumuyormus bn yonetemicekmisim bu oglani bnde dedm sen cok yonetinde kizin 10 yasinda hala tek yatmio koyun koyuna yatiosun koca kizla bebegin 40 i cikmamis neyin kavgasi bu dedim bir saat bakmiosun bebege karsidan ahkam kesiorsun kizdim aldim yastigimi alt kata indim bni 4 saat uyandirma alti kuru karni tok artik gerisi sana kalmis dedm gittim yattim 1 saat dayanabilmis almis cocugu yanima getirdi emzir dio bana yaaaa ölürmüsün öldürürmüsün
Neden sormuyorsun pekiCanim adamin bilgisayarida sifreli modemiin sifresini deistirmesine gerek yoktu ki zaten giremem yani sanalda yedi bi haltlar ama tekrarlarsa affi yok biliyo yasak konusuna da gelince bana zaten yasaktan bol bisi yok ki
Dimi ama cok sinir oldum...1 saatlik uyku yanima kar kaldi okdr az daha uyuyaydim eyiydiBa ba ba laflara bak kiz el kadar bebrk alissa nolck at kadar kiz alismisya
Bana babasindan miras oltu tasindan yapilmis bi kolye kupe setini verdi kendi bisey almamis yani bebege bisey yok kiyafet ivir zivir falan okadarKizlar k.valideleriniz dogum hediyesi ne aldi? Ozellikle ilk dogumlarda geline hediye bisey alinma mi? Benimki kizima k.a almis sadece. Ben beklentiyi yuksek tuttum galiba da saskinim o yuzden..
Kizlar k.valideleriniz dogum hediyesi ne aldi? Ozellikle ilk dogumlarda geline hediye bisey alinma mi? Benimki kizima k.a almis sadece. Ben beklentiyi yuksek tuttum galiba da saskinim o yuzden..
O da bisey mi? Simdi benim cocugum olsa, benim kv kesin elektrikle su farurasini getirip takarBana bişey almadı zaten almayacagini da biliyordum. Onda nerdee o anlayış. İlk dogumum bebegime bi çeyrek taktı. Komşum da çeyrek taktı o davarın gerisini siz düşünün .
eltimle aramızda konusu geçmişti ben hamileyken. Onun 2 sene önce ikinci çocuğuna 400 tl vermiş. Benim ilk cocuguma el gibi çeyreği layık görmüş. Durumu da yok değil ha sallasan neler çıkarır. Çok şükür muhtaç değiliz ama insan k.v.den k.p.den komsunun taktiği takiyi görünce garipsiyor
Seninki iyimis 100 lira para verdi bide suveter ordurmus bebege bana bise yokKizlar k.valideleriniz dogum hediyesi ne aldi? Ozellikle ilk dogumlarda geline hediye bisey alinma mi? Benimki kizima k.a almis sadece. Ben beklentiyi yuksek tuttum galiba da saskinim o yuzden..
Kiymetli yeni bisey yok yani!.. benimki de bebe 2 pijama tk almis kiyafet anlaminda da bisey yok..Bana babasindan miras oltu tasindan yapilmis bi kolye kupe setini verdi kendi bisey almamis yani bebege bisey yok kiyafet ivir zivir falan okadar
Kizlar k.valideleriniz dogum hediyesi ne aldi? Ozellikle ilk dogumlarda geline hediye bisey alinma mi? Benimki kizima k.a almis sadece. Ben beklentiyi yuksek tuttum galiba da saskinim o yuzden..
Heh ben de ayni dusuncedeyim. Komsu gibi ceyrek takmak tuhafima gitti. Tamam durumu cok iyi degil ama kotu de degil istese alirdi yani. Kaynim var birlikte yasadiklari evli degil ama odusunmus de bebege kunye almis.. kv de bi ceyrekle idare etti. 10 senelik evliyim daha bi igne almisligi yoktur kendiluginden. Sadece ilk evlendigim sene bi bayramda birlkte disari cikmisttik 2 hirka almisti. Baska da busey hatirlamiyrm 9 senedirBana bişey almadı zaten almayacagini da biliyordum. Onda nerdee o anlayış. İlk dogumum bebegime bi çeyrek taktı. Komşum da çeyrek taktı o davarın gerisini siz düşünün .
eltimle aramızda konusu geçmişti ben hamileyken. Onun 2 sene önce ikinci çocuğuna 400 tl vermiş. Benim ilk cocuguma el gibi çeyreği layık görmüş. Durumu da yok değil ha sallasan neler çıkarır. Çok şükür muhtaç değiliz ama insan k.v.den k.p.den komsunun taktiği takiyi görünce garipsiyor
Aslinda dogum oldugu gun hst.de kardesime sormus ne alsam takar diye ama bisey gelmedi. Bakim mevliti bekliyorum.Seninki iyimis 100 lira para verdi bide suveter ordurmus bebege bana bise yok
Oo daha neler! Borctan dusup taki mi takilir seninki de iyiymis.. sut emzirme gibi konulara hic girnedim jendisiyle zira girsem olay cikardi.. zaten kendisi uzakta surekli gorusmuyorz 2 haftada bir anca..Tam altın ama eşime olan borcundan düştübana bişey yok. Üstüne kavga hır çıkardı gitti. Sütümü sağmicakmışım, bebek çekemediği için sağmam gerekti. Sütü gelmeden geri yolllicaktı. Sonradan diyo ki, sağmadan artmazdı sütün diyo. Gıcık. Torunun ya hadi beni geçtim torunun sütsüz mü kalsaydı adımı çıkaracaktı heralde sütü yok diye. Allaha havale ettim
Hic umutlanmiyorum ne olduklarini bildigim icin susuyorumAslinda dogum oldugu gun hst.de kardesime sormus ne alsam takar diye ama bisey gelmedi. Bakim mevliti bekliyorum.Hala umudum var ya ben de ne alemim ya
Oo daha neler! Borctan dusup taki mi takilir seninki de iyiymis.. sut emzirme gibi konulara hic girnedim jendisiyle zira girsem olay cikardi.. zaten kendisi uzakta surekli gorusmuyorz 2 haftada bir anca..
Dimi.. bizden istemesinler yeterHic umutlanmiyorum ne olduklarini bildigim icin susuyorum