2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ohhh missss afiyet olsun giriyorum yoksun bnde cikiyorum...geyik yapicak arladas yok yae herkes uykuda galiba

Berenimo lactamili 1 su bardagi suya 3 yemek kasigjmk koyuyosun ben ole yapinxca 3 icmede bitiyo

Kizlar ne yemek yapcaksiniz

Lactamili oyle hazirliyorum ne olsun istiyosun kiz 1 bardak sut iste yavas ic sende gidim gidim keyfini cikar

Yemek bugun cumartesi oldugundan yapmiyorum cumartesi pazar benim tatil gunum yemek pismez bizde. Bugun balikciya gideriz yarin baska yerde yeriz bakalim nasip kismet artik

Al iste bir ortsk noktamiz daha bizde de ayni ya disarda yada anama gidiyoruz mutfak kapali diyorum esime adamda alismis daha kahvaltida ne yersin aksama diye soruyo

Al iste bir ortsk noktamiz daha bizde de ayni ya disarda yada anama gidiyoruz mutfak kapali diyorum esime adamda alismis daha kahvaltida ne yersin aksama diye soruyo

Nasil alistirirsan oyle gider, bak iyi fikirmis pazar sabah kahvaltiyi disarda yapalim aksam yemege anneme gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…