2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

merhaba
ben de deneyimlerimi paylaşayım. geçen sene Başkent Mesut Beye gidiyordum PKO sebebi ile tedaviye başladım önce pek olumlu konuşmadı ikinci ayda yumurta takibinde bu ay da olmadı dedi ve aşılama yapman lazım dedi. olumsuz konuştuğu için bir daha gitmeyeceğim demiştim ama meğer hamileymişim. dış gebelik olmama rağmen bissürü belirtisi de varken bana düşük ihtimalin var diyerek oyaladı. bebeği gördüm dedi kesesini emin misiniz diye sordum çünkü çok dengesizdi değerler bak burada sana yalan mı söyleyeceğim diye ekranda bir nokta gösterdi. meğer bebeğim zaten hiç rahme düşememiş. siz karar verin artık bir profesorun rahimde bebek olmamasına rağmen görmesi nasıl bir şey.
sonra şifa hastanesi sultan hanıma gittik aynı gün baktığı gibi sağ tüpte olduğunu söyledi insan gibi açıklama yaptı bize.
yoksa ölecektim, iç kanama geçirdim vs...
çok memnun kalmıştık sultan hanımdan
şimdi yeniden hamileyim kordon klinik mete beye gidiyorum evime yakın olduğu için .çok çok memnunum ama hayat hastanesinde doğum istemediğim için şuanda değiştirmeyi düşünüyorum. o kadar çok şikayet duydum hayattan olsun diyordum ama artık riske atamayacağım şeyler gördüm ve duydum

şimdi çınarlı reşat bey ile şifa sultan hanım arasında karar vereceğim, çınarlıyı çok istiyorum ama reşat bey pek konuşkan değil diyorlar. ben iletişim olmayınca şüpheye düşüyorum
sanırım sultan hanım ağır basacak.

H hatice
Merhaba,
Geçen hafta yazmıştım, 22.haftamda doktorumu değiştirme kararı aldım diye. Kordon Mete Bey'e gidiyordum. Doktordan memnundum fakat bir sebeple yolum Hayat Hastanesi'ne düşüp de basit bir klinik izlenimi edinip, ilgisiz ve boş boş bakan, ne konuştuğunu bile bilmeyen personelle karşılaşınca inanılmaz soğudum. Zaten hastanenin hakkında hiç güzel şeyler duymamıştım. Direk o an ben burada doğum yapmak istemiyorum dedim eşime. Eşim bile tiksindi hastaneden, bulunduğu yer bile çok kötü; ara sokakta bir yer...

Mete Bey sadece Hayat'ta doğum yaptırdığı için mecbur değiştirmek zorunda kaldım doktorumu. Üzülmüştüm ama Buca Şifa'da Dr. Zehra İnce ile tanışınca tüm üzüntüm gitti. Hatta iyi ki Mete Tarcan'la devam etmiyorum diye de sevindim. Zehra Hanım çok ilgili bir doktor. 20 dk boyunca sürekli bilgilendirdi bizi, eşim de ben de inanılmaz memnun kaldık. Mete Bey ultrason sırasında o kadar bilgi vermeyip bir şey sorduğumda stres yapma tadını çıkar, diyordu:) Ama bunu söylemek yerine Zehra Hanım gibi bebeğe ilişkin biraz daha bilimsel şeyler söyleseymiş daha iyi olurmuş :)

Geçen hafta yazdıktan sonra tekrar giremedim. Dr. Zehra İnce'ye gidiş durumumu şu şekilde açıklayayım. Karşıyaka'da oturduğum için Karşıyaka(Bostanlı) Şifa'dan Alev Soytan'a randevu almıştım ama doktorun programında bir değişiklik olmuş. Sekreter diğer polikliniklerle görüştü. Buca Şifa'ya gitmek isterseniz hiç bekletmeden sizi alacaklar muayeneye dedi. Oldukça ilgililerdi. Yolum bu şekilde Zehra Hanım'a düştü. Dediğim gibi ilk muayenesinden çok memnun kaldım. Doktor değişikliğim nedeniyle biraz gecikmeli de olsa 11 Ağustos'ta 2.düzey ( ayrıntılı) ultrason için Bornova Şifa'da Prof. Dr. Serkan Güçlü'ye gideceğim. Onun da çok iyi bir doktor olduğunu duydum. Perinatolog olduğu için muayene ücreti biraz yüksek, ayrıntılı ultrasonda SSK anlaşması olmuyormuş. 250 TL ödeme yapacağım.

Zehra Hanımla ilgili sorusu olanlara yardımcı olabilirim. Yaklaşık 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi sonuçlarını göstermeye gideceğim.

