- 25 Mart 2015
- 18
- 30
- 44
-
- Konu Sahibi egenin_annesi
ben de çok memnumum drumdan . muayene ucreti 130 tlIzmirde ahmet guler beye muayene olmak istiyorum tavsiye uzerine ahmet gulerin hastasi olup bilgi verebilecek var mi arkadaslar muayene ucreti nedir
Bornova sifa hastanesinde perinatoloji bolumu serkan gucluye yaptirdim.250 lira muayene ucreti verdik.ayrintili ultrasonuda genelde perinatoloji doktoru yaptiriyormusHanimlar ayrintili ultrosonu nerede cektirdiniz ve kac lira ucret odediniz
kızlar bende 4 haftalık hamileyim dr arıyorum 2 kere tınaztepeye gittim ama oraya devam etmek istemiyorum taviye edebileceğiniz bayan dr varmı
31.haftaya geldim ben de hala arıyorum :)) 4.haftanızda aramakla ve tınaztepeden vazgeçmekle çok iyi yapmışsınız, şimdilik en mantıklı bornova şifa 1erkek doktor hariç hepsi bayan yani olaki nöbetçi doktor girdi muhakkak bayan olur, mahremiyete de dikkat edildiğini duydum başka hastanelerde normal doğumda odasına en az 4,5asistan çalıan vs erkek girip çıktığını duydum milleti bilmem ama ben kasılırım... Varsa başka bir önerisi olan söylesin
Cevabınız için öncelikle teşekkürler , bir de eğer herşeyyolunda ise normal olsun istiyorum lakin doktorlar birseyleri bahane edip sezeryana alabiliyor, burdaki doktorların tavrı nasıl acaba ilk defa duyuyorumİzmir Ata Sağlik. 2 doktor var, 2'si de kadın. Nöbetçi doktor, asistan diye bir şey yok. Ne zaman doğurursan do%ur, doktorun geliyor. Benim doktorum Buket hanim. Bayramda dogurma diye yalvardi bana:) Yani dogum henuz olmadi ama ben cok memnunum. Küçük, samimi bir hastane. İlgi alaka da güzel. Fiyatlari da uygun.
Cevabınız için öncelikle teşekkürler , bir de eğer herşeyyolunda ise normal olsun istiyorum lakin doktorlar birseyleri bahane edip sezeryana alabiliyor, burdaki doktorların tavrı nasıl acaba ilk defa duyuyorum
Sizden güzel haberler bekliyoruzRica ederim. Çati muayenesi yapti, normal yapabilirsim dedi. Yani öyle sezeyana yönlendirecek bir konuşma olmadi hiç. Benim normal istediğimi de biliyor. Zaten fiyat olarak da ikisi arasinda 100lira gibi komik bi fark var. Yani sirf bu yüzden bile yönlendirme yapan hastaneler gibi değil. Doğumdan sonra daha net bir şeyler soyleyebilirim sanirim:)
tirede mi yaşıyorsunuz?tire devlet hastanesinden bilge beyin biligili bir doktor olduğunu duydum ama çok konuşan ve güler yüzlü bir doktor değilmiş.sgk lıysanız muayene ücreti olarak katılım payı alınıyor sadece 5tl doğum ücretli değilMerhaba bende yeni evliliğin üstüne biraz borçları bitirip hamile kalmayı istiyordum ancak etrafımda çocukları gördükçe ve ablamın bebeği büyüdükçe iyice heveslendim. Şimdi düşüncem yakın zamanda bir sorun olmazda hamile kalırsam hangi hastaneyi seçeceğim? Acaba Tire Devlet Hastanesi ile ilgili bilgisi olan var mı? Hastanenin hastalara davranışı ilgisi çok iyi ama doğum konusunda bilgim yok. Ve muayene ve doğum ücreti ne kadardır?
Ahmet Güler. Mükemmel İnsan mükemmel doktor. Takipleri Muayenehanesinde doğumları çınarlıda yaptırıyor. Çok dikkatli titiz çalışıyor. Gözü kapalı güvenip gidilebilir.
Torbalı'da yaşıyorum, Tire Devlet hastanesi ilgili bir hastane diye tercih etmeyi düşünüyordum. Azcıkta olsa insan güler yüz arar nede olsa hamilelikte tedirgin olunabilecek durumlar olabiliyor o durumlarda biraz güler yüzle insan sakinleşebilir. Ben yinede araştırmaya devam edeyim, verdiğiniz bilgi için teşekkürler.tirede mi yaşıyorsunuz?tire devlet hastanesinden bilge beyin biligili bir doktor olduğunu duydum ama çok konuşan ve güler yüzlü bir doktor değilmiş.sgk lıysanız muayene ücreti olarak katılım payı alınıyor sadece 5tl doğum ücretli değil
ata sağlık ve egepol almıyor diye biliyorum canım
Arkadaşlar merhaba ben izmire yeni taşındım o yüzden pek bi bilgim yok hastaneler konusunda özel hastane olarak tahliller için ekstra para almayan bi hastane var mı acaba[/QUOTE
Egepol almıyor canım sadece ayrıntılı ultrason gibi durumlarda alınıyor Dr un bilgilendirir zaten buarada ben Gökalp beye 2011den beri gidiyorum 2digumumuda orada kendisinde yaptım . yardımcı olmak isterimm aklindan soru işareti varsa.