- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.101
Yok is4emez yarari yok zararida yokDimi.. bizden istemesinler yeter
Senin mutfagi a ne karisiyor yemek piser pismez benim kac aydir pismior umrumdami esimin umrundami yoooo noliyo onaBenmli de uzakta ama herşeye karıştı. Yok Emerken bakçakmış torununu Emerken göremicekmiymiş. Mutfağımda yemek pişmemiş ( erken doğum riskim vardı 2a yattım pişirmedim. yoksa kp'in beğendiği çorbaların tarifini hep benden alır) şimdi kıyın kıyın arıyo hatasını anladı. Karışılacak şey var karışılmayacak şey var. Eşimden ayrı yatacakmışım filan. Ay sinirlerim tepeme çıktı yine
Gunaydin canlaarr nasilsiniz bakalim araya haftasonu girdi pek faal olamadim bu yuzden.
MONNA rezene verebilirsin canim hatta 30cc ye kadar icirebilirsin bir sakincasi yok.
Bugun is planlamasi yapmak isteyen var mi? Benim planim su sekilde. Yeni uyandik. Bebegi uyutuyorum simdi.
-kahvalti yapilacak
-yataklar ve etraf toplanacak
-mutfak temizlenecek dolaplarin on yuzu silinecek aspirator,tezgah ustu, ocak falan.
-kurutma makinesindeki camasirlar katlanacak
-utu yapilacak
-ev supurulecek
-toz alinacak
-yerler silinecek
-banyo wc temizlenecek
-yemek yapilacak
Bakalim bu kadar is kac saatte bitecek
Aksama ancak bit3e hatta gece ysrisinada aksayabilirGunaydin canlaarr nasilsiniz bakalim araya haftasonu girdi pek faal olamadim bu yuzden.
MONNA rezene verebilirsin canim hatta 30cc ye kadar icirebilirsin bir sakincasi yok.
Bugun is planlamasi yapmak isteyen var mi? Benim planim su sekilde. Yeni uyandik. Bebegi uyutuyorum simdi.
-kahvalti yapilacak
-mutfak temizlenecek dolaplarin on yuzu silinecek aspirator,tezgah ustu, ocak falan.
-utu yapilacak
-ev supurulecek
-toz alinacak
-yerler silinecek
-banyo wc temizlenecek
-yemek yapilacak
Bende 9da kalktim. Kizimi besliyorum suanda, uyumak uzere. Uyuyuca;Gunaydin canlaarr nasilsiniz bakalim araya haftasonu girdi pek faal olamadim bu yuzden.
-kahvalti yapilacak
-utu yapilacak
-ev supurulecek
-toz alinacak
-yerler silinecek
-banyo wc temizlenecek
-yemek yapilacak
ayyy minicik bebe ne anlar ki yaaaAksam kavga ettik bna dioki kucaga alistirmisim oyuzden besikte uyumuyormus bn yonetemicekmisim bu oglani bnde dedm sen cok yonetinde kizin 10 yasinda hala tek yatmio koyun koyuna yatiosun koca kizla bebegin 40 i cikmamis neyin kavgasi bu dedim bir saat bakmiosun bebege karsidan ahkam kesiorsun kizdim aldim yastigimi alt kata indim bni 4 saat uyandirma alti kuru karni tok artik gerisi sana kalmis dedm gittim yattim 1 saat dayanabilmis almis cocugu yanima getirdi emzir dio bana yaaaa ölürmüsün öldürürmüsün
laaa danasi bisey almadiki anasi alsinKizlar k.valideleriniz dogum hediyesi ne aldi? Ozellikle ilk dogumlarda geline hediye bisey alinma mi? Benimki kizima k.a almis sadece. Ben beklentiyi yuksek tuttum galiba da saskinim o yuzden..
yaa seninki cceyrek takmis benimki onu bile takmadi bir zibin almisligi bile yok kp kunye yaptirmis onlari takti. Cimri kaynanam hic bisey yapmadi. Ama beklentiye sira gelince herseyi bekler.Bana bişey almadı zaten almayacagini da biliyordum. Onda nerdee o anlayış. İlk dogumum bebegime bi çeyrek taktı. Komşum da çeyrek taktı o davarın gerisini siz düşünün .
eltimle aramızda konusu geçmişti ben hamileyken. Onun 2 sene önce ikinci çocuğuna 400 tl vermiş. Benim ilk cocuguma el gibi çeyreği layık görmüş. Durumu da yok değil ha sallasan neler çıkarır. Çok şükür muhtaç değiliz ama insan k.v.den k.p.den komsunun taktiği takiyi görünce garipsiyor
Canım benim içtiğim güvenilir bir aktardan aldigimizdan versem olur mu peki ?
