- 19 Mart 2015
- 104
- 21
- 35
-
- Konu Sahibi egenin_annesi
ben egepole gidiyorum muayene ücreti 57 tlmuayneleri ne kadar
şifa da sultan hanım dan memnun olanları çok duydum. ama bostanlı şifa da alev hanım var hiç tavsiye etmem.ben doğumu ege üniversitesi hastanesinde yada bornova şifa üniversitesinde yapmak istiyorum. ege deki doktorum belli de şifa da kime gideceğime karar veremedim.
başkent almıyormuayenesi 110 tl ve o meşhur haşmet mesut hoca özel gözde hastanesine geçti. başkentte gidilecek doktor kalmadı gerçimuayneleri ne kadar
Arkadaşlar merhaba ben izmire yeni taşındım o yüzden pek bi bilgim yok hastaneler konusunda özel hastane olarak tahliller için ekstra para almayan bi hastane var mı acaba
Arkadaşlar merhaba ben izmire yeni taşındım o yüzden pek bi bilgim yok hastaneler konusunda özel hastane olarak tahliller için ekstra para almayan bi hastane var mı acaba
katiliyorum ben de cok memnunum 38.haftadayimŞifa Hastanesi nde muayene ücreti dışında herhangi bi ücret alınmıyor ekim ayına kadar 35 tl idi şimdi 50 tl oldu benim doktorum Buca şifa da Zehra hanim çok memnunum. 37.haftamdayim doğum ücretlerini sorduk geçen hafta normal doğum ve genel anestezi sezaryen 1500tl epidural sezaryen 2000tl
Şifa Hastanesi nde muayene ücreti dışında herhangi bi ücret alınmıyor ekim ayına kadar 35 tl idi şimdi 50 tl oldu benim doktorum Buca şifa da Zehra hanim çok memnunum. 37.haftamdayim doğum ücretlerini sorduk geçen hafta normal doğum ve genel anestezi sezaryen 1500tl epidural sezaryen 2000tl
Çok teşekkür ederim kızlar kimyasal oldu benim gebeliğim denemeye devam ediyoruz bakalım egepolü çok söylüyolar çevreden ama ben pek sevmedim sanki orayı bi karar vericem bebek olsundakatiliyorum ben de cok memnunum 38.haftadayim
kesinlikle aynı fikirdeyiz. bende özellikle 20. haftaya kadar sermet beye gitmeyi düşünüyorum. perinatolog olulu nedeniyle tercih ettim. ayrca insülin direncim var endokrinoloji uzmanına gitmeye gerek kalmadan ilaçlarımın dozunu ve perhizimi ayarlıyor çok çok memnunum.Ben ayrıntılı ultrasonumu ege ünv. profosörü sermet sağola yaptırdım, ayrıntılı ultrasonu en iyi yapacak kişi "perinatolog" dediler bu yüzden sermet beyi tercih ettim, 45 dk sürdü ve işinin ehli olduğu çok belliydi titizlikle inceledi, özel muayenesine gittik alsancakta 250tl ödedik ve profosör doktora göre bana az bile geldi doğrusu, ben de 19+6da gitmiştim 20.haftamda yani en geç iki hafta içinde gitseniz iyi olur, zaten randevuyu bir hafta önceden almanız gerekir en az, Allah denk getirsin
aradaki fiyat farkını kaldırabilecek durumdaysanız. kent hastanesini tercih edin derim. oğlum 6 aylık hamile ile bronşiolit olmuştu 5 gün kentte yattık. o kadar ilgililer ki anlatamam.Merhabalar, ben tek yumurta ikizlerine hamileyim, riskli bir gebelik geçiriyorum, doktorum mavişehirde ve iki hastane ile anlaşmalı, çınarlı ve kent hastanesi, başta çınarlı düşünüyordum ama kuvöz durumları pek iç açıcı olmadığını öğrendim kenti tercih edicez gibi görünüyo, sizlerin bir bilgisi var mı bu konuda?
aralarında en fazla 1000 tl var. çınarlıda da doğum 5000 tl bizim için, o yüzden kente karar verdik bizde :) teşekkür ederim cevabınız için :)aradaki fiyat farkını kaldırabilecek durumdaysanız. kent hastanesini tercih edin derim. oğlum 6 aylık hamile ile bronşiolit olmuştu 5 gün kentte yattık. o kadar ilgililer ki anlatamam.
muayene ucretı 32 tl cnm dogum normal 1050 tl sezeryan 1250 tl imişAyrancılarda Özel Medifema Hastanesinde muayene ve doğum ücretini bilen varmı kızlar?
muayne ucretı 50 tl ımıs canımKarataş da osman beye giden varmı aranızda? Şimdi ye kadar gazıemır şifa ya Nurdan hanima gittim ama değiştirmeyi düşünüyorum cumartesi gününe osman beye randevu aldım ? Doğum ücreti muayene ücreti nasıl acaba Karataş hastanesinde