2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

canım gönlünü ferah tut iş yapma ayaklarını uzat hatta altına yastık koy ayagının eğilme ve yüksege uzanma ben oğlumda yaşadım o sıkıntıyı tuvalete gitmeye korkar olmuştum ama şimdi canavar gibi bir oğlum var darısı sana bide progestan yada iğne verdi mi doktorun

maşallah çok güzel darısı keseye....

kızlar günaydın bugun tekrar kan verdim 12. gün 225 di 14.gün bugün 500 çıktı betahcg sanırım bu sefer oldu
inşallah sizlerdende güzel haberler alırım dualarım sizinle
rabbim tedavisiz evlatlar nasip etsin canım.

hasret takvimin çok hoş olmuş canım :)

Âmin canım, inşallah hepimiz kutucuklarımızı kucaklarımıza alırız. Inşallah keseydi, kalp atışıydı böyle güzel haberlerle geçer gebeliğin

Âmin canım, inşallah hepimiz kutucuklarımızı kucaklarımıza alırız. Inşallah keseydi, kalp atışıydı böyle güzel haberlerle geçer gebeliğin
hep beraber canım darısı sana da olsun bu kadar insan dua ediyor sonuçta birimizinki tutar inşallah ve bize yetişirsin

kızlar ben bugün doktora gitmeyi planlıyorum allahtan bir şey olmazsa dua edin pıt pıt duyalım :)
Canimm erken degilmi ama olsun git ne olucak duyamazsan bir daha gidersin off ben bile heyecanlandim :))))insallah bebeginide kalp atislarinida duyarsin kac ta gidiceksin haber bekliyorum

geçen hafta salı keseyi karından gördü haftaya gel canlanmış mı bakalım dedi inşallah erken değildir canım eşim okuldan 4 gibi gelecek sanırım dua edin lütfen...
Canimm erken degilmi ama olsun git ne olucak duyamazsan bir daha gidersin off ben bile heyecanlandim :))))insallah bebeginide kalp atislarinida duyarsin kac ta gidiceksin haber bekliyorum
inşallah canım ya hep beraber pıt pıtları duyalım sıra ile darısı sizlere....
Canm valla çok heyecanlandm pıt pıt müjdesiyle bekliyoruz seni ...

canım sen elinden geleni yaptın gerisi takdiri ilahi kendini suçlama sakın rabbim inşallah tez zamanda tedaviye gerek kalmadan beklemedigin anda verir bebisini

Karindanmi gormustun canim ozaman degerin baya yuksekti , insallah piy pitlari duyarsin heyecanla bekliyoruz

degerim yüksek canım 11. gün 447 13. gün 1068 evet karından aramadan göründü sen alttan mı baktırdın

inş canım...
Evet canım benım degerım 1600 ken karından gozukmemıstı ,demekkı herkeste bı durum degısıyor , hadi bakalım annesi güzel haberlerle gel

Merhaba arkadaşlar herkesin hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah bende birşey sorucam dün kese görmeye gittim alttan bakarak gözü tüp bebek merkezi ilk bakışta 10mm olmasını istiyormuş bizimki 8mmm çıktı ve küçük olduğunu 1hafta sonra tekrar bakalım dedi dış gebelik ve boş gebelik te olabilme ihtimali var bol bol sıvı al denildi ister istemez canım sıkıldı tabiki bilgisi fikri olan var mi acaba

Arkadaşlar merhabalar. Benim transferin 7. günü bugün.
Dün işe başladım bugün bir kaç dosya kaldırdım bide biraz çok oturdum işim gereği belim ağrımaya başaldı bugünde sağ kasığıma ağrı girdi birden, işim biraz stresli acaba bu günden sonra bişi olma olasılığı var mı. tutunma çoktan geçmil olması gerek bu ağrı birden niye girdi almadım.Sağ kasığım ve belimin sağ tarafı ağrıyor.

Yaauuu ne biçim doktorlar var ... Maşallah umut saçmış...
Dış gebelik olup olmadığı kese görüldüğü anda anlaşılır benim bildiğim yani eğer embriyo rahim dışında biryere tutunursa bu dış gebeliktir.. Kese yi görmüşte nereye tutunduğunu anlamamış mı ?
Bir de bazılarının hcg de geriden geliyor ya belki seninki de geriden gelmiştir geç tutunmuştur olamazmı?
Biraz iyi ihtimalleri düşünüp moralimizi yüksek tutalım canım... Nasıl olsa kötü bir haber olsa o zaman yeterince üzülürüz.. Peşin peşin kendini strese sokma canım.. Pozitif düşünelim dua edelim pozitif olsun..

Canım kasık ağrısı bel ağrısı olur çok normal rahat ol canım bizde halen oluyor.. Anneciğine tutunuyodur inşallah.. 5 gün sonra müjdeli haberlerini bekliyoruz canım

Canım kasık ağrısı bel ağrısı olur çok normal rahat ol canım bizde halen oluyor.. Anneciğine tutunuyodur inşallah.. 5 gün sonra müjdeli haberlerini bekliyoruz canım
İnşallahhhhh inşallah.
Çok istiyorum inşallah Allah nasip eder ve güzel haberi yazarım burda

Kızlar bir iyi bir kötü haberim var: Sabah ayıptır söylemesi tuvalette pat diye bişi düştü kanamayla beraber şok oldum tabi drm hemen gel dedi. Alttan muayene etti ve bir tane keseyi sağlam bi şekilde gördük bin şükür ama kanama olması düşük riski var demek dedi bende diğetimi düştü acaba dedim o da olabilir dedi bir sürü iğne verdi bi tane kapsül makattan(onu da nasıl yapıcaksam artık) coraspini kesti 10. haftaya kadar böyle artık dua edin bana lütfen...

Canim merhaba anladigim
Kadariyla benim senden 1 hafta once transferim olmus .ben cuma gunu gittigimde kese 5.5 mm idi . Yani seninkisine gore cok kucuk ozaman . Her gun bir mm buyuse su an su an 10 mm civari .bos gebeligi bilemem ama dis gebelik neden dedi anlamadim , cunku zaten rahimde keseyi gormus ! Benim bir cok arkadasim var gec dollenme olup sonrasinda bebeginin gelisimi 2 hafta onde giden , tup bebektede bebeklerimiz bize biraz gec tutundu heralde , icini ferah tut.benim tup bebek doktorumda seninkisi gibi demisti , burdaki gittigim
Doktor ise bir sikinti yok normal 5 haftalik dedi .artik hayirlisi Rabbimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…