2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

ben şöyle diyim kendi drumdan memnunum tek sıkıntım doğumu en az ücretle Çınarlıda doğurmak 2 ci bebiş olduğu için daha rahatım ama dr da çok önemli kasmamak lazım sıkıntı olursa rahat olmazsak oda olmaz yani.
öneriniz tşkler değerlendiricem.

Ben özellikle sordum Çınarlı için 1700 tl alıyor kent olursa 4000 bende 32 haftamda ilk kez gittim daha önce medicalpark Çiğdem Hanım'a gidiyordum memnun kalmadığım için Ahmet beye devam ediyorum son derece pozitif güven veren be sizi doğuma 4 /4 lük hazırlayan bir Dr gittiğinizde görürsünüz ben oradayken 2 hasta kucaklarında bebek ve baklavalarla teşekküre geldi ben normal doğum istiyorum suni Sancı istemiyorum dedim tabiki bizde Sabırla bekliyoruz işimiz bu ters giden birşeyler olmadığı sürece müdahale etmiyoruz önemli olan sizin hazır olmanız gibi teskin edici Konuşmalar ve tavırlarla sizi inAnılmaz rahatlatıyor

Merhabalar,
Ben de 33.haftamdayım, doktorum 3 hastanede doğum yaptırıyormuş
Kent, Egepol ve Ata sağlık.Ata sağlık hakkında olumsuz şeyler duydum, diğer hastaneler hakkında da bilgim yok sadece Kent hastanesinin popüler olduğunu biliyorum.Bu hastanelerle ilgili olumlu ya da olumsuz tecrübeleriniz oldu mu, fiyat hakkında da bilgim yok henüz, dr um sonra konuşuruz dedi.
,

Ben de ata sağlık düşünüyorum gerçi doktorum hagi hast olursa olsun tercih yapabileceğimizi.söyledi düşünüyoruz şuan

Benim doktorumda atasağlık,kent,çınarlı da doğum yaptırıyor, ben ata yı tercih edeceğim gibi şu an.. hem bana yakın hem de hamileliğimin ilk dönemlerinde aşırı bulantıdan bir kaç gün hastanede kalmıştım odaları çok temiz çalışanların ilgisi çok güzel. Doğumhaneyi göremedim ama yeni doğan bakım ünitesi de var tercih edilebilir.

Kızlar bende izmirdenim hamile değilim ama başkent mesut ozsoyun gozetimindeyim inşallah dogumumuda o yaptiricak

Kentte 4000 tl diye biliyorum

1 hafta önce çınarlıda doğum yaptım. dr reşat beydi.başka hastanede acil sezeryan olmam gerektiği söylendi.38.haftamda tavsiye üzerine reşat beye gittim. iyikide gitmişim.normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.standart odada kaldım. bence çok donanımlı bi doktor.herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyo. fiyat olarak 1500 doğum için 80 tl de işitme testi için toplamda 1580 ödedik.hastaneye gelince fiziki olarak eski bi hastane.personeli çok iyi. sonuç olarak reşat beyi tavsiye ederim.

merhaba bende cumartesi günü çınarlı hastanesine Reşat beye gittim. 23.haftada doktor değiştirmenin verdiği bir çekinceyle girdim odasına ve güleryüzü ve açıklamalarıyla karşılasınca rahatladım açıkcası. Reşat beye devam edeceğim, hastanenin tek anlamadığım tarafı kredi kartının geçmemesi onun dışında bence şimdilik iyi

Merhaba arkadaşlar çınarlıya gidiyorum Güngör beye çok memnunum tavsiye ederim. Hastane de donanımlı ve daha önce doğum yapan arkadaşlarım tavsiyede bulundular.

E="punky punky, post: 40635906, member: 664271"]Merhaba arkadaşlar çınarlıya gidiyorum Güngör beye çok memnunum tavsiye ederim. Hastane de donanımlı ve daha önce doğum yapan arkadaşlarım tavsiyede bulundular.[/QUOTE]
Canim muayene ücreti ve dogum ucreti ne kadar?kaç günde bir gidiyorsun ve doktor yeterli vakti ayırıyor mu? Maalesef doktor değiştirmem gerekiyor..

E="punky punky, post: 40635906, member: 664271"]Merhaba arkadaşlar çınarlıya gidiyorum Güngör beye çok memnunum tavsiye ederim. Hastane de donanımlı ve daha önce doğum yapan arkadaşlarım tavsiyede bulundular.
Canim muayene ücreti ve dogum ucreti ne kadar?kaç günde bir gidiyorsun ve doktor yeterli vakti ayırıyor mu? Maalesef doktor değiştirmem gerekiyor..[/QUOTE]

ssk ile anlaşmalı 45 tl muayene ücreti doğumu 1500 dedi en başından beri gebeliğimin ona gidiyorum te o zaman öyle konuşmuştuk 2015 fiyatı değişti mi sormak lazım. Sıra beklemiyorsun randevu zamanın neyse hemen seni alıyor. Vakit ayırıyor sorularımı rahatça sorabiliyorum. Güveniyorum doktoruma deneyebilirsin.

Merhaba arkadaşlar çınarlıya gidiyorum Güngör beye çok memnunum tavsiye ederim. Hastane de donanımlı ve daha önce doğum yapan arkadaşlarım tavsiyede bulundular.
Sezeryan olmak istiyorsaniz doktora devam edin malesef geri kafali bir dr vajiba estetigin bozulur deyip 20. Haftada sezeryan ile gebeligimi sonlandirdi 12. Haftada gorulebilcek problemleri gormedi kesinlikle tavsiye etmiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…