2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Sezeryan olmak istiyorsaniz doktora devam edin malesef geri kafali bir dr vajiba estetigin bozulur deyip 20. Haftada sezeryan ile gebeligimi sonlandirdi 12. Haftada gorulebilcek problemleri gormedi kesinlikle tavsiye etmiyorum ben.

şuan ki bebeğin pozisyonu ile normal doğum için uygun olduğunu söyledi ve daha önce doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi ile gidiyorum. Çok memnunum. Senin adına üzüldüm. Umarım tekrar hamile kalırsın canım

Arkadaşlar merhaba bir tanıdık karatasi israrla tavsiye ediyor aslinda resat beyden memnun kaldim ama kafamda karisti. Dogum cantasi veriyorlarmis cocugu sada hastanesinde 7gun kuvozde kalmis tek kurus almanislar ekstra isitme testine para alinmamis dr.lari personeli cok iyi dedi ama cinarlida eski ve koklu diye dhaa dogrusu isine bilen dr.olsun diye resat beyi istiyorum ama karatasta iyi bir dr var mi onerebileceginiz

şuan ki bebeğin pozisyonu ile normal doğum için uygun olduğunu söyledi ve daha önce doğum yapan arkadaşlarımın tavsiyesi ile gidiyorum. Çok memnunum. Senin adına üzüldüm. Umarım tekrar hamile kalırsın canım
Insallah normal dogum yaparsin adam bana direk vajinal estetigin bozulur dedi kimselere o yuzdende onermiyorum ayrica foto.cekimlerindede hep sezeryan yaptigini görüyorum. Hakkinda hayırlısı .
Tekrar hamileyim ozel doktora gidiyorum.

Ben egepol hastanesinde cemil kaymaz a gidiyorum.gayet memnunum dikkatli bir drm.muayene 53 tl.hastane de cok temiz Dogum ücreti 1350 ister sezeryan ister normal ikisi de aynı fiyat (oda süsleme doğum fotoğrafçısı, bir gece hastanede yatış yaninda bir refakatçi, isitme testi ilk bebek kontrolleri dahil.)
ödeme yarisi peşin yarısı kredi kartıyla ya da hepsi peşin şeklinde yapiliyormus

Insallah normal dogum yaparsin adam bana direk vajinal estetigin bozulur dedi kimselere o yuzdende onermiyorum ayrica foto.cekimlerindede hep sezeryan yaptigini görüyorum. Hakkinda hayırlısı .
Tekrar hamileyim ozel doktora gidiyorum.

Canım her beden her hamilelik farklı. Normal de olabilirim sezeryan da benim için önemli olan bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi. Umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın. Tebrik ederim :)

Arkadaşlar merhaba bir tanıdık karatasi israrla tavsiye ediyor aslinda resat beyden memnun kaldim ama kafamda karisti. Dogum cantasi veriyorlarmis cocugu sada hastanesinde 7gun kuvozde kalmis tek kurus almanislar ekstra isitme testine para alinmamis dr.lari personeli cok iyi dedi ama cinarlida eski ve koklu diye dhaa dogrusu isine bilen dr.olsun diye resat beyi istiyorum ama karatasta iyi bir dr var mi onerebileceginiz
karataş demişsin canm başta ama sonra sada hastanesi demişsin anlayamadım... ben karataşa gidiyorum, ahmet kılyara, gayet memnunum..

gazi hast murat beyden çok memnunum kızlar muayneye gidiyorum şimdilik gebelik yok henüz ama insanı çok rahatlatan çok şeker ilgili güleryüzlü herşeyi detayı ile anlatan bi doktor ücretleride uygun hast de gayet temiz e daha ne olsun :)

karataş demişsin canm başta ama sonra sada hastanesi demişsin anlayamadım... ben karataşa gidiyorum, ahmet kılyara, gayet memnunum..

merhaba, karataşta doğumunu yapmış ama küvöz olmadığı için hastane sada hastanesine göndermiş ve hiç masraf almamışlar, yani kendilerinde olmasa da bir çözüm bulup başka hastaneye yatırmışla. tanıdığım kişide bu ilgiden çok memnun kalmış. doğum nekadar peki konuştunuz mu?

merhaba, karataşta doğumunu yapmış ama küvöz olmadığı için hastane sada hastanesine göndermiş ve hiç masraf almamışlar, yani kendilerinde olmasa da bir çözüm bulup başka hastaneye yatırmışla. tanıdığım kişide bu ilgiden çok memnun kalmış. doğum nekadar peki konuştunuz mu?
karataşta küvöz yokmuymuş, ben var diye biliyorum... doğum ücretini konuşmadım henüz ama 1200 diye duymuştum..