Bi de o kadar işi yaparsan gelip sana bi çeyrek falan takalimben iki gündür kurutma makinası nin içindeki çamaşırı katlayamiyorum. Tekiz ve bebiş durmuyo. Az önce tuvalete girdim öyle bir bağırıyor ki sanırsın biri cimdikledi totomu zor sildim valla kahvaltiyi nasıl yapcam bilmiyorum
Bende 9da kalktim. Kizimi besliyorum suanda, uyumak uzere. Uyuyuca;
Kahvalti yapicm (cayimi demledim)
Makineye camasir attim onlar kurutmaya giricek
Daha onceden kuruyanlar katlancak
Ev supurme silme toz alma isleri var
Tuvalet banyo temizlencek
Bi miktar utu yapilacak
Alisveris listesi yapilacak
Oglene yemegim var, aksama da krep yapicam kahvaltilik vs takilocaz bakalim.
Bu kdr isten vakit bulursam bi de uyurum.
Ama hepsini nasi bitiririm yetisyirebilir miyim bilmiyrm.. aksama yazarim yine..
seninki de cok kurnazmis kiz takiyi tak borc dan dusTam altın ama eşime olan borcundan düştübana bişey yok. Üstüne kavga hır çıkardı gitti. Sütümü sağmicakmışım, bebek çekemediği için sağmam gerekti. Sütü gelmeden geri yolllicaktı. Sonradan diyo ki, sağmadan artmazdı sütün diyo. Gıcık. Torunun ya hadi beni geçtim torunun sütsüz mü kalsaydı adımı çıkaracaktı heralde sütü yok diye. Allaha havale ettim
TwoPrincess sen deneyimlisin eger bulabilirsem bi kac ay sonr beebegimi bakiciya birakmam gerekiyo maddiyattan dolayi anne kv bakmiyorlar sence ne sartlar sunmaliyim ne ozellikler aramaliyim
amanin ona neymis de bunlara karisiyoBenmli de uzakta ama herşeye karıştı. Yok Emerken bakçakmış torununu Emerken göremicekmiymiş. Mutfağımda yemek pişmemiş ( erken doğum riskim vardı 2a yattım pişirmedim. yoksa kp'in beğendiği çorbaların tarifini hep benden alır) şimdi kıyın kıyın arıyo hatasını anladı. Karışılacak şey var karışılmayacak şey var. Eşimden ayrı yatacakmışım filan. Ay sinirlerim tepeme çıktı yine
Gunaydin canlaarr nasilsiniz bakalim araya haftasonu girdi pek faal olamadim bu yuzden.
-kahvalti yapilacak
-utu yapilacak
-ev supurulecek
-toz alinacak
-yerler silinecek
-banyo wc temizlenecek
-yemek yapilacak
Bilmem.ben kendime bisi yaptrmicam .o korunsun valla.olan hep bize oluyo.biz daha sey etmefik zaten yorgunum dedm kut yattim. Yarin anneme gitcm bu aksam yapmk lazimAllah allah ne kadar peki spiral adet olunca takiliyor oyuzdnmi dedi acaba
sana kolay gelsin bebegim benim kocis evde bir hafta izni vardi onu kullandiGunaydin canlaarr nasilsiniz bakalim araya haftasonu girdi pek faal olamadim bu yuzden.
-kahvalti yapilacak
-utu yapilacak
-ev supurulecek
-toz alinacak
-yerler silinecek
-banyo wc temizlenecek
-yemek yapilacak
Ev toplandi yataklar toplandi bebe uyutuldu tekrar uyandi tekrar besledim ama uyumuyo kahvalti hazirlandi kaldi diger isler. Normalde bana gelen kadin vardi ama oyle bir olay yasadim ki onunla sok oldum bilare anlatirim. Bu yuzden yeni bir yardimci arayisina girdim. Bu isleri yapicam ve ceyregimi bekliyor olucam ona gore
Tane rezene daha iyi zaten verebilirsin.
Hadu bakalim bekliyoruz. Kolay gelsin.
Bilmem.ben kendime bisi yaptrmicam .o korunsun valla.olan hep bize oluyo.biz daha sey etmefik zaten yorgunum dedm kut yattim. Yarin anneme gitcm bu aksam yapmk lazim