2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Senin mutfagi a ne karisiyor yemek piser pismez benim kac aydir pismior umrumdami esimin umrundami yoooo noliyo ona
Ayrica nie esinden ayri yatcakmisinki

Gunaydin canlaarr nasilsiniz bakalim araya haftasonu girdi pek faal olamadim bu yuzden.

MONNA rezene verebilirsin canim hatta 30cc ye kadar icirebilirsin bir sakincasi yok.

Bugun is planlamasi yapmak isteyen var mi? Benim planim su sekilde. Yeni uyandik. Bebegi uyutuyorum simdi.

-kahvalti yapilacak
-yataklar ve etraf toplanacak
-mutfak temizlenecek dolaplarin on yuzu silinecek aspirator,tezgah ustu, ocak falan.
-kurutma makinesindeki camasirlar katlanacak
-utu yapilacak
-ev supurulecek
-toz alinacak
-yerler silinecek
-banyo wc temizlenecek
-yemek yapilacak

Bakalim bu kadar is kac saatte bitecek

Canım benim içtiğim güvenilir bir aktardan aldigimizdan versem olur mu peki ?
Bi de o kadar işi yaparsan gelip sana bi çeyrek falan takalim ben iki gündür kurutma makinası nin içindeki çamaşırı katlayamiyorum. Tekiz ve bebiş durmuyo. Az önce tuvalete girdim öyle bir bağırıyor ki sanırsın biri cimdikledi totomu zor sildim valla kahvaltiyi nasıl yapcam bilmiyorum

Aksama ancak bit3e hatta gece ysrisinada aksayabilir

Bende 9da kalktim. Kizimi besliyorum suanda, uyumak uzere. Uyuyuca;
Kahvalti yapicm (cayimi demledim)
Makineye camasir attim onlar kurutmaya giricek
Daha onceden kuruyanlar katlancak
Ev supurme silme toz alma isleri var
Tuvalet banyo temizlencek
Bi miktar utu yapilacak
Alisveris listesi yapilacak
Oglene yemegim var, aksama da krep yapicam kahvaltilik vs takilocaz bakalim.
Bu kdr isten vakit bulursam bi de uyurum.
Ama hepsini nasi bitiririm yetisyirebilir miyim bilmiyrm.. aksama yazarim yine..

ayyy minicik bebe ne anlar ki yaaa seninkinede sopa lazim

yaa seninki cceyrek takmis benimki onu bile takmadi bir zibin almisligi bile yok kp kunye yaptirmis onlari takti. Cimri kaynanam hic bisey yapmadi. Ama beklentiye sira gelince herseyi bekler.

Ev toplandi yataklar toplandi bebe uyutuldu tekrar uyandi tekrar besledim ama uyumuyo kahvalti hazirlandi kaldi diger isler. Normalde bana gelen kadin vardi ama oyle bir olay yasadim ki onunla sok oldum bilare anlatirim. Bu yuzden yeni bir yardimci arayisina girdim. Bu isleri yapicam ve ceyregimi bekliyor olucam ona gore
Tane rezene daha iyi zaten verebilirsin.

Hadu bakalim bekliyoruz. Kolay gelsin.

seninki de cok kurnazmis kiz takiyi tak borc dan dus

TwoPrincess sen deneyimlisin eger bulabilirsem bi kac ay sonr beebegimi bakiciya birakmam gerekiyo maddiyattan dolayi anne kv bakmiyorlar sence ne sartlar sunmaliyim ne ozellikler aramaliyim

Canim tanidik olsa daha iyi, sigara icmesin tv yi falan acmasin. Bebeginle guzel ilgilensin yani herseyini saatli ayarla plan yap ona uysun. Allah iyilerle karsilastirsin cok zor bu isler

amanin ona neymis de bunlara karisiyo

Oy oy oy maşallah diyorum cnm. Benim temizlikcim var bugün. Utuleri de utucuye yolluyorum. Seni görünce iştaha geldim. Yollamayip kendim mi yapsam acaba. 7 den beri benım sipa uyumadi 1 bardak süt içtim. Dün çok sanciliydi cikmadik dışarı. Bugün iyi olursa yemeğe gitcez. O yüzden ben bugun sadece kizimla ilgileniyim. Yarın plan yaparız.

sana kolay gelsin bebegim benim kocis evde bir hafta izni vardi onu kullandi

Bende sorcaktim senin yardimcin vardı nie bu kadar yapıyorsun die. Hayırdır inşallah

Bilmem.ben kendime bisi yaptrmicam .o korunsun valla.olan hep bize oluyo.biz daha sey etmefik zaten yorgunum dedm kut yattim. Yarin anneme gitcm bu aksam yapmk lazim

Ayy valla korkuyorum bende su spiral zimbirtisindan ama bu sefer riske atamam 3. Cocugu dusunemiyorum bile huniyle gezerim artik

Kiz daha bekletme adami yapiver garii

Benim ogln omuzda uyuyo korkuyom yatirmaya yaturinca yrim saate kalkiyo. O.ladar ev isi nSil yapiyonuz aaa??
Cidden bends mi sorun var khvliyi zor yaptim.. ev allahlik yemek.deseniz yok oglen napcam acba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…