- Konu Sahibi mormenekse0101
İnş canımmCanım herkeste farklı belırtıler oluyor belkıde senınde belırtın bu ,inşallah güzel güzel tutunuyordue :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canımmCanım herkeste farklı belırtıler oluyor belkıde senınde belırtın bu ,inşallah güzel güzel tutunuyordue :)
İnş canımCanım herkeste farklı belırtıler oluyor belkıde senınde belırtın bu ,inşallah güzel güzel tutunuyordue :)
Sağol canım. Allah hepimizin dualarını kabul etsinOncelıkle tesavın hayırlı ugurlu olsun canım,7 bolunmus cok guzel 5. Gün transferide ayrıca tutunma sansını artırabılır,şansın bol olsun
Herkese merhaba. Bende Haziran denemecilerindenim. 12 haziranda opu yapıldı 15 yumurta toplandı. 7 tanesi döllenmiş. Bugün 3. Gün. Embriyolog aradı 7 Side bölünmeye devam ediyor. Yarın tekrar kontrol edilecek ve transfer Gününü söyleyecek. Çarşamba yani 5. Gün olur sanıyorum.
Bu arada 31 yaşındayım. Sebepsiz. 5 aydır ciddi istiyorduk Öncesinde özel bir çaba sarfetmemiştik.
Hakkımızda Hayırlısı olsun.
İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun... Benim de transfer günüm yarın netleşecek ... Haberdar edelim birbirimizicanım
canım benim de Allah izin verirse perşembe günü transferim olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım oncelıkle Allah oglunu sana bagıslasın ve oglunada kardes nasıp etsın ..ıyıkı yazdın kahverengılerı takan bendım ama arrık alıstım sanırım bakalım ne olucak cuma gunu asıl test gunum , ınsallah senınde hemen tutar ugrastırmaz ogluna kardes gelsın tek cocuk olmak hem cocuga hrm anne babaya zorMerhaballar kızlar ,
Öncelikle kendimden bahsedeyim sizlere de ışık tutsun istiyorum
Biz ilk tüp bebek deneyimimizden başarısız sonuç aldık
İkinci tüp bebek denememi 2010 son günlerinde medical park bahçelievler latif celal küpelioğluna yaptırdık vee o tedaviden olan oğlum şuan 4 ysşında ellerinizden öper "Allah cc. cümle isteyenlere nasip etsin bu yüce duyguyu" amin
Şuanda yine aynı merkezde ikinci denemeyi yapıyoruz 14 haziranda 9 yumurtam toplandı , haber bekliyoruz heyecanla 1 adet kaliteli embriyoelde etsek yeter..
Malum yaşım 38 son şansımı denemek istedim...
Çocuğumuzun olmama sebebi eşimin az sayıda ve hareketsiz spermi..
Şimdi size geçmiş denememden bahsetmek istiyorum çünkü yazdıklarınızı tek tek okudum...
Bu lekelenme genelde çok normal karşılanıyor benim neredeyse 3 ay devam etmişti lekelenmem.. Önemli olan şakır şakır kansma olmaması .. Lekelenmeyi hele de kahverengiyse hiç kafaya takmayın kızlar
Kendinizde hiç belirti aramayın derim çünkü gebelik belirtileri bebeğin kalp atışı başladıktansonra yani 8. Haftadan sonra oluyor ( ben de o zaman da belirti olmamıştı hiç midem falan bulanmadı)
Bilirim beklemek ne sıkıcıdır ama bi uğraşlar bulun ve mümkün olduğunca dikkatinizi başka bir noktaya taşıyın , hakkımızda hayırlıslı olsun değil mi
Hepinizin müjdeli haberlerini bekliyorum kader arkadaşlarım benim
Canım öncelikle herşeyin hayırlısı olsun iki yumurtada fena degil tek yumurtayla tüp bebek yapanlar var.Günaydin kizlar dun 3kontrol icin doktora gittik. Ve ben yumurta toplama tarihini ögrenmeyi beklerken azin son sadece 2yumurtamin buyudugunu ve bu sekildr bu yasta yetersiz buldugunu soyledi doktor.igne tedavisini durduruk. Yani bu sy tüp bebek sürecim iptal oldu. Öyle cok agladimki, umutlarim hayallerim basima yikildi. Vardir bundada bir hayir. Nasipten ötesi yok. Bir dahaki regl tarihinde gel daha yuksek dozlar ile yeniden başlarız dedi doktorum. İnanin sadece iki yumurta olgunlaşmıs dedikden sonra kulaklarim birsey duymaz oldu. Ben cok istiyorum evlat sahibi olabilmek ama imtahan oluyorum. Artik biraktim akisina, ben bu ay dinleneyim diorum.ama esim vakit kaybetmeyelim diyor. Cok kararsizim. Üzgünüm ve en önemlidi cok yiprandim.
Rabbim bizlere yardim eylesin, rabbim tez vakitde her birimizi hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Yavrularimiz sikica tutunsun, birakmasinlar bizi. Hic birimiz evlat ile imtahan olmayalim inşAllah. Umarim hersey cok guzel olur, üzülmeyiz umudumizu yirirmeyiz. Kader arkadaşlarim hepinizi cok seviyorum inşAllah tez vakitde hayirli hamis haberleriyle dolar sayfam
Günaydin kizlar dun 3kontrol icin doktora gittik. Ve ben yumurta toplama tarihini ögrenmeyi beklerken azin son sadece 2yumurtamin buyudugunu ve bu sekildr bu yasta yetersiz buldugunu soyledi doktor.igne tedavisini durduruk. Yani bu sy tüp bebek sürecim iptal oldu. Öyle cok agladimki, umutlarim hayallerim basima yikildi. Vardir bundada bir hayir. Nasipten ötesi yok. Bir dahaki regl tarihinde gel daha yuksek dozlar ile yeniden başlarız dedi doktorum. İnanin sadece iki yumurta olgunlaşmıs dedikden sonra kulaklarim birsey duymaz oldu. Ben cok istiyorum evlat sahibi olabilmek ama imtahan oluyorum. Artik biraktim akisina, ben bu ay dinleneyim diorum.ama esim vakit kaybetmeyelim diyor. Cok kararsizim. Üzgünüm ve en önemlidi cok yiprandim.
Rabbim bizlere yardim eylesin, rabbim tez vakitde her birimizi hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Yavrularimiz sikica tutunsun, birakmasinlar bizi. Hic birimiz evlat ile imtahan olmayalim inşAllah. Umarim hersey cok guzel olur, üzülmeyiz umudumizu yirirmeyiz. Kader arkadaşlarim hepinizi cok seviyorum inşAllah tez vakitde hayirli hamis haberleriyle dolar sayfam
Merhaba kızlar allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Bende 5 yıllık evliyim 25 yaşındayım eşim 35 yaşında Varikosel den ameliyat olmuştu 4 sene geçti spermlerde degisiklik arada oldu ama tutmadi geçen ay göztepe medicalparka başvurduk aşılama deