- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi mormenekse0101
- #1.901
Ya kızlar bişi sorcam soda içiyomusunuz? Normalde hamileler içiyormuş ama eşim bana içirtmiyor. Daha muayeneye gidemediğim için doktoruma da soramıyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben iciyorum , normaldede sade soda cok severim , ve mineral dolu sonucta ben zararli oldugunu dusunmuyorum , ve hamilelerede onerildigini duymustum , ama tabiki doktorun daha iyi bilir ..Ya kızlar bişi sorcam soda içiyomusunuz? Normalde hamileler içiyormuş ama eşim bana içirtmiyor. Daha muayeneye gidemediğim için doktoruma da soramıyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Hadi gozun aydin canim darisi pitpitlara insallah, ultrason kagidinda mm si yaziyordur kac bir bakarmisin?bide hftasu hakkinda bir sey soyledimiKızlar merhabaaa bugün saat 14:10 da randevum var.. Keseyi görebilcez mi bakalım dua edelim inşallah
Ayyy gözün aydın canım. Darısı pıt pıt lara inşaallah. Ve darısı cumagünü bana inşaallah. Hala çok korkuyorum. Bi hamile havasına giremedim.Evet kızlar kesemizi şuan boşta olsa gördük çok şükür..ptesi tekrar çağırdı kese gelişimine bakacakmış.. Şuan için kesenin görüntüsü iyiymiş.. Verdiğine de vermediğine de sonsuz şükür rabbim .. Darısı cümle isteyenlere.. Bayramdan sonrada kalp atışı duyarız inşallah
hamilelikde soda iyidir canım. Özellikle kramplar başladığı zaman içmeni tavsiye ederim. Magnezyum açısından zengindir çünkü. Ama öyle meveli falan olanlar değil. Doğal minerali maden suyu icmelisin.Ya kızlar bişi sorcam soda içiyomusunuz? Normalde hamileler içiyormuş ama eşim bana içirtmiyor. Daha muayeneye gidemediğim için doktoruma da soramıyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Canim ben iciyorum , normaldede sade soda cok severim , ve mineral dolu sonucta ben zararli oldugunu dusunmuyorum , ve hamilelerede onerildigini duymustum , ama tabiki doktorun daha iyi bilir ..
O zaman gönül rahatlığıyla içebilirimAyyy gözün aydın canım. Darısı pıt pıt lara inşaallah. Ve darısı cumagünü bana inşaallah. Hala çok korkuyorum. Bi hamile havasına giremedim.
hamilelikde soda iyidir canım. Özellikle kramplar başladığı zaman içmeni tavsiye ederim. Magnezyum açısından zengindir çünkü. Ama öyle meveli falan olanlar değil. Doğal minerali maden suyu icmelisin.
Canım SAT a göre 4+6 dayımGözün aydın canım ne kadarlikmis gebelik ultrason kağıdında yazar bakta soyle merak ettim
Canım benim SAT 4 haziran ve 3. Gün embriyosuHadi gozun aydin canim darisi pitpitlara insallah, ultrason kagidinda mm si yaziyordur kac bir bakarmisin?bide hftasu hakkinda bir sey soyledimi
mercankara hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde büyüsün pıt pıt lasin inşallah birde bu tarihleri neye göre hesaplanıyor transfer gününe gore mi ben ultrason kağıdında göremedim canımCanım benim SAT 4 haziran ve 3. Gün embriyosu
4.80mm kese büyüklüğü
4 hafta 2 gün ile uyumlu
Normalde 4 hafta 6 günlük gebe oluyorum
Sende nasıldı canım
Canım sağol rabbim cümlemizin yardımcısı olsunHayırlısı olsun inşallah canım umarım görürsünüz. Rabbim yardımcınız olsun..
inşallah canım seninde sevinçli haberlerini bekliyoruzInsallah güzel haberlerinizi aliriz. Benim de transferim 3 temmuzda yapildi. Insallah 14 temmuzda guzel haberler alacagim :)
Ayyy gözün aydın canım. Darısı pıt pıt lara inşaallah. Ve darısı cumagünü bana inşaallah. Hala çok korkuyorum. Bi hamile havasına giremedim. Yok anacım biz tüp bebek gebeleri ancak 12 haftada sonra hamile havasına girebiliyoruz riskler azalınca...
Senn artışın iyiydi ama canım korkma Allaha emanet
İyi dileklerin için teşekkürler
rabbim şahit olduğun tüm güZel mutlulukları yaşatsın canım sana..Kizlar ailesel problemler nedeniyle giremiyorum kusura bakmayin.
Hamisler rabbim hayirla kucaginiza almayi nasip eylesin.
Ben gibi bebek yolu gözleyenler rabbim çok aratmadan hayirla versin inşAllah
Benide ne olur katin dualariniza
Canım Allah razı olsun.. Ultrason kağıdının sağ üst köşesinde yazıyor ama doktorumda sözle söylediği için ordan aklımda kaldımercankara hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde büyüsün pıt pıt lasin inşallah birde bu tarihleri neye göre hesaplanıyor transfer gününe gore mi ben ultrason kağıdında göremedim canım
kızlar siz söyleyince ben de baktım kağıdıma altında şöyle yazyo:Canım SAT a göre 4+6 dayım
Kesenin görüntüsü 4+2 ile uyumlu çıktı canım
Sende nasıldı?
Valla canım benim arkadaşım hamilelik te hergün 1tane içti ama benim doktorum içme dedi rahim kasilmasini artırıp düşüge sebep oluyormuş Allah korusun bunun yanında maydanoz nane nar hurma ananas cola fanta gazoz çay kahve çikolatala midye ve cig et yasakYa kızlar bişi sorcam soda içiyomusunuz? Normalde hamileler içiyormuş ama eşim bana içirtmiyor. Daha muayeneye gidemediğim için doktoruma da soramıyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Canım çok çok güZel artmış.. Sen kaçıncı gündesin şuan? %60 ila %66 artması yeterli...Kizlar 70ti sonucum. 122 olmus. Ama 70i sabah vermistim bunu 2 gun sonra 3bucukta verdim sanki az geldi bana ne diyosunuz
Valla canım benim cumartesi ultrason da 5haftalik gözüktü tam sat 28 mayıs yumurta toplama 8 haziran transfer 13 haziran ne kadarlık su an normal de hesaplayamadim ama ultrasona göre 5w4d lükCanım SAT a göre 4+6 dayım
Kesenin görüntüsü 4+2 ile uyumlu çıktı canım
Sende nasıldı?
SAT a göre benden 1 hafta büyüksün canımValla canım benim cumartesi ultrason da 5haftalik gözüktü tam sat 28 mayıs yumurta toplama 8 haziran transfer 13 haziran ne kadarlık su an normal de hesaplayamadim ama ultrasona göre 5w4d lük
senin kese kaç mm diValla canım benim cumartesi ultrason da 5haftalik gözüktü tam sat 28 mayıs yumurta toplama 8 haziran transfer 13 haziran ne kadarlık su an normal de hesaplayamadim ama ultrasona göre 5w4d lük
Yok tatlım cumartesi gittim o gün tam 5 haftaydi kese 1.05 cm bebiste 36 mm 15 gün sonraya çağırdılar bayram sonuna denk geliyorSAT a göre benden 1 hafta büyüksün canım
Takvimden baktım 5+2 de gitmişsin kese görmeye .. Kesen iki gün önde çıkmış annesi :)) 5+4 çıkmış
Maşallah