2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Arkadaslar bendre hastane arastiriyotum Doktor vehastane kent dusuuyotum muayrene ucreti ve dogum ucretlerini bilen varsa paylasbilir mi

Egepol hastanesi güncel fiyatları ile ilgili bilgisi olan varmı? Dr dışarıdan özel gelecek. Sadece hastanede doğum fiyatları ve paket ise içeriği hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba;
Ben 20 haftalık hamileyim kent hastanesine gidiyorum doktorumdan ve hastanemden çok memnunum fakat bir iki arkadaşımdan medical park hastanesini duydum çok memnun kalmışlar hastane yenimmiş gerçekten gösrseklerden de odalar yeni ve güzel fakat ben hizmeti merak ediyorum ilgiyi bana medicalde doğum yapmış ve gerçekten doğru olarak memnun kalıp kalmadığını söyleyecek bir arkadaş arıyorum cevaplarsanız çok sevinicem
Nacizane fikrim yarı yola gelmişsin kent hastanesinden vazgeçme devam et derim

Egepol hastanesi güncel fiyatları ile ilgili bilgisi olan varmı? Dr dışarıdan özel gelecek. Sadece hastanede doğum fiyatları ve paket ise içeriği hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Yakın bir arkadaşım Egepolde sezeryan doğum yaptı 4 ay önce 1.490 TL doğum parası ödediler

Arkadaşlar merhaba Ahmet Kılyar'da doğum yapan var mı acaba ben de yeni hamile kaldım fikirleriniz önemli lütfen paylaşırsanız sevinirim

Kızlar medicalpark a gitmeyi düşünüyorum.pahalı die duydum ama muayene ücreti ne kadar bilen var mi acaba.muayene ücreti diğer doğum ultrason vs.ucretlri tahmin ettirir zaten.muayene olan varsa bilgi verirse çok sevinirim:KK68:

Henüz gebe kalamadım Bornova şifada sultan hanıma gıdecektım ama orası kapanıyormuş oraya gıdenler durum nedır anlatır mısınız ne olacak kapanıyorsa başka dr arayalım

Kızlar medicalpark a gitmeyi düşünüyorum.pahalı die duydum ama muayene ücreti ne kadar bilen var mi acaba.muayene ücreti diğer doğum ultrason vs.ucretlri tahmin ettirir zaten.muayene olan varsa bilgi verirse çok sevinirim:KK68:
Merhaba ben medikal parka gidiyorum sgk ile anlaşması var 80 tl muayene ücreti

Henüz gebe kalamadım Bornova şifada sultan hanıma gıdecektım ama orası kapanıyormuş oraya gıdenler durum nedır anlatır mısınız ne olacak kapanıyorsa başka dr arayalım

Canım bence şifa ya hiç başlama komşum orda çalışıyor ve akibetinin ne olcagi belli değil doğum yapacak olanlara ve hastane arayışı içinde olanlara egepol Gökalp Tokac'i öneririm çok iyi bir doktor egepol de su an doğum 1400tl oda süslemesi ve fotoğraf ci dahil (süsleme sadece kapıya süs takiyolar fotografcida doğumdan sonra bu kaç poz çekiyor) nasipse ocak ta orda doğum yapicam umarım herkes içine sinen doktoru hastaneyi bulur :))

Çok iyiyms cvbnz için çok teşekkür ederim.pahalı denilio ama neye göre oldgnu bilemeynce yorum yapamiodm sevndm.size de sağlıklı doğumlar:KK36::KK15:

Medical parkta arkadaşım doğum yaptı çok memmun kaldı doğumu 3.000tl ama içinde fotoğrafçısı da var spinal doğum yaptı ve oda suslemesi dahil canm zekeriya bey di sanrm doktoru..

İki ay önce arkadaşım 1.340tl ye doğum yaptı paket te oda süsleme (sadece kapıya süs takiyolar) ve fotoğrafçı var (doğumdan sonra bi kaç poz cekiyor) hayırlı doğumlar dilerim şimdiden :))

bornova şifa kapanmadı. öğlen 3 e kadar bornova şifanın doktorları çalışıyor daha sonra akşam 10 a kadar diğer poliklinik doktorları oraya gelip çalışıyor.

Canım bence şifa ya hiç başlama komşum orda çalışıyor ve akibetinin ne olcagi belli değil doğum yapacak olanlara ve hastane arayışı içinde olanlara egepol Gökalp Tokac'i öneririm çok iyi bir doktor egepol de su an doğum 1400tl oda süslemesi ve fotoğraf ci dahil (süsleme sadece kapıya süs takiyolar fotografcida doğumdan sonra bu kaç poz çekiyor) nasipse ocak ta orda doğum yapicam umarım herkes içine sinen dokto hastaneyi bulur :))
Slm hayirli olsun bebisiniz.Allah nasip ederse benimde ocak başı gibi egepolde dogimum olacak.benim ikiz gebelik o yüzden Azcik erken olcak.bişey sorucam size egepol hangi fotografciyla çalışıyor biliyomusinuz? Brn albüm yaptırmak istiyoum nasip olursa ama kimr sorsam biz egepolle caLismiyoruz diyor.

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim de doğumum şubatta nolur yardımcı olun doktorum özel .. karataş veya çınarlıda doğumunu yapalım diyo epidural normal istiyorum var mı fiyat hakkında bilgisi olan ?

Benimde doğumum Şubat ayında basmane şifa hastanesi takibindeydim kapaninca bornova ya dr um gitti oraya devam ederim dedim ama doğum ücretlerini ucurmuslar 3000 tl dediler.şimdi Çınarlı ya başlamak istiyorum ama oranın doğum ücretleriyle ilgili bilgisi olan varmı.Karataş hast 1600 tl olduğunu biliyorum

X