- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi mormenekse0101
- #1.861
teşekür ederim canım sağol.Canım benim inşallah cumartesi güzel haberler alırsın. Dua edicem sana da kendime de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekür ederim canım sağol.Canım benim inşallah cumartesi güzel haberler alırsın. Dua edicem sana da kendime de.
ahh cnm...insallah bıtanem..allahıma bınlerce sukurHadi gözünaydın maraton koşusunun birinci etabı tamam:)
Kızlar bugün bir uyandım azıcık bir kanamam olmuş, koşa koşa doktora gittim. Neyse gittim doktora vajinal ultrasyonla baktı ve 1 tane kese gördük orda. Bana herşey yolunda korkma dedi. Keseyi bu şekilde göreceğimi hiç hayal etmemiştim. Ne korkuydu ama....Progestan iğne verdiler bana.İnşallah bebeğime bişey olmaz...
Reyyanım canım ne olur kendıni salma , ben anladımkı doktorlar hep kötüsünü soyluyorlar ugak bor ıhtımal bile olsa bunu hemen soyluyorlar aynı benım dıs gebelık olayı gıbı , makıneden bıle olabılır senınkısı , cunkı degerın gayet ıyıydı , her sey yolunda gıdecek sakın uzulme bırazda erken gıttın ondanda olabılır , cumartesıye kadar moralını ıyı tut bebegınıde uzmeselam kızlar ben geldim ama pek umutlu gelmedim bebeğimizin kalp atımı çok yavaş doktor çok bakındı atıyor ama deyip durdu cumartesi tekrar bakalım dedi nette baktım böyle olan herkes kürtaj olmuş çok korkuyorum burada uyutmadan canlı kürtaj yapıyorlar ben dayanamam dua edin ne olur belki biraz gelmem nete çok üzgünüm şuan.
canım elimde değil sağol düşündüğün içinReyyanım canım ne olur kendıni salma , ben anladımkı doktorlar hep kötüsünü soyluyorlar ugak bor ıhtımal bile olsa bunu hemen soyluyorlar aynı benım dıs gebelık olayı gıbı , makıneden bıle olabılır senınkısı , cunkı degerın gayet ıyıydı , her sey yolunda gıdecek sakın uzulme bırazda erken gıttın ondanda olabılır , cumartesıye kadar moralını ıyı tut bebegınıde uzme
yaa bu nedir. Millet bi hamileyim der 8 ay sonra doğurur. Bizim ne dış gebeliğimiz kaldı, ne kimyasal gebeligimiz, ne boş gebeligimiz, ne şuyumuz be buyumuz. ..selam kızlar ben geldim ama pek umutlu gelmedim bebeğimizin kalp atımı çok yavaş doktor çok bakındı atıyor ama deyip durdu cumartesi tekrar bakalım dedi nette baktım böyle olan herkes kürtaj olmuş çok korkuyorum burada uyutmadan canlı kürtaj yapıyorlar ben dayanamam dua edin ne olur belki biraz gelmem nete çok üzgünüm şuan.
dua et olur mu banayaa bu nedir. Millet bi hamileyim der 8 ay sonra doğurur. Bizim ne dış gebeliğimiz kaldı, ne kimyasal gebeligimiz, ne boş gebeligimiz, ne şuyumuz be buyumuz. ..
ben Bu doktorlara inanmıyorum artık. Felaket tellallığı yapıp duruyorlar. Sen de içini ferah tutmaya çalış. Rabbim kuzunu sana bağışlasın sağ salim kucağına al inşaallah. Cumartesi gümbür gümbür atacak kuzunun kalbi Allah'ın izniyle
Reyyancım bak inan sadece moral vermek için demiyorum zaten herzaman herşeye hazırlıklı olmamız lazım... Allah şimdi kucağında olan evladınla imtihan etmesin önemli olan o değil mi canım sen zaten bu olgunluk ve inanca sahip bir insansınselam kızlar ben geldim ama pek umutlu gelmedim bebeğimizin kalp atımı çok yavaş doktor çok bakındı atıyor ama deyip durdu cumartesi tekrar bakalım dedi nette baktım böyle olan herkes kürtaj olmuş çok korkuyorum burada uyutmadan canlı kürtaj yapıyorlar ben dayanamam dua edin ne olur belki biraz gelmem nete çok üzgünüm şuan.
Kızlar bugün bir uyandım azıcık bir kanamam olmuş, koşa koşa doktora gittim. Neyse gittim doktora vajinal ultrasyonla baktı ve 1 tane kese gördük orda. Bana herşey yolunda korkma dedi. Keseyi bu şekilde göreceğimi hiç hayal etmemiştim. Ne korkuydu ama....Progestan iğne verdiler bana.İnşallah bebeğime bişey olmaz...
selam kızlar ben geldim ama pek umutlu gelmedim bebeğimizin kalp atımı çok yavaş doktor çok bakındı atıyor ama deyip durdu cumartesi tekrar bakalım dedi nette baktım böyle olan herkes kürtaj olmuş çok korkuyorum burada uyutmadan canlı kürtaj yapıyorlar ben dayanamam dua edin ne olur belki biraz gelmem nete çok üzgünüm şuan.