İş yerinde yakın bir arkadaşım sıkıntılı bir durumunda muayeneye bile çağırmayıp ağrı kesici al diyen Reşat Bozoklar yüzünden düşük yapmış. Zaten çok az konuşması, soru sormadan açıklama yapmaması nedeniyle gidenler bile ondan pek memnun kalmıyor.

Gecen hafta carsamba karatas hastanesinde arzu akar ile dogum yaptım hastaneden pek memnun kalmadim fakat doktorum ciok iyiydi allah herkesin yardimcisi olsun ben simdi bebis bakıyorum

Dun bornova sifa hastanesine gittim ayrintili ultrason icin.doktor serkan gucluydu.doktor cok iyiydi ultrasonda bebegin olcumlerinde her defasinda masallah allahin izniyle diyo bu benim hosuma gitti.ama benim kontroller cok iyi cikmadi.bebegin kalp kapakciginda kireclenme gordu onemsiz dedi.sonra iki tane kistte gorunce kafamda soru isareti olusuyo dedi. bize karindan sivi alimini onerdi ama cok korkuyorum bebegimizde bi problem cikicak diye.bayagi kotu oldum.sivi aliminin fiyatini sorduk 800 dedi bize cok fazla geldi o yuzden baska bi doktora daha gidicez bakalm o ne diyecek.bu arada bize fazla dedigimiz de de yesil yurtta yaptirabilirsiniz orda kurul falanda varmis.otizimli cocuklar icin.:KK61::KK61::KK61:lutfen dua edin benim icin bebegimiz saglikli olsun

@Behice31ocak
11 Ağustos Salı günü ayrıntılı ultrason için ben de gideceğim Serkan Bey'e.
Bozmayın moralinizi hiç. Umarım sıvı alınsa bile sonuç iyi çıkar. Dua edeceğim sizin için.

Bornova şifa hastanesinde doğum yapan arkadaşlara sorum olacak..acaba doğum fotoğrafçıları varmı?yada özel doğum fotoğrafçısı alınabiliyormu doğuma??

Ben karatas aysel hanıma gıttım ama sonra memnun kalmadım ve degıstırdım sımdı denız hastanesı alev hanıma gıdıyorum memnunum ama bakalm cok buyuk bı hastane degıl doktor baya ılgılı ama bılmıyorum gıden var mı denız hastnesıne yada alev timurı bılen ?

İkinci hamileliyim. Kent Hastanesi Orçun Bey'e gittim. Evime yakın olduğu için tercih etmiştim. Fakat doktorun söylediklerini duymak için ağzını okumanız lazım. O kadar kısık sesle konuşuyor ki. Kimseden böyle bir yorum okumamıştım, yoksa benim kulaklar mı sorunlu :) şaka bi yana. Kentte devam edemeyeceğim çünkü doğum masrafları çok yüksek çıkacak. Yol yakınken başka bir doktoru tercih etmem gerekiyor. Ahmet Güler'e gitmek istiyorum. Doğum parası olmadığını sadece hastane parası ödendiğini duydum. İlk doğumumu da Çınarlı da yapmıştım. Hayırlısı bakalım. Daha yolun başındayız. Allah herkesin kalbine göre versin. Hayırlısını nasip etsin.

bende 5,5 aylık hamileyim.tınaztepe hastanesi can bey e gidiyorum şimdilik memnunum.tınaztepe de muayene 57tl, buca tıp ta ise 35 tl. doktorum haftanın belli günlerinde ve cmtesileri buca tıp da oluyor.haftaya prof.fuat akercan a ayrıntılı ultrason için gideceğim.memnun kalıp kalmadığımı yine yazarım.

Bebeğimi kucağıma 28ağustosta aldım.zorlu bir foğumdu.16saat sancı çektim açılmam tam olmayınca doktorum sezeryana aldı.egepolde doğum yaptım

Izmirde ahmet guler beye muayene olmak istiyorum tavsiye uzerine ahmet gulerin hastasi olup bilgi verebilecek var mi arkadaslar muayene ucreti nedir

bende 5,5 aylık hamileyim.tınaztepe hastanesi can bey e gidiyorum şimdilik memnunum.tınaztepe de muayene 57tl, buca tıp ta ise 35 tl. doktorum haftanın belli günlerinde ve cmtesileri buca tıp da oluyor.haftaya prof.fuat akercan a ayrıntılı ultrason için gideceğim.memnun kalıp kalmadığımı yine yazarım.
Peki can bey de sana doguma ben girersem 3000 icapci hekim girerse 1750 dedimi

X