2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kızlar nabersiniz pek yazamadim iki gundur bizde dün cinemaya gittik sütü sagip bebeği anneme kakaladik düğün derneğe gittik akşam da onlarda yemek yedik bizim cadi bütün gün uyumuş çok usluydu diyor annem maşallah sorunlu bi bebek değil ama gece 4 e kadar uyumadi gündüz depolamış uykuya cinemaya gittim diye ceza verdi sanki bana :110:

Bizde nezaman anneme bırakan yada eve biri gelse uyuyo fosur fosur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bu arada ben haftada 2 3 gün 1 saat ligine falan bırakıyorum anneme iyi geliyor:KK49::KK49:

Slm kizlar bizde 34 gunluguz henuz halvet yok 4.ayda birakmistik bayaaa uzun zaman oldu :KK51:
Sezeryanla dogum yaptim aci vs olurmu hic bilmiyorum bilenler yazabilirmi acaba:KK16:
Ama 2 haftadir giyinip suslenip gezmeye cikiyoruz evde cok bunalmistim, cikmadan sutumu sagiyorum disaridayken uyandiginda ısıtıp veriyorum, bebekle disari cikmaya korkmayin kizlar:KK15:
karman karman ferrace ferrace
Ben de sezeryanim ve hamis kaldigimdan beri ilk kez dun halvet oldu.. cok aci oldu ben de..benim giris epey bi kapali bebeyagi ile biraz acildi ama devam ettiremedim anliycaniz halvet baslamadan bitti

Son düzenleme:
Benim yakinda hic kimsem yok birakip 5dk bile biyere cikamiyorum :KK43: cuma gunune kdr annem yanimdaydi ama gitti artik.. cagirsam gelir ama 1 saatlik yoldan geliyor keyfii gezmem icin de cagiramam ki onun da basi kalabalik babasina bakiyor

Biz de ilk kez hst disinda biyere cuma aksami ciktik..kizkardesime oturmaya gittik..iyi geldi bayagi bi aslinda..ama kizim arabada oto koltugunda rahat edemiycek diye odum patladi

1 cay kadigi anadon kimyon ve rezene tohumu karisimini 1kup sekerin dortte birini 1 fincan kaynamis suya ekle agzini cay tabagiyla kapat demlenmeye birak. Tohumlar dibe cokunce demlenmis demektir gunde 30 cc ye kadar verebilirsin. Sifa olsun simdiden.

Gidin canim anne veya kv deye birak bebisi cikin.

Ne guzel canim bizde dugun dernege gittik cok eglendim bayag gulduk. Guzeldi.

Kiz becerikli hatun iki cocukluyum ama o pozisyonda emziremem haa masallah. Su halveti bir hallediverin artikin

Son dk karar verdik bizde. Yeni girdim eve. Cocuklar uyuyo bende sismis gogusleri sagiyorum bir yandan da size laf yetistiriyorum :)
Tatlim bu karisimi sabah ogle ve aksam ayri ayri mi hazirliyorsun yoksa gunluk 1 kez hazirlayip aksama da veriyor musun

karman karman ferrace ferrace
Ben de sezeryanim ve hamis kaldigimdan beri ilk kez dun halvet oldu.. cok aci oldu ben de..benim giris epey bi kapali bebeyagi ile biraz acildi ama devam ettiremedim anliycaniz halvet baslamadan bitti
Hadi yaaaa bakalim biz halt yicez...ust damagim sismis cok cnm yanio yemek yiyemiorum butun gunduz ve gece uyumadi uyumadi yeni uyuttum umarim uyur bnde uyurum

Gunaydin su gaz iyice sikistiriyo bizimkini gunduz gece fark etmiyo. Dun 2saat bile uyuyamamisimdir psikolojim bozuk agliyorum.
Haftada 1 2 gun annemletde kalcam yoksa sonum hayir degil.

X