- 3 Mart 2015
- 81
- 18
- 41
-
- Konu Sahibi egenin_annesi
Sezeryan olmak istiyorsaniz doktora devam edin malesef geri kafali bir dr vajiba estetigin bozulur deyip 20. Haftada sezeryan ile gebeligimi sonlandirdi 12. Haftada gorulebilcek problemleri gormedi kesinlikle tavsiye etmiyorum ben.
Insallah normal dogum yaparsin adam bana direk vajinal estetigin bozulur dedi kimselere o yuzdende onermiyorum ayrica foto.cekimlerindede hep sezeryan yaptigini görüyorum. Hakkinda hayırlısı .şuan ki bebeğin pozisyonu ile normal doğum için uygun olduğunu söyledi ve daha önce doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi ile gidiyorum. Çok memnunum. Senin adına üzüldüm. Umarım tekrar hamile kalırsın canım
Insallah normal dogum yaparsin adam bana direk vajinal estetigin bozulur dedi kimselere o yuzdende onermiyorum ayrica foto.cekimlerindede hep sezeryan yaptigini görüyorum. Hakkinda hayırlısı .
Tekrar hamileyim ozel doktora gidiyorum.
karataş demişsin canm başta ama sonra sada hastanesi demişsin anlayamadım... ben karataşa gidiyorum, ahmet kılyara, gayet memnunum..Arkadaşlar merhaba bir tanıdık karatasi israrla tavsiye ediyor aslinda resat beyden memnun kaldim ama kafamda karisti. Dogum cantasi veriyorlarmis cocugu sada hastanesinde 7gun kuvozde kalmis tek kurus almanislar ekstra isitme testine para alinmamis dr.lari personeli cok iyi dedi ama cinarlida eski ve koklu diye dhaa dogrusu isine bilen dr.olsun diye resat beyi istiyorum ama karatasta iyi bir dr var mi onerebileceginiz
karataş demişsin canm başta ama sonra sada hastanesi demişsin anlayamadım... ben karataşa gidiyorum, ahmet kılyara, gayet memnunum..
karataşta küvöz yokmuymuş, ben var diye biliyorum... doğum ücretini konuşmadım henüz ama 1200 diye duymuştum..merhaba, karataşta doğumunu yapmış ama küvöz olmadığı için hastane sada hastanesine göndermiş ve hiç masraf almamışlar, yani kendilerinde olmasa da bir çözüm bulup başka hastaneye yatırmışla. tanıdığım kişide bu ilgiden çok memnun kalmış. doğum nekadar peki konuştunuz mu?
Kızlar yazılanları okudum aklım karıştı hangi doktor iyi anlamadım kimine göre iyi kimine göre kötü ben normal doğum yanlisi Bi doktor istiyorjm ve kadın olsa cok daha iyi olur kimi onerirsiniz sanki karatas ve egepol hastaneleri iyi gibi geldi öyle mi ?
Ilk defa duydum doğal doğum merkezini bunu araştırayim çok sağolCanım normal doğum istiyorsan İzmir Doğal Doğum Merkezi var. Oraya bak derim. Doğal Doğum Seminerleri ayrıca nefes kursları falan da varmış.. Henüz gitmedim ücretleri bilmiyorum. Şu an Hatay Özel Zeybek Kliniğine gittim. Oranın doktoruda çok iyi. Tavsiye ederim ama dördüncü ya da beşinci ayımda bu doğal doğum merkezine başvuracağım çünkü SSVD yaptırmayı düşünüyorum.