-
- Konu Sahibi egenin_annesi
Sizin doktorunuz Çınarlı Hastanesi'nin hekimiDeğilimi benim bi arkadaşım Çınarlı hastanesinde yıllarca ebelik yaptı oda tavsiye etmişti sizin doktorunuzu ve ordaki birkaç hekimi ben bi denemek istedim medikaliMedicalpark bence doğum için seçilesi değil Dr gece doğum olsa gelecekmisiniz sorusunu bizim gelemediğimiz durumlarda icapcılar bakar diyerek geçiştirebiliyor ben medicalpark bu Yüzden 7. Ayımda bıraktım Ahmet güler E gidiyorum ve şimdiki Dr Um ölüm Hariç her koşulda yanınızdayım diyebilecek kadar naif ve ücrette medicalden daha uygun ki ben para düşünmeden hareket etmiştim
Siz niye memnun kalmadınız reşat beyden ?merhaba arkadaşlar ben reşat beye gidiyorum fakat kafamda soru işaretleri kalıyor maalesef, karataşta Ümran özer.i tavsiye eder misiniz? kafam o kadar karıştıki bir türlü doğrusunu bulamadıgım için çok üzgünüm. iyi dr. olsa pahalı oluyor, uygun desem başka birşey çıkıyor çok bunaldım lütfen yardımcı olur musunuz? karataşta doğum yapacak arkadaşlar fiyat bilgisini öğrenebilir miyim?
Ben karatasta ahmet kilyara gidiyorum.. gayet memnunum... dogum ucreti 1200 tl(normal, sezeryan farketmiyor)merhaba arkadaşlar ben reşat beye gidiyorum fakat kafamda soru işaretleri kalıyor maalesef, karataşta Ümran özer.i tavsiye eder misiniz? kafam o kadar karıştıki bir türlü doğrusunu bulamadıgım için çok üzgünüm. iyi dr. olsa pahalı oluyor, uygun desem başka birşey çıkıyor çok bunaldım lütfen yardımcı olur musunuz? karataşta doğum yapacak arkadaşlar fiyat bilgisini öğrenebilir miyim?
Siz niye memnun kalmadınız reşat beyden ?
Ben karatasta ahmet kilyara gidiyorum.. gayet memnunum... dogum ucreti 1200 tl(normal, sezeryan farketmiyor)
çok teşekkür ederim bilgi için ümran hanım varmış orda o çok iyi dedi bir yakınım orda doğum onda doğum yapmış. gidersem mutlaka yazacağım.
Ahmet bey yarim gun hastanede oluyor, oglene kadar... ogleden sonra kendi muayenehanesine geciyor.. yarim gun orada oldugu icin hastanenin sitesinde yok ama önceden vardi.. ben hamileligimin basindan beri kendisinin takibi altindayim ve memnunum... hastanenin muayene ucreti 40 tl..şimdi baktım ama Ahmet kılyar diye göremedim, özel muayenehanesi mi var acaba? ücreti ne kadar acaba muayenenin?