İstirahat önemli kızlar dinleninArkadaşım kanaman sızı şeklinde miydi yoksa adete benzer miydi? Ben de sabah bi şok oldum çünkü ve ciddi kanama oldu drm fitil, p. depo iğne, 2 doz progestan verdi. Kese gayet iyi durumda dedi, korkma dedi ama ben tedirginim hala
doğru rabbim oğluma sağlık versin ama çok zor neyse ben iyiyim rabbim herşeyin hayırlısını bilir sadece dua ediyorum ben kürtajdan çok korkuyorum ya birazda ondan sanırım.Reyyancım bak inan sadece moral vermek için demiyorum zaten herzaman herşeye hazırlıklı olmamız lazım... Allah şimdi kucağında olan evladınla imtihan etmesin önemli olan o değil mi canım sen zaten bu olgunluk ve inanca sahip bir insansın
Eskiden pozitif sonuç aldıktan 15 gün sonra kese gormeye kese gördükten 15 gün sonrada kalp atışı dinlemeye gidilirdi ve kötü süprizler daha az yaşanırdı
Şimdi doktorlarda aceleci
Yani 6. Haftada kese , 8. Haftada da kalp atışı dinlenirdi
Ve net bir sonuç elde edilirdi
Şimdi pozitif sonuç alınca haftasına çağırıyolar erkenden "yok kese boş gibi" "yok dış gebelik var gibi" bizleri yoruyorlar
Sen 8 haftalık gebe değilsin ki daha.. 8. Haftana girdiğinde duyulmazsa sorun olur.. Zaten 8. Haftada da aşermeler başlar bilirsin...
Bence o pıtırcık yeni başladı doktorunda cihazı yeterli değildi bir de karından baktırsa hiç anlamamıştır.. İyiyi çağıralım isteyelim Allahtan iyi olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin her işte vardır bir hayır
Ne Zaman 8. Haftaya giriyosun?
Canım eger agrı farkedecek kadar cok hıssedılıyorsa bence gıt doktpra .bendede ufak batmalar oluyor arada sankı bırden bır sey gırıyormus gıbı , normal oldugunu dusunuyorum ama benede ıcın rahat olsunYa kızlar bişey sorucam ben kese görmeye haftaya gidicem ama bugün sol yumurtalık tarafımda bi ağrı bacak çekilmeside oldu biraz sonra geçti gibi şimdide sağ tarafımda benzer ağrı var normalmiki acaba çok korkuyorum doktora daha erkenmi girsem acabaa
Canım ben de aynı konudan endiseliyim. Çok ağrım oluyor. Hatta dün gece uykudan uyandırdı beni ağrı. Benim kese cuma günü kısmetse. Görelim ki mevla neyler. Neylerse güzel eyler.Ya kızlar bişey sorucam ben kese görmeye haftaya gidicem ama bugün sol yumurtalık tarafımda bi ağrı bacak çekilmeside oldu biraz sonra geçti gibi şimdide sağ tarafımda benzer ağrı var normalmiki acaba çok korkuyorum doktora daha erkenmi girsem acabaa
Bu arada seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı. Inşallah nasip olur. :))Ya kızlar bişey sorucam ben kese görmeye haftaya gidicem ama bugün sol yumurtalık tarafımda bi ağrı bacak çekilmeside oldu biraz sonra geçti gibi şimdide sağ tarafımda benzer ağrı var normalmiki acaba çok korkuyorum doktora daha erkenmi girsem acabaa
Benim kanamam sızıntı gibiydi ve başka da gelmedi. Gerçekten dinlenmek önemli doktor da aynı şeyi söyledi. Veee 5 günlük progestan iğne verdi ve ben dün geceden beri iğne yerinin ağrısından uyuyamamış durumdayım.İstirahat önemli kızlar dinlenin
Gözün aydın canim. Rabbim devamini da getirsin insaallah10.gun degerım...108 kızlar..............3.gun embrıyosu..nasıl arkadaslar...
Canim geçen yıl aynı durumu ben de yaşadım maalesef kurtajla sonuçlandı. Ama seninki yasayacak inşallah dualarım seninle. Rabbim sana yasatmasin fakat başına gelecekse de korkma kürtaj o kadar da acı verici olmuyor henüz çok küçük olduğu için. Allahım yar ve yardimcin olsundoğru rabbim oğluma sağlık versin ama çok zor neyse ben iyiyim rabbim herşeyin hayırlısını bilir sadece dua ediyorum ben kürtajdan çok korkuyorum ya birazda ondan sanırım.
Ahh cnm Sağol ..Allah hepımıze versin..Gözün aydın canim. Rabbim devamini da getirsin insaallah
Merhaba arkadaşım nasıl oldun? Kanaman oldu mu daha sonra? Bana da 5 gün progestan verdi doktor. Kendi doktoruma da telefonda söyledim o da vurun dedi. Diğer ilaçlara da aynen devam ediyorum. Ne zormuş ve ne sağlam sinir gerekiyormuş ya Allah hepimizin yardımcısı olsun.Arkadaşım kanaman sızı şeklinde miydi yoksa adete benzer miydi? Ben de sabah bi şok oldum çünkü ve ciddi kanama oldu drm fitil, p. depo iğne, 2 doz progestan verdi. Kese gayet iyi durumda dedi, korkma dedi ama ben tedirginim hala