-
- Konu Sahibi egenin_annesi
fotoğrafçı ve süsleme yok malesef songül turgut fotograf var orayla görüşücem fiyatlarıda uygun.doğum fiyatlarıda doktora göre değişiyor hemşiresinden bilgi alabilirsiniz dediler bende henüz bilmiyorum.Bende cinarliyi dusunuyorum aslinda ama hic gitmedim henuz. Dogum fiyatlari nasi fotoğrafci falan tutacak msiiniz? Esleri aliyolar mi bide doğuma
fotoğrafçı ve süsleme yok malesef songül turgut fotograf var orayla görüşücem fiyatlarıda uygun.doğum fiyatlarıda doktora göre değişiyor hemşiresinden bilgi alabilirsiniz dediler bende henüz bilmiyorum.
bende erkek düşünüyodum ama doktorumdan çok memnunum :) erkek reşat bey var ama aslı hanımı tavsiye ederimEvet o kadini takip ediyorum ben instagramda. Aslinda ben erkek doktorlara daha cok guveniyorum. Erkek biliyormusun ovulen cinarlida? Normal mi yapacaksin dogumu canim
bende erkek düşünüyodum ama doktorumdan çok memnunum :) erkek reşat bey var ama aslı hanımı tavsiye ederim
Hayirli geceler. Bende Asli hanima gitmeyi düşünüyorum da bi şey soracaktim size. Cinarlida ayrintili ultrason yaptirdiniz mi?bende erkek düşünüyodum ama doktorumdan çok memnunum :) erkek reşat bey var ama aslı hanımı tavsiye ederim
evet ayrıntılı ultrason yaptırdım ama perinatolog değildi sanırım radyologdu neden özellikle perinatolog istiyosunuz? gayette memnun kaldım içiniz rahat olsun :) yalnız kalple ilgili hiçbir sorun göremedim ama ayrıntılı yani kalp kapakçığı vs onun için izmirde 3-4 ünv hast bakıyor dedi içiniz rahat etsin diye baktırabilirsiniz dedi biz baktırmadık henüz gerek duymadık ailede de öyle rahatsızlıklar olmadığı için.Hayirli geceler. Bende Asli hanima gitmeyi düşünüyorum da bi şey soracaktim size. Cinarlida ayrintili ultrason yaptirdiniz mi?
Radyolog mu yapiyot perinatolog mu bi bilginiz var mi?
doktor değiştirmeyi düşünüyosan geç kalma bence belli bir haftadan sonra kabul etmiyo hastaneler bilgin olsun :) ne kadar erken karar verirsen o kadar iyi olur.Hayirli geceler. Bende Asli hanima gitmeyi düşünüyorum da bi şey soracaktim size. Cinarlida ayrintili ultrason yaptirdiniz mi?
Radyolog mu yapiyot perinatolog mu bi bilginiz var mi?
Ayy ben hala kararsizim kizlar ya. Biri yardimci olsunn lutfennn. Suan gaziye gidiyorum :$[/QUOTE gaziyi hastane olarak beğenmiyorum ama doktoruna güveniyoırsan devam et neden kararsızsın
başkent almıyormuayenesi 110 tl ve o meşhur haşmet mesut hoca özel gözde hastanesine geçti. başkentte gidilecek doktor kalmadı gerçi
Çok teşekkür ederim kızlar kimyasal oldu benim gebeliğim denemeye devam ediyoruz bakalım egepolü çok söylüyolar çevreden ama ben pek sevmedim sanki orayı bi karar vericem bebek olsunda
Kızlar medicalpark a gitmeyi düşünüyorum.pahalı die duydum ama muayene ücreti ne kadar bilen var mi acaba.muayene ücreti diğer doğum ultrason vs.ucretlri tahmin ettirir zaten.muayene olan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Tesekkurler canlarım sanırım medifemaya gıdecegım ama hala kararsızım egepol e baska bır rahatsızlık için gıtmıştım orayı sevmedım danışma vs calışanları kaba geldi
bir tek doğum değilki çeşit çeşit ameliyat yapıyorlarDoktorumun cuma gunu ameliyat gunu. O gun randevu alamıyoruz mesela. Sanki herkesi sezeryana aliyor gibime geliyor ben biraz normal dogum yanlisiyim.
Tınaztepe aylin barbaros a gidiyorum. Tavsiye ederim.normal dogum taraftari oldugu icin onu sectim.her doktor sezeryan sonrası normal doğ yaptırmıyor o yaptiriyormus.Ayy ben hala kararsizim kizlar ya. Biri yardimci olsunn lutfennn. Suan gaziye gidiyorum :$
Tınaztepe aylin barbaros a gidiyorum. Tavsiye ederim.normal dogum taraftari oldugu icin onu sectim.her doktor sezeryan sonrası normal doğ yaptırmıyor o yaptiriyormus.
Ben medicale gidiyorum şuanda ama doğum orda,baya,pahalı egepolde düşünüyorum doğumu yapan bi kaç tanıdık var memnunlar bende bu aydan sonra muayene ye gidicem bakalım bi
Kizlarrr hangi doktorda dogum yaptiniz memnun kaldiniz mi hamis olanlar son kararini verdimi merak ediyorum bende hastane arayisindayim
Tinaztepe Aylin hnma gidiyrdm.Hem hak oldgu için hemde Aylin Hnm dan daha ilgili oldgnu hissettigm için Karataş hastanesi aysel hnm a gidiyrm artık.13 15.haftada geçtim şuan a kadar da çok memnun kaldım.birebir seninle ilgilendgni hissediosn.Aylin hnm da çok deneymli tecrubelri vs.Ama bana her gelene Aynı davranioms gibi geliodu.Aysel Hnm da benmle şahsi ilgilendgnj de hissettim.İki doktor da normal doğumu destekledklri için benm de tercihmdi.
Eğer erkek doktor dusunuosan da Karataş ta Osman bey varmış yanilmiosam onu methediolardi.hiç gjtmedim bayan tercih ediyrm ama aklında bulunsun :)
Çok tesekkur ederim cevabiniz için.doktor değiştirmeyi düşünüyosan geç kalma bence belli bir haftadan sonra kabul etmiyo hastaneler bilgin olsun :) ne kadar erken karar verirsen o kadar iyi olur.