- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
laaa ben bedevaya gittim yaa Dogum hediyesi bilem almamisti benim ayakli odunum hemide iki tane bebeyi birden dogurdumSorma ucuza gitmedim en azindan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laaa ben bedevaya gittim yaa Dogum hediyesi bilem almamisti benim ayakli odunum hemide iki tane bebeyi birden dogurdumSorma ucuza gitmedim en azindan
Hergun mutfak kapali bari bugun yemek olsunkiz bu saatte ne yemek yapicagini mi dusunuyon Bosver kiz bugun hafta sonu mutfagi kapat kendine kiyak gec
Ben bi ara geldim ama kimse yoktu zaten fazla durmadim bebsim uyudu bnde uuuyufumufaklik uyutmadi mi derya . valla kimsede yoktu gece bos bos oturdum birileri olsada iki cene calsam diye baktim ama yok kimseler girmedi
Bebek ten degil ya kizlar vardiya aksam uzun zamandir okadar ses icinde olmamistimufaklik uyutmadi mi derya . valla kimsede yoktu gece bos bos oturdum birileri olsada iki cene calsam diye baktim ama yok kimseler girmedi
sen tam tersini uyguluyon akilli hatunsun haa 2 gun yemek yap 5 gun kapaliHergun mutfak kapali bari bugun yemek olsun
Balik dedinde iyi dedin kiz kucucjk bebekle nere gidiyonLactamili oyle hazirliyorum ne olsun istiyosun kiz 1 bardak sut iste yavas ic sende gidim gidim keyfini cikar
Yemek bugun cumartesi oldugundan yapmiyorum cumartesi pazar benim tatil gunum yemek pismez bizde. Bugun balikciya gideriz yarin baska yerde yeriz bakalim nasip kismet artik
Yapamiyom iste yapamiyom nr becrriksizim ya iki isi idare edemiyomsen tam tersini uyguluyon akilli hatunsun haa 2 gun yemek yap 5 gun kapali
enazindan herseyi toplamislar yardimci olmuslar hizmet beklememisler takdir ettim vallaBebek ten degil ya kizlar vardiya aksam uzun zamandir okadar ses icinde olmamistim
yaaa ben saka yapiodum sana oyle mi dusundurttum. Yaparsin merak etme biraz daha alis bir duzen kurarsin herkes ayni yollardan geciyo. seni tebrik ediyorum bebisine hep yalniz bakiyosun.Yapamiyom iste yapamiyom nr becrriksizim ya iki isi idare edemiyom
Vlla hepsi iten cikmislar bide cok iyi grldi aslindaenazindan herseyi toplamislar yardimci olmuslar hizmet beklememisler takdir ettim valla
laaa ben bedevaya gittim yaa Dogum hediyesi bilem almamisti benim ayakli odunum hemide iki tane bebeyi birden dogurdum
Balik dedinde iyi dedin kiz kucucjk bebekle nere gidiyon
Ne zamana kadar surcek bole 40 cikinca duzen kurariz dedik hani yine ayni offffyaaa ben saka yapiodum sana oyle mi dusundurttum. Yaparsin merak etme biraz daha alis bir duzen kurarsin herkes ayni yollardan geciyo. seni tebrik ediyorum bebisine hep yalniz bakiyosun.
ben hasta ederim die korkuyom aslinda yaz olcakti cik gez oh misDogum hediyesi saat berene kupe bebege de nazar ayeti yazili nazarlik almisti. Bu yuzuk saatin yaninda esantiyon oldu
Senin kocanin babasi ali agaoglumu
Kiz bu ilk degilki her haftasonu sokaklardayim ben
Aslinda kendime guveniyorum sonucta ilk drfa bebek sahibi olan bi insana gore cok cok iyi bakabiliyorum tabi mesleginde avantaji var ama iste ev bebk ikisinide bir arada goturemiyorum evden geri kaliyom hepBalli_kurabiyem kiz seni okudugum zaman benim ilk bebekteki hallerim geliyor bende ayni senin gibiydim. Ama ikincide kasarlasmis oluyorsun o yuzden daha kolay geciyor.
kocani takdir ettim bu ince dusuncelerin devamini dilerim.. Balli_kurabiyem cik kiz bisey olmaz kaynanam hala bile benle dalga gecer cocuklar gozlerini disarda actilar oyuzden gezmeyi cok seviyolar diyeDogum hediyesi saat berene kupe bebege de nazar ayeti yazili nazarlik almisti. Bu yuzuk saatin yaninda esantiyon oldu
Kiz bu ilk degilki her haftasonu sokaklardayim ben
ben hasta ederim die korkuyom aslinda yaz olcakti cik gez oh mis
Aslinda kendime guveniyorum sonucta ilk drfa bebek sahibi olan bi insana gore cok cok iyi bakabiliyorum tabi mesleginde avantaji var ama iste ev bebk ikisinide bir arada goturemiyorum evden geri kaliyom hep