- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.801
maşallah çok güzel darısı keseye....Benimde aynısı akşam başladı sabah erkenden hastaneye gittim kendi dr uma değil ama başka bir doktora gittim keseyi gördük çok iyi güzel dedi ama düşük tehlikesi dedi kanama için yarında kendi dr uma gidicem çok korkuyorum Allah inşallah kucağımıza almayı nasip eder
rabbim tedavisiz evlatlar nasip etsin canım.kızlar günaydın bugun tekrar kan verdim 12. gün 225 di 14.gün bugün 500 çıktı betahcg sanırım bu sefer oldu
inşallah sizlerdende güzel haberler alırım dualarım sizinle
hasret takvimin çok hoş olmuş canım :)Günaydın kızlar, hastaneden geliyorum sonucum negatif....
12.gün başlayan kahverengi sıvı akıntı bugün adet sancısında birlikte daha koyunrenge dönüşmüştü ve miktarında artış olmuştu. Belli ki vücudum adet olmaya çalışıyormuş.
Insan canlı embriyolarına can olamadığını kendine nasıl anlatır?
Çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Ama sakın öyle düşünme onlara canı veren de Allah alan da Allah. Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin ol demesine kalmış. Bu sefer ol demedi. İnşaallah en kisa zamanda ol der.
canım gönlünü ferah tut iş yapma ayaklarını uzat hatta altına yastık koy ayagının eğilme ve yüksege uzanma ben oğlumda yaşadım o sıkıntıyı tuvalete gitmeye korkar olmuştum ama şimdi canavar gibi bir oğlum var darısı sana bide progestan yada iğne verdi mi doktorun
maşallah çok güzel darısı keseye....
rabbim tedavisiz evlatlar nasip etsin canım.
hasret takvimin çok hoş olmuş canım :)
hep beraber canım darısı sana da olsun bu kadar insan dua ediyor sonuçta birimizinki tutar inşallah ve bize yetişirsinÂmin canım, inşallah hepimiz kutucuklarımızı kucaklarımıza alırız. Inşallah keseydi, kalp atışıydı böyle güzel haberlerle geçer gebeliğin
Canimm erken degilmi ama olsun git ne olucak duyamazsan bir daha gidersin off ben bile heyecanlandim :))))insallah bebeginide kalp atislarinida duyarsin kac ta gidiceksin haber bekliyorumkızlar ben bugün doktora gitmeyi planlıyorum allahtan bir şey olmazsa dua edin pıt pıt duyalım :)
Canm valla çok heyecanlandm pıt pıt müjdesiyle bekliyoruz seni ...kızlar ben bugün doktora gitmeyi planlıyorum allahtan bir şey olmazsa dua edin pıt pıt duyalım :)
inşallah canım ya hep beraber pıt pıtları duyalım sıra ile darısı sizlere....Canimm erken degilmi ama olsun git ne olucak duyamazsan bir daha gidersin off ben bile heyecanlandim :))))insallah bebeginide kalp atislarinida duyarsin kac ta gidiceksin haber bekliyorum
Canm valla çok heyecanlandm pıt pıt müjdesiyle bekliyoruz seni ...
canım sen elinden geleni yaptın gerisi takdiri ilahi kendini suçlama sakın rabbim inşallah tez zamanda tedaviye gerek kalmadan beklemedigin anda verir bebisiniGünaydın kızlar, hastaneden geliyorum sonucum negatif....
12.gün başlayan kahverengi sıvı akıntı bugün adet sancısında birlikte daha koyunrenge dönüşmüştü ve miktarında artış olmuştu. Belli ki vücudum adet olmaya çalışıyormuş.
Insan canlı embriyolarına can olamadığını kendine nasıl anlatır?
Karindanmi gormustun canim ozaman degerin baya yuksekti , insallah piy pitlari duyarsin heyecanla bekliyoruzgeçen hafta salı keseyi karından gördü haftaya gel canlanmış mı bakalım dedi inşallah erken değildir canım eşim okuldan 4 gibi gelecek sanırım dua edin lütfen...
inşallah canım ya hep beraber pıt pıtları duyalım sıra ile darısı sizlere....
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.kızlar ben bugün doktora gitmeyi planlıyorum allahtan bir şey olmazsa dua edin pıt pıt duyalım :)
degerim yüksek canım 11. gün 447 13. gün 1068 evet karından aramadan göründü sen alttan mı baktırdınKarindanmi gormustun canim ozaman degerin baya yuksekti , insallah piy pitlari duyarsin heyecanla bekliyoruz
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Evet canım benım degerım 1600 ken karından gozukmemıstı ,demekkı herkeste bı durum degısıyor , hadi bakalım annesi güzel haberlerle geldegerim yüksek canım 11. gün 447 13. gün 1068 evet karından aramadan göründü sen alttan mı baktırdın
inş canım...
Yaauuu ne biçim doktorlar var ... Maşallah umut saçmış...Merhaba arkadaşlar herkesin hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah bende birşey sorucam dün kese görmeye gittim alttan bakarak gözü tüp bebek merkezi ilk bakışta 10mm olmasını istiyormuş bizimki 8mmm çıktı ve küçük olduğunu 1hafta sonra tekrar bakalım dedi dış gebelik ve boş gebelik te olabilme ihtimali var bol bol sıvı al denildi ister istemez canım sıkıldı tabiki bilgisi fikri olan var mi acaba
Canım kasık ağrısı bel ağrısı olur çok normal rahat ol canım bizde halen oluyor.. Anneciğine tutunuyodur inşallah.. 5 gün sonra müjdeli haberlerini bekliyoruz canımArkadaşlar merhabalar. Benim transferin 7. günü bugün.
Dün işe başladım bugün bir kaç dosya kaldırdım bide biraz çok oturdum işim gereği belim ağrımaya başaldı bugünde sağ kasığıma ağrı girdi birden, işim biraz stresli acaba bu günden sonra bişi olma olasılığı var mı. tutunma çoktan geçmil olması gerek bu ağrı birden niye girdi almadım.Sağ kasığım ve belimin sağ tarafı ağrıyor.
İnşallahhhhh inşallah.Canım kasık ağrısı bel ağrısı olur çok normal rahat ol canım bizde halen oluyor.. Anneciğine tutunuyodur inşallah.. 5 gün sonra müjdeli haberlerini bekliyoruz canım
Âmin canım çok teşekkürler...canım sen elinden geleni yaptın gerisi takdiri ilahi kendini suçlama sakın rabbim inşallah tez zamanda tedaviye gerek kalmadan beklemedigin anda verir bebisini
Canim merhaba anladigimMerhaba arkadaşlar herkesin hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah bende birşey sorucam dün kese görmeye gittim alttan bakarak gözü tüp bebek merkezi ilk bakışta 10mm olmasını istiyormuş bizimki 8mmm çıktı ve küçük olduğunu 1hafta sonra tekrar bakalım dedi dış gebelik ve boş gebelik te olabilme ihtimali var bol bol sıvı al denildi ister istemez canım sıkıldı tabiki bilgisi fikri olan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?