- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
-
- Konu Sahibi egenin_annesi
ben şöyle diyim kendi drumdan memnunum tek sıkıntım doğumu en az ücretle Çınarlıda doğurmak 2 ci bebiş olduğu için daha rahatım ama dr da çok önemli kasmamak lazım sıkıntı olursa rahat olmazsak oda olmaz yani.Tahir bey varmış ondanda epey memnun olanlar var onu da bir dene istersen. Tabi dr dan ne aradığınada bağlı reşat beyden çok memnun olan var ama ben sıcakkanlı bir dr arıyorum o yüzden içime sinmedi. Denemeden bilemezsşn bir kere git dene bence belkidr sen memnun kalırsın
Benim doktorumda atasağlık,kent,çınarlı da doğum yaptırıyor, ben ata yı tercih edeceğim gibi şu an.. hem bana yakın hem de hamileliğimin ilk dönemlerinde aşırı bulantıdan bir kaç gün hastanede kalmıştım odaları çok temiz çalışanların ilgisi çok güzel. Doğumhaneyi göremedim ama yeni doğan bakım ünitesi de var tercih edilebilir.Merhabalar,
Ben de 33.haftamdayım, doktorum 3 hastanede doğum yaptırıyormuş
Kent, Egepol ve Ata sağlık.Ata sağlık hakkında olumsuz şeyler duydum, diğer hastaneler hakkında da bilgim yok sadece Kent hastanesinin popüler olduğunu biliyorum.Bu hastanelerle ilgili olumlu ya da olumsuz tecrübeleriniz oldu mu, fiyat hakkında da bilgim yok henüz, dr um sonra konuşuruz dedi.
,
Kentte 4000 tl diye biliyorumMerhabalar,
Ben de 33.haftamdayım, doktorum 3 hastanede doğum yaptırıyormuş
Kent, Egepol ve Ata sağlık.Ata sağlık hakkında olumsuz şeyler duydum, diğer hastaneler hakkında da bilgim yok sadece Kent hastanesinin popüler olduğunu biliyorum.Bu hastanelerle ilgili olumlu ya da olumsuz tecrübeleriniz oldu mu, fiyat hakkında da bilgim yok henüz, dr um sonra konuşuruz dedi.
,
Egenin doktoru evet kesinlikle riskli gebeligi olanlara ve ayrintili ultrason cekileceklere oneriyorum.Evet Fuat bey E Detaylı ultrason için gitmiştim sadece bir kez Ahmet Güler E gidiyorum şimdi ve memnunum Fuat bey sanıyorum Ege ünv doktoru
ben eve yakın olduğu için ve sgk ya uygun olduğu için tahlilleri orada yaptırıyorum, çiğdem hanıma gidiyorum.Kızlar merhaba..aranızda ata sağlıkta doğum yapan takiplerini orda yaptıran var mi?
Canim muayene ücreti ve dogum ucreti ne kadar?kaç günde bir gidiyorsun ve doktor yeterli vakti ayırıyor mu? Maalesef doktor değiştirmem gerekiyor..[/QUOTE]E="punky punky, post: 40635906, member: 664271"]Merhaba arkadaşlar çınarlıya gidiyorum Güngör beye çok memnunum tavsiye ederim. Hastane de donanımlı ve daha önce doğum yapan arkadaşlarım tavsiyede bulundular.
Sezeryan olmak istiyorsaniz doktora devam edin malesef geri kafali bir dr vajiba estetigin bozulur deyip 20. Haftada sezeryan ile gebeligimi sonlandirdi 12. Haftada gorulebilcek problemleri gormedi kesinlikle tavsiye etmiyorum ben.Merhaba arkadaşlar çınarlıya gidiyorum Güngör beye çok memnunum tavsiye ederim. Hastane de donanımlı ve daha önce doğum yapan arkadaşlarım tavsiyede bulundular.