22. Haftamızdayız, ilk 5 ayım doğuda bir ilçede geçti, oradaki doktorum az konuşması haricinde fena değildi :) İzmir'e dönünce bu kadar hastane ve doktor seçeneği içinde insanın başı dönüyor resmen, bütün gün hastane doktor yorumları okuyorum internetten.. Her yazılan insana fikir veriyor o yüzden bilgi olsun diye yazıyorum;
Dün Egepol'e, Ayşen Güçlü'ye gittim ilk kez, birçok şey okumuş ve duymuştum hakkında, olumlu ve olumsuz. Benim ilk izlenimim olumluydu, yapması gerekenleri yapıyor, söylemesi gerekenleri söylüyor, ultrasonda bakarken de nazikti ve kızımın arka arkaya esnemelerini gördük :) Ayşen hanım hakkında okuduğum olumsuz yorumlar genellikle "asık suratlı" idi. Ama bence önemli olan doktorun ne kadar sohbet muhabbet ettiği değil, işini nasıl yaptığı. Ben bir de normalde "doktor" deyince genelde erkeklere güvenirim :) Ama kadın doğum olunca bayan doktor arıyoruz eşimle. Ve dediğim gibi ilk izlenimimdi ama "kendinden emin, ne yaptığını bilen" bir doktor olarak gördüm Ayşen hanımı.
Randevusuna gelmeyenler mi vardı bilmiyorum biz erken gitmiştik, 45 dk kadar erken girdik muayeneye.
Tek negatif değerlendirmem şu olabilir; tahlil sonuçlarını telefonla öğrenebileceğimi söylemişlerdi, yoğunluktan heralde, telefonu açan yok :)
Detaylı ultrasondaki bey de iyi, esprili ve konuşkan bu arada, insanın hoşuna gidiyor :)
Fakaat,
İlçede oturuyoruz ve 1,5-2 saatlik yolun ardından hastanenin etrafında arabayı park edecek yer bulabilmek için baya tavaf ettik... Daha tam karar vermemekle beraber her ay o kadar yol gidip gelmektense gelecek ay Torbalı-Medifema'yı mı denesek acaba diyoruz. Orada da Ayşe İnmez olur sanırım tercihimiz.
Bu arada Karataş'ı düşünen arkadaşlar, orada Aysel Zabit Taşer var imiş, geçen Eylül ayına kadar Medifema'daymış, insanlar değil memnun kalmak, fanatiği olmuşlar resmen, face'den ya da doktor sitelerinden yorumları bir okuyun isterseniz :) 1 yıl arayla kaçırmışım ben Aysel Hanımı :)
Uzun oldu ama kendim çok okuduğum için faydalı olur belki dedim. Fakat doğum nerde olacak belli değil, henüz vaktimiz var, bakalım nerede nasib olur...