• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kızlar bir iyi bir kötü haberim var: Sabah ayıptır söylemesi tuvalette pat diye bişi düştü kanamayla beraber şok oldum tabi drm hemen gel dedi. Alttan muayene etti ve bir tane keseyi sağlam bi şekilde gördük bin şükür ama kanama olması düşük riski var demek dedi bende diğetimi düştü acaba dedim o da olabilir dedi bir sürü iğne verdi bi tane kapsül makattan(onu da nasıl yapıcaksam artık) coraspini kesti 10. haftaya kadar böyle artık dua edin bana lütfen...
Canim cok gecmis olsun nekadar korktugunu tahmin edebiliyorum :( ama en azindan 1 tanssi seninle
, kendine cok dikkat et bundan sonra , bol bol yat dinlen Rabbim bebegini korusun

Kızlar bir iyi bir kötü haberim var: Sabah ayıptır söylemesi tuvalette pat diye bişi düştü kanamayla beraber şok oldum tabi drm hemen gel dedi. Alttan muayene etti ve bir tane keseyi sağlam bi şekilde gördük bin şükür ama kanama olması düşük riski var demek dedi bende diğetimi düştü acaba dedim o da olabilir dedi bir sürü iğne verdi bi tane kapsül makattan(onu da nasıl yapıcaksam artık) coraspini kesti 10. haftaya kadar böyle artık dua edin bana lütfen...
Ne zaman bitecek bu sıkıntılar ya yüreğim ağzımda yaşıyorum bişey olcak die kucağımazda görmeden bize huzur yoksanırm. Allah yardımcımız olsun hepimize dua ediyorum

Güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum canı gönülden arkadaşlar. Bizde haftaya çatşamba kese görmeye gideceğiz inşallah. Tek mi ikiz mi olduğu o zaman mı anlaşılır arkadaşlar?

degerim yüksek canım 11. gün 447 13. gün 1068 evet karından aramadan göründü sen alttan mı baktırdın

inş canım...
Benmde 12.gun 429 14.gun 816 18.gunu 3590 cikti doktor kese goremedi disgeblk olablr dedi bunu diyen baska devltn doktoruydu kendi doktormla daha randevuma var haftaya persembe.sizce bu degerlre gozukmemesi normalmi

Benmde 12.gun 429 14.gun 816 18.gunu 3590 cikti doktor kese goremedi disgeblk olablr dedi bunu diyen baska devltn doktoruydu kendi doktormla daha randevuma var haftaya persembe.sizce bu degerlre gozukmemesi normalmi
Canım oncelıkle merhaba, degerın yuksek guzel baslamıs , ama malesef dıs gebelıktede yuksek cıkabılıyor yada artıs beklenenden az olabılıyor ,senın aslında 14 18 arası baya yukselmıs ama , dedıgım gıbı hıc bellı olmuyor kı.su an kacıncı gunun ?ıhmal etme cunku eğer dış gebelıkse bır an once tanı koyulsun buyudukce sana zararı olur .canım normalde dedıklerıne gore kesın gozukmesı lazım degerın 3590 eger alttan bakıldıysa gozukmesı gerekırdı , ama Allahtan umıt kesılmez belkı sonradan gosterıcektır kendını bebiş .Allah yardımcın olsun canım bızıde bılgılendır

kızlar 3.gun embrıyosu..10.gun kan verdım..2 saate cıkacak..dualarınızı beklıyorum..allahım kabul et..hayırlı kıl..

Canım oncelıkle merhaba, degerın yuksek guzel baslamıs , ama malesef dıs gebelıktede yuksek cıkabılıyor yada artıs beklenenden az olabılıyor ,senın aslında 14 18 arası baya yukselmıs ama , dedıgım gıbı hıc bellı olmuyor kı.su an kacıncı gunun ?ıhmal etme cunku eğer dış gebelıkse bır an once tanı koyulsun buyudukce sana zararı olur .canım normalde dedıklerıne gore kesın gozukmesı lazım degerın 3590 eger alttan bakıldıysa gozukmesı gerekırdı , ama Allahtan umıt kesılmez belkı sonradan gosterıcektır kendını bebiş .Allah yardımcın olsun canım bızıde bılgılendır
Bugun 19.gunum canm alttan bakmak istedi baktirmadim cunki bakmak isteyen baska doktordu.morelimide baya bozdu tupbebeklerde cok dis gebelk olur dedi.ama benm doktormda bu degerle ikiz olablme ihtimalini soyledi belki o yuzden degr yuksek cikiyodr ama kese girunmesi icn.yetrli olmayabilir.kafam cok karsti canm sen kac haftalk gordn keseyi ve degern kacti

