• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

[QUOTEmafaatma, post: 41693178, member: 661910"]10.gun degerım...108 kızlar..............3.gun embrıyosu..nasıl arkadaslar...:KK200::KK200::KK200::KK200:[/QUOTE]
Gözün aydın canım. kat kat arttar inşallah

Çok sabırsızlandım. Yarın 8. Gün bende 10. Gün test yapacağım. Olumlu olumsuz öğreneyim beklemek işkence.

selam kızlar ben geldim ama pek umutlu gelmedim bebeğimizin kalp atımı çok yavaş doktor çok bakındı atıyor ama deyip durdu cumartesi tekrar bakalım dedi nette baktım böyle olan herkes kürtaj olmuş çok korkuyorum burada uyutmadan canlı kürtaj yapıyorlar ben dayanamam dua edin ne olur belki biraz gelmem nete çok üzgünüm şuan.

Kızlar bugün bir uyandım azıcık bir kanamam olmuş, koşa koşa doktora gittim. Neyse gittim doktora vajinal ultrasyonla baktı ve 1 tane kese gördük orda. Bana herşey yolunda korkma dedi. Keseyi bu şekilde göreceğimi hiç hayal etmemiştim. Ne korkuydu ama....Progestan iğne verdiler bana.İnşallah bebeğime bişey olmaz...

selam kızlar ben geldim ama pek umutlu gelmedim bebeğimizin kalp atımı çok yavaş doktor çok bakındı atıyor ama deyip durdu cumartesi tekrar bakalım dedi nette baktım böyle olan herkes kürtaj olmuş çok korkuyorum burada uyutmadan canlı kürtaj yapıyorlar ben dayanamam dua edin ne olur belki biraz gelmem nete çok üzgünüm şuan.
Canım benim inşallah cumartesi güzel haberler alırsın. Dua edicem sana da kendime de.

Back