2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Benim kahverengi su gibi akıntım devam ediyor, az önce sanki sulu bir pembe oldu gibi.... Kasıklarının orta yerinde hafif bir ağrı... Offff

Endişe etme canım. Bak ben pozitif olduğunu biliyorum ama hala ağrılarım devam ediyor. Sürekli adet oldum sanıyorum. Tuvalete gidiyorum. Zaten adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynıdır.
Ay ins. Miniklerin belirtisidir canim.bende pecete koyup takip etmeye basladim ama ins. O peceteyi hep temiz bulurum ve sonucum senin gibi olur

Benzer şeyi hafif ölçekli bende yaşadım canım ağlamadım (iki laf etmeseydim kendisine ağlardım bak)ama öğlene kadar midem yandı kendisinin yorumuda gerildin ya ondandır oldu. Allam ya!

Benzer şeyi hafif ölçekli bende yaşadım canım ağlamadım (iki laf etmeseydim kendisine ağlardım bak)ama öğlene kadar midem yandı kendisinin yorumuda gerildin ya ondandır oldu. Allam ya!
işte ben laf edemedim toplumda ben onu hiç bozman bana bağırsa bile tamam sen haklısın evde konuşalım derim ama sen iyi ki içindekini demişsin canım.stresten ağırmıştır bence

Kizlar nasilsiniz? Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim. Carsamba testimi tekrarlicam ama hastaneyle gorustugumde 3 hafta sonra cagirdilar beni. Cok gec degilmi? Siz ilk kontrole kacinci gunde gittiniz

Kizlar nasilsiniz? Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim. Carsamba testimi tekrarlicam ama hastaneyle gorustugumde 3 hafta sonra cagirdilar beni. Cok gec degilmi? Siz ilk kontrole kacinci gunde gittiniz
Canım tüp bebek yaptırdıgım merkez 11. Gün degerımı aoyledıgımde 10 gün sonra keseyı gormeye gıdersınız demıstı , senınkısı kese ve kalp atıslarını aynı anda gorecek heralde

Canım benim test tarihim 24 Hazirandı 26 da tekrarladım ve doktorum beni bayramdan 2 gün önceye çağırdı. Kalp ve keseye birlikte bakacak sanırım. Ben de daha hiç kontrole gidemedim.

Benim kahverengi su gibi akıntım devam ediyor, az önce sanki sulu bir pembe oldu gibi.... Kasıklarının orta yerinde hafif bir ağrı... Offff
Benimde aynısı akşam başladı sabah erkenden hastaneye gittim kendi dr uma değil ama başka bir doktora gittim keseyi gördük çok iyi güzel dedi ama düşük tehlikesi dedi kanama için yarında kendi dr uma gidicem çok korkuyorum Allah inşallah kucağımıza almayı nasip eder

Bol bol istirahat et canım ayaklarını uzat ... Allah yavrucuğunu sana bağışlasın...

3.gun embrıyosu...10.gun kanda baktırmak erkenmı..normalde persembe 12. gun test gunum kızlar
Canım bazen geç tutunma oluyor .. Şimdi baktırsan çok düşük bir değer çıksa "acaba yükselecekmi" diye çok büyük stres yaşarsın..
Ee tabii güzel bir değer çıkarsa da mutluluğu önceden yaşarsın.. Ben kötü ihtimalleri düşünüp umutla iki gün daha beklemeyi tercih etmiştim.. Sen bilirsin canım

Arkadaşlar transferimin 8.günündeyim ve ilk defa kahverengi leke geldi adetimede az kaldı genelde tutunma kanaması olduğu yönünde yazılar var.ikinci denemem bu ilkinde hiç lekelenme olmamıştı ve negatifti transfer olanlar hep kahverengi lekeden bahsediyorlardı.lekeyi görünce brz sevindim aslında.inşallah iyiye işarettir.bu şekilde lekelenmesi olan varmı

kızlar günaydın bugun tekrar kan verdim 12. gün 225 di 14.gün bugün 500 çıktı betahcg sanırım bu sefer oldu
inşallah sizlerdende güzel haberler alırım dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…