- Konu Sahibi egenin_annesi
Arkadaslar bendre hastane arastiriyotum Doktor vehastane kent dusuuyotum muayrene ucreti ve dogum ucretlerini bilen varsa paylasbilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kentte Doç.Dr. ücreti 220 TL sezeryan olursa 5.000 TL civarı bunlar 2015 fiyatıArkadaslar bendre hastane arastiriyotum Doktor vehastane kent dusuuyotum muayrene ucreti ve dogum ucretlerini bilen varsa paylasbilir mi
Nacizane fikrim yarı yola gelmişsin kent hastanesinden vazgeçme devam et derimArkadaşlar merhaba;
Ben 20 haftalık hamileyim kent hastanesine gidiyorum doktorumdan ve hastanemden çok memnunum fakat bir iki arkadaşımdan medical park hastanesini duydum çok memnun kalmışlar hastane yenimmiş gerçekten gösrseklerden de odalar yeni ve güzel fakat ben hizmeti merak ediyorum ilgiyi bana medicalde doğum yapmış ve gerçekten doğru olarak memnun kalıp kalmadığını söyleyecek bir arkadaş arıyorum cevaplarsanız çok sevinicem
Yakın bir arkadaşım Egepolde sezeryan doğum yaptı 4 ay önce 1.490 TL doğum parası ödedilerEgepol hastanesi güncel fiyatları ile ilgili bilgisi olan varmı? Dr dışarıdan özel gelecek. Sadece hastanede doğum fiyatları ve paket ise içeriği hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Kızlar medicalpark a gitmeyi düşünüyorum.pahalı die duydum ama muayene ücreti ne kadar bilen var mi acaba.muayene ücreti diğer doğum ultrason vs.ucretlri tahmin ettirir zaten.muayene olan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Merhaba ben medikal parka gidiyorum sgk ile anlaşması var 80 tl muayene ücretiKızlar medicalpark a gitmeyi düşünüyorum.pahalı die duydum ama muayene ücreti ne kadar bilen var mi acaba.muayene ücreti diğer doğum ultrason vs.ucretlri tahmin ettirir zaten.muayene olan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Merhaba ben medikal parka gidiyorum sgk ile anlaşması var 80 tl muayene ücreti
Henüz gebe kalamadım Bornova şifada sultan hanıma gıdecektım ama orası kapanıyormuş oraya gıdenler durum nedır anlatır mısınız ne olacak kapanıyorsa başka dr arayalım
Çok iyiyms cvbnz için çok teşekkür ederim.pahalı denilio ama neye göre oldgnu bilemeynce yorum yapamiodm sevndm.size de sağlıklı doğumlar
Egepol hastanesi güncel fiyatları ile ilgili bilgisi olan varmı? Dr dışarıdan özel gelecek. Sadece hastanede doğum fiyatları ve paket ise içeriği hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Eğer Durumunuz varsa Kent'e gidin şuan İzmir'in en iyisiMedical mi kent mi arkadaşlar sizce
bornova şifa kapanmadı. öğlen 3 e kadar bornova şifanın doktorları çalışıyor daha sonra akşam 10 a kadar diğer poliklinik doktorları oraya gelip çalışıyor.Henüz gebe kalamadım Bornova şifada sultan hanıma gıdecektım ama orası kapanıyormuş oraya gıdenler durum nedır anlatır mısınız ne olacak kapanıyorsa başka dr arayalım
Slm hayirli olsun bebisiniz.Allah nasip ederse benimde ocak başı gibi egepolde dogimum olacak.benim ikiz gebelik o yüzden Azcik erken olcak.bişey sorucam size egepol hangi fotografciyla çalışıyor biliyomusinuz? Brn albüm yaptırmak istiyoum nasip olursa ama kimr sorsam biz egepolle caLismiyoruz diyor.Canım bence şifa ya hiç başlama komşum orda çalışıyor ve akibetinin ne olcagi belli değil doğum yapacak olanlara ve hastane arayışı içinde olanlara egepol Gökalp Tokac'i öneririm çok iyi bir doktor egepol de su an doğum 1400tl oda süslemesi ve fotoğraf ci dahil (süsleme sadece kapıya süs takiyolar fotografcida doğumdan sonra bu kaç poz çekiyor) nasipse ocak ta orda doğum yapicam umarım herkes içine sinen dokto hastaneyi bulur :))