-
- Konu Sahibi egenin_annesi
hayır gelmiyor egepolde icap sistemi varCnm zaten doktor pek ilgilenmez normal doğumla son anda bebek çıkarken gelir ve dikişini atar peki kendi gittiğin doktor doğumun gece olsa gelmiyo mu canım normal doğumda
Peki can bey de sana doguma ben girersem 3000 icapci hekim girerse 1750 dedimi
Doğrudan ticarethane mantığı ile çalışıyor diyor herkes ben de bu yüzden vazgeçtim tınaztepedenaynen canım icapçı olan girerse 1750, o gün hastanede kendisi olmazsa ve gece sabaha karsı gibi durumlarda çağırılırsa 3000 tl dedi. ama hastanenin standart doğum ücreti eylülden itibaren 1750 den 3000 tl ye çıkıcak. valla bizim kafamız karıştı çok da anlamadık.normal doğum 3000 olduysa ben doktoru cağırdığımda ne kadar ödeyeceğim orası meçhul. tekrar gittiğimde bunu mutlaka soracağım.
Bana çok itici geldi tarz tavır can bey değil drum ama 8 yıllık drum orda bıraktım bendeaynen canım icapçı olan girerse 1750, o gün hastanede kendisi olmazsa ve gece sabaha karsı gibi durumlarda çağırılırsa 3000 tl dedi. ama hastanenin standart doğum ücreti eylülden itibaren 1750 den 3000 tl ye çıkıcak. valla bizim kafamız karıştı çok da anlamadık.normal doğum 3000 olduysa ben doktoru cağırdığımda ne kadar ödeyeceğim orası meçhul. tekrar gittiğimde bunu mutlaka soracağım.
Peki anlamadığım doktor gittikten sonra hiçbir ebe hemşire fln gelmedi mi kontroleCem beydi doktorum bence orasının en iyi doktoru kendisi.hiç bi sıkıntı yok sezeryan sonrası.ama sunu yazmadan geçmeyecem gece hastaneye yatış yaptığım için nöbetçi doktor ilgilendi dilek alihanoğlu adı,iki muyaneden sonra gitti odasına yattı uyudu ben öldüm mü ne kadar açılmam var asla kontrol etmediler 6saat odada öylece yattım.sabah doktorum cem bey geldide allah tan bebeğimi kucağıma aldım.o kadın dua etsin bebeğim sağlıklı diye sesimi çıkarmadım yoksa dava açıcaktım.böyle yani arkadaşlar bilginiz olsun
12Peki anlamadığım doktor gittikten sonra hiçbir ebe hemşire fln gelmedi mi kontrole
Benim de ilk tecrübeli değilim ama 6saat çok uzun bir zaman, ebenin hemşirenin gelmemesi çok ilginc 6saatte en az 3kere uğramalılardı bu benim fikrim, egepolü de eliycem artık başka olumsuz yorumlarda okudum çünkü12de doğumhanede kontrol yapıldı sonra odaya indirildim sabah saat 6da geldi ebe kontrole
Bana çok itici geldi tarz tavır can bey değil drum ama 8 yıllık drum orda bıraktım bende
Ben şu anda devlette bir dr a gidiyorum özelde dr araştırmalarım devam ediyor icapçı hekim girerse 1.750 kendi drun gelirse 3000 eylülden itibaren ben böyle anladımkesinlikle katılıyorum tavır kötü.zaten hastanenin sahibi daha önce de yazdığım gibi buca tıp ve tınaztepe için benim hastanelerim elit, beğenmeyen parası olmayan gelmesin mantığını güden, ticarethane yaklaşımına sahip biri diye çok duymuştum.
bu doğum ücreti konusunda da, doktorun söylediğinden biz mi acaba birşey anlamadık diye doğumhane katını gezerken oradaki görevli bayana sormuştuk. o da bize doktor bey doğuma gelse de gelmese de eylül ayından itibaren fiyatımız fix 3000 tl olacak demişti.açıkçası benim de tınaztepe yi seçmemin sebebi ise evime çok yakın olması, can bey in normal doğum yanlısı bir doktor olması ve şimdilik ilgisi alakasından memnun olmam.
bu arada siz şimdi hangi doktora gidiyorsunuz
31.haftaya geldim ben de hala arıyorum :)) 4.haftanızda aramakla ve tınaztepeden vazgeçmekle çok iyi yapmışsınız, şimdilik en mantıklı bornova şifa 1erkek doktor hariç hepsi bayan yani olaki nöbetçi doktor girdi muhakkak bayan olur, mahremiyete de dikkat edildiğini duydum başka hastanelerde normal doğumda odasına en az 4,5asistan çalıan vs erkek girip çıktığını duydum milleti bilmem ama ben kasılırım... Varsa başka bir önerisi olan sö
çok teşekkür ederim yardımların için31.haftaya geldim ben de hala arıyorum :)) 4.haftanızda aramakla ve tınaztepeden vazgeçmekle çok iyi yapmışsınız, şimdilik en mantıklı bornova şifa 1erkek doktor hariç hepsi bayan yani olaki nöbetçi doktor girdi muhakkak bayan olur, mahremiyete de dikkat edildiğini duydum başka hastanelerde normal doğumda odasına en az 4,5asistan çalıan vs erkek girip çıktığını duydum milleti bilmem ama ben kasılırım... Varsa başka bir önerisi olan söylesin
çok teşekkür ederim yardımların için
Merhaba doğum tarihlerimiz yakın siz ultrasonla muayene oldunuz mu ben şimdilik devlete gidiyorum daha sonra özele gecicem ama içimin sindigi bi hastane bulamadım Buca kadin doğum hastanesine gidiyorum fakat ordan memnun kalmadim degistircem bi arkadaşım hayat hastanesinde ercan beye gitmiş çok memnun kalmış ercan bey şimdi Eşrefpaşa hastanesinde çalışıyormus bide ona gitmeyi düşünüyorum