2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Lactamili oyle hazirliyorum ne olsun istiyosun kiz 1 bardak sut iste yavas ic sende gidim gidim keyfini cikar:KK70:

Yemek bugun cumartesi oldugundan yapmiyorum cumartesi pazar benim tatil gunum yemek pismez bizde. Bugun balikciya gideriz yarin baska yerde yeriz bakalim nasip kismet artik:KK70:
Balik dedinde iyi dedin kiz kucucjk bebekle nere gidiyon

Balli_kurabiyem Balli_kurabiyem kiz seni okudugum zaman benim ilk bebekteki hallerim geliyor bende ayni senin gibiydim. Ama ikincide kasarlasmis oluyorsun o yuzden daha kolay geciyor.
Aslinda kendime guveniyorum sonucta ilk drfa bebek sahibi olan bi insana gore cok cok iyi bakabiliyorum tabi mesleginde avantaji var ama iste ev bebk ikisinide bir arada goturemiyorum evden geri kaliyom hep

Dogum hediyesi saat berene kupe bebege de nazar ayeti yazili nazarlik almisti. Bu yuzuk saatin yaninda esantiyon oldu:KK53:

Kiz bu ilk degilki her haftasonu sokaklardayim ben:KK70:
kocani takdir ettim bu ince dusuncelerin devamini dilerim.. Balli_kurabiyem Balli_kurabiyem cik kiz bisey olmaz kaynanam hala bile benle dalga gecer cocuklar gozlerini disarda actilar oyuzden gezmeyi cok seviyolar diye:KK62:

X