- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.781
Ikız miikızlar günaydın bugun tekrar kan verdim 12. gün 225 di 14.gün bugün 500 çıktı betahcg sanırım bu sefer oldu
inşallah sizlerdende güzel haberler alırım dualarım sizinle
Çoktan adet oldumcnm uzuldum...12.gun tekrar yapsan...
canım benimde ilkinde olmamıştı ikincisinde vajinal jelle birlikte kahverengiler gelmeye başlamıştı ama kanama şeklinde deil bi kaç parça sanırım tutunma lekesi diye düşünüp sevinmiştim aynende öyle oldu 14. gündeyim ve pozitif ama illaki olacak diye bişey yok okuyan arkadaşlar bunu belirti olarak algılamasın bazende olmayabiliyormuşArkadaşlar transferimin 8.günündeyim ve ilk defa kahverengi leke geldi adetimede az kaldı genelde tutunma kanaması olduğu yönünde yazılar var.ikinci denemem bu ilkinde hiç lekelenme olmamıştı ve negatifti transfer olanlar hep kahverengi lekeden bahsediyorlardı.lekeyi görünce brz sevindim aslında.inşallah iyiye işarettir.bu şekilde lekelenmesi olan varmı
canım şu an onu bilmek imkansız daha kese bile oluşmamıştır ama umarım öyle olurIkız mii
Tebrikler canım gözün aydın.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşcanım şu an onu bilmek imkansız daha kese bile oluşmamıştır ama umarım öyle olur
Bi tane embriyo mu yolladilarcanım şu an onu bilmek imkansız daha kese bile oluşmamıştır ama umarım öyle olur
Maşallah camı , kutlarım inşallah gönlüne göre olur.kızlar günaydın bugun tekrar kan verdim 12. gün 225 di 14.gün bugün 500 çıktı betahcg sanırım bu sefer oldu
inşallah sizlerdende güzel haberler alırım dualarım sizinle
Ah canım benım sen onlara can oldun ama Rabbım bı gune nasıp etmemıs be canım sınavın daha botmedı demekkı , pes etmeden yola devam olacak en yakın zamanda olacak ınsallah rabbım yardımcın olsunGünaydın kızlar, hastaneden geliyorum sonucum negatif....
12.gün başlayan kahverengi sıvı akıntı bugün adet sancısında birlikte daha koyunrenge dönüşmüştü ve miktarında artış olmuştu. Belli ki vücudum adet olmaya çalışıyormuş.
Insan canlı embriyolarına can olamadığını kendine nasıl anlatır?
iki embriyo transveri yapıldı bakalım hayırlısı canım senin kaçıncı denemendi?Bi tane embriyo mu yolladilar
Çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Ama sakın öyle düşünme onlara canı veren de Allah alan da Allah. Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin ol demesine kalmış. Bu sefer ol demedi. İnşaallah en kisa zamanda ol der.Günaydın kızlar, hastaneden geliyorum sonucum negatif....
12.gün başlayan kahverengi sıvı akıntı bugün adet sancısında birlikte daha koyunrenge dönüşmüştü ve miktarında artış olmuştu. Belli ki vücudum adet olmaya çalışıyormuş.
canım üzülme herşeyin hayırlısı hepimiz bu yolculukta yıpranıp yoruluyoruz ama umudumuzu kaybetmiyoruz sadece bu sefer olmadı kendini hazırla moralini sağlam tut bende olumsuz sonuç aldığım zamanda sanki hiç olamayacakmış duygusuna kapılırdım ama kendime bi söz verdim kadın doğurgan bir varlıktır ve öyle yaradılmıştır napıyosak biz kendimize yapıyoruz eğer doğuştan bir anomali yoksa herşeyin bir çözümü ve devası var ve ben sigarayı bırakıp 3-4 ay spor yapıp hergün polen bal yedim bilinçaltımı rahatlatmak için yoga yaptım kafamı hep stres altında tuttuğumu farkettim ve süreci akışına bıraktım dengeli beslendim ve sonucu aldım çok şükür yani herşeyin bi zamanı var belkideGünaydın kızlar, hastaneden geliyorum sonucum negatif....
Ah canım benım sen onlara can oldun ama Rabbım bı gune nasıp etmemıs be canım sınavın daha botmedı demekkı , pes etmeden yola devam olacak en yakın zamanda olacak ınsallah rabbım yardımcın olsun
Çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Ama sakın öyle düşünme onlara canı veren de Allah alan da Allah. Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin ol demesine kalmış. Bu sefer ol demedi. İnşaallah en kisa zamanda ol der.
canım üzülme herşeyin hayırlısı hepimiz bu yolculukta yıpranıp yoruluyoruz ama umudumuzu kaybetmiyoruz sadece bu sefer olmadı kendini hazırla moralini sağlam tut bende olumsuz sonuç aldığım zamanda sanki hiç olamayacakmış duygusuna kapılırdım ama kendime bi söz verdim kadın doğurgan bir varlıktır ve öyle yaradılmıştır napıyosak biz kendimize yapıyoruz eğer doğuştan bir anomali yoksa herşeyin bir çözümü ve devası var ve ben sigarayı bırakıp 3-4 ay spor yapıp hergün polen bal yedim bilinçaltımı rahatlatmak için yoga yaptım kafamı hep stres altında tuttuğumu farkettim ve süreci akışına bıraktım dengeli beslendim ve sonucu aldım çok şükür yani herşeyin bi zamanı var belkide
Rabbim kısa sürede bu üzüntünü sevinç gözyaşlarına döndürsün canımGünaydın kızlar, hastaneden geliyorum sonucum negatif....
Âmin canım teşekkür ederim desteğin için. Allah kuzunu kucağına aldığın günleri göstersin.Rabbim kısa sürede bu üzüntünü sevinç gözyaşlarına döndürsün canım
Sana ve eşine sağlık huzur versin ..
Anlatamiyor canim. Iki gündür yerdemiyim gökte miyim bilmiyorum... Rabbim bize de nasip eder ınsaallah. Şu yüreğimizdeki yangını sondurur. ..Günaydın kızlar, hastaneden geliyorum sonucum negatif....
Canım gönlünden geçen tüm dileklerin kabul olur inşallahBu güzel destek sözleri için hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah birkaç ay sonra yeniden deneme gülüm olur. Belki o denemede hayallerime, kuzularıma, Meryem ve/veya Kemal'ime kavuşurum.
Ben de bu sürede önce aşılama ve tüp bebek denemesinde aldığım kiloları vermeyi planlıyorum. Elbette güzel bir tatil yapacağım kısmetse. Kuzularımla giderim sanıyordum bu tatile ama kısmet değilmiş.
Gebeliği başlayan her arkadaşıma Allah kucaklarına almayı nasip etsin, test günün bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah gebelik haberlerini alırlar. Gönlüm sizlerle.
Âmin canım, hepimizin Allah gönlüne göre verir inşallah...Canım gönlünden geçen tüm dileklerin kabul olur inşallah
Âmin canım, elbette seni çok iyi anlıyorum. İnşallah tez zamanda kuzucuklarımıza kavuşuruz. Sağlıkla, hayırla, bereketle...Anlatamiyor canim. Iki gündür yerdemiyim gökte miyim bilmiyorum... Rabbim bize de nasip eder ınsaallah. Şu yüreğimizdeki yangını sondurur. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?