Kızlar,
Bazı hastaneler sezaryende 1 gece bazıları da 2 gece tutuyorlarmış, gerekli bir durum yoksa 2 gece kalmayı istemem.kent 2 gece tutuyormuş, doktorum öyle söyledi.

ARKADAŞLAR EGE ÜNİVERSİTESİNDE kadın hastalıkları doğum doktoru öğretim görevlisi YRD. DOÇ. DR. AHMET ÖZGÜR YENİEL var onu tavsiye ediyorum. doktor RİSKLİ GEBELİK UZMANI
Ege Üniversitesi Hastanesi den telefon ile randevu alabiliyorsunuz Normal poliklinik olmadığı için ücretli oluyor gebelik döneminize göre fiyat değişiyor 143 ile 250 arası doktor çok iyi

Kızlar yazılanları okudum aklım karıştı hangi doktor iyi anlamadım kimine göre iyi kimine göre kötü ben normal doğum yanlisi Bi doktor istiyorjm ve kadın olsa cok daha iyi olur kimi onerirsiniz sanki karatas ve egepol hastaneleri iyi gibi geldi öyle mi ?

Kızlar yazılanları okudum aklım karıştı hangi doktor iyi anlamadım kimine göre iyi kimine göre kötü ben normal doğum yanlisi Bi doktor istiyorjm ve kadın olsa cok daha iyi olur kimi onerirsiniz sanki karatas ve egepol hastaneleri iyi gibi geldi öyle mi ?

Canım normal doğum istiyorsan İzmir Doğal Doğum Merkezi var. Oraya bak derim. Doğal Doğum Seminerleri ayrıca nefes kursları falan da varmış.. Henüz gitmedim ücretleri bilmiyorum. Şu an Hatay Özel Zeybek Kliniğine gittim. Oranın doktoruda çok iyi. Tavsiye ederim ama dördüncü ya da beşinci ayımda bu doğal doğum merkezine başvuracağım çünkü SSVD yaptırmayı düşünüyorum.

Canım normal doğum istiyorsan İzmir Doğal Doğum Merkezi var. Oraya bak derim. Doğal Doğum Seminerleri ayrıca nefes kursları falan da varmış.. Henüz gitmedim ücretleri bilmiyorum. Şu an Hatay Özel Zeybek Kliniğine gittim. Oranın doktoruda çok iyi. Tavsiye ederim ama dördüncü ya da beşinci ayımda bu doğal doğum merkezine başvuracağım çünkü SSVD yaptırmayı düşünüyorum.
Ilk defa duydum doğal doğum merkezini bunu araştırayim çok sağol

Merhaba arkadaşlar bütün Yorumları okudum kafam çok karıştı.ben şuan medikale Vedat beye gidiyorum henüz bi fikrim oluşmadı daha ilk haftalar 2 kez gittim haftaya bugün gideceğim tekrar bakalım asıl ozaman netleşecek kafamda birde ikiz gebelik olduğu için endişeliyim.hastane hakkında burda pek olumlu Şeyler okumadım:KK43: ama anlaşmalı hastanemiz olduğu için Orayı tercih etmiştim Ücret ödemeyeceğiz sonuçta ama hekim benim için çok önemli tabii .benim ilk doğumumda Prof Yakup Erata yapmıştı harika bir insan ve hekim özellikle riskli gebelikler üzerine ben giderken ozaman şehir dışından bile birsürü hastası vardı imkanım olsa yine gitmeyi çok isterdim maddi olarak sorunu olmayanlara Şiddetle tavsiye ederim

Medicalpark bence doğum için seçilesi değil Dr gece doğum olsa gelecekmisiniz sorusunu bizim gelemediğimiz durumlarda icapcılar bakar diyerek geçiştirebiliyor ben medicalpark bu Yüzden 7. Ayımda bıraktım Ahmet güler E gidiyorum ve şimdiki Dr Um ölüm Hariç her koşulda yanınızdayım diyebilecek kadar naif ve ücrette medicalden daha uygun ki ben para düşünmeden hareket etmiştim

X