- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 34
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Ohhh missss afiyet olsun giriyorum yoksun bnde cikiyorum...geyik yapicak arladas yok yae herkes uykuda galibaYok kiz 2 gun ust uste yaptik daha dogrusu yarim yamalak napmis doktor oraya bilmiyom ama ilk gunki gibi olmus daralmis bbu aksamda is herinden kizlar gelmisti yarim saat oturcazdediler 7de geldiler 11 de gittiler
Saolsunlar pastalarini da almislar cayi demlediler masayi kurdular ictik yedik bide topladilar bulasiklarida makinaya atmamislar elde yikamislar
Uyudunmu kizOhhh missss afiyet olsun giriyorum yoksun bnde cikiyorum...geyik yapicak arladas yok yae herkes uykuda galiba
Yok gaz var uyku yokUyudunmu kiz
Yok sezaryenSenin normal dogummu?
kiz bu saatte ne yemek yapicagini mi dusunuyonKizlar ne yemek yapcaksiniz
ufaklik uyutmadi mi derya . valla kimsede yoktu gece bos bos oturdum birileri olsada iki cene calsam diye baktim ama yok kimseler girmediBsim ctliyo ya
Berenimo lactamili 1 su bardagi suya 3 yemek kasigjmk koyuyosun ben ole yapinxca 3 icmede bitiyo
Kizlar ne yemek yapcaksiniz
Al iste bir ortsk noktamiz daha bizde de ayni ya disarda yada anama gidiyoruz mutfak kapali diyorum esime adamda alismis daha kahvaltida ne yersin aksama diye soruyoLactamili oyle hazirliyorum ne olsun istiyosun kiz 1 bardak sut iste yavas ic sende gidim gidim keyfini cikar
Yemek bugun cumartesi oldugundan yapmiyorum cumartesi pazar benim tatil gunum yemek pismez bizde. Bugun balikciya gideriz yarin baska yerde yeriz bakalim nasip kismet artik
Dun niye kimsenin olmadigi belli herkesin ince isleri varmisDun kanamam olmayinca halvet oldu bebeyagi mucizesi aci maci hicbirsey olmadi. Tereyagindan kil ceker gibi geldi gecti
Al iste bir ortsk noktamiz daha bizde de ayni ya disarda yada anama gidiyoruz mutfak kapali diyorum esime adamda alismis daha kahvaltida ne yersin aksama diye soruyo
Dun niye kimsenin olmadigi belli herkesin ince isleri varmis
oooo sen fikir iste yap kiz sen iki cocuklusun artik kolay miNasil alistirirsan oyle gider, bak iyi fikirmis pazar sabah kahvaltiyi disarda yapalim aksam yemege anneme gidelim
oooo adam ne kadar istese azdir ozaman ses etmeKiz 5 tas yuzuk istiyordum adamda dun almis gelmis geri cevirmek olmazdi
oooo adam ne kadar istese azdir ozaman ses etme