Yaauuu ne biçim doktorlar var ... Maşallah umut saçmış...
Dış gebelik olup olmadığı kese görüldüğü anda anlaşılır benim bildiğim yani eğer embriyo rahim dışında biryere tutunursa bu dış gebeliktir.. Kese yi görmüşte nereye tutunduğunu anlamamış mı ?
Bir de bazılarının hcg de geriden geliyor ya belki seninki de geriden gelmiştir geç tutunmuştur olamazmı?
Biraz iyi ihtimalleri düşünüp moralimizi yüksek tutalım canım... Nasıl olsa kötü bir haber olsa o zaman yeterince üzülürüz.. Peşin peşin kendini strese sokma canım.. Pozitif düşünelim dua edelim pozitif olsun..
Teşekkür ederim mercankara mercankara pozitif dusunmeye çalışıyorum ama ister istemez takildim sizlere yazmak istedim çok sağol pozitif moralin için canim

Canim merhaba anladigim
Kadariyla benim senden 1 hafta once transferim olmus .ben cuma gunu gittigimde kese 5.5 mm idi . Yani seninkisine gore cok kucuk ozaman . Her gun bir mm buyuse su an su an 10 mm civari .bos gebeligi bilemem ama dis gebelik neden dedi anlamadim , cunku zaten rahimde keseyi gormus ! Benim bir cok arkadasim var gec dollenme olup sonrasinda bebeginin gelisimi 2 hafta onde giden , tup bebektede bebeklerimiz bize biraz gec tutundu heralde , icini ferah tut.benim tup bebek doktorumda seninkisi gibi demisti , burdaki gittigim
Doktor ise bir sikinti yok normal 5 haftalik dedi .artik hayirlisi Rabbimden.
Saol canım içim çok ferahladi nasip kısmet artık gerisi hakkımızda hayırlısı benim 13 haziran 2. Gün emriyosu transfer edildi canım

degerim yüksek canım 11. gün 447 13. gün 1068 evet karından aramadan göründü sen alttan mı baktırdın

benim degerim dün 1106 idi. Yarın doktora gitsem kese gözükür mü acaba. Kendi doktorum cuma günü gel dedi. Gerçi dış gebelik ihtimali yüzünden çok korkuyorum. Rabbim korktuğumuzla sınamasın.

Yav bu nedir herkese bi dış gebelik deniyor sanırım rutin olarak. İnşaallah değildir canım. Bana da dış gebelik olabilir dendi o yüzden muayene olmaya bile korkuyorum şimdi.

Bugun 19.gunum canm alttan bakmak istedi baktirmadim cunki bakmak isteyen baska doktordu.morelimide baya bozdu tupbebeklerde cok dis gebelk olur dedi.ama benm doktormda bu degerle ikiz olablme ihtimalini soyledi belki o yuzden degr yuksek cikiyodr ama kese girunmesi icn.yetrli olmayabilir.kafam cok karsti canm sen kac haftalk gordn keseyi ve degern kacti
Ben 22. günümde gördüm keseyi ama alttan bakıldı tabi alttan bakmanın hiç zararı yok canım kafanı bu denli karistiracagina keşke alttan baktirsaydin ben zararı olmadığıni bildigim halde ya alttan mi bakacaksınız dediğimde doktor biz sizin için sakıncalı olsa bakarmiyiz hiç dedi

Ben 22. günümde gördüm keseyi ama alttan bakıldı tabi alttan bakmanın hiç zararı yok canım kafanı bu denli karistiracagina keşke alttan baktirsaydin ben zararı olmadığıni bildigim halde ya alttan mi bakacaksınız dediğimde doktor biz sizin için sakıncalı olsa bakarmiyiz hiç dedi
Haklisin canm artk kendi doktorumda goremeyip alttan bakmak isterse mecbur baktrcam cunki en bastan beri o takip ediyor.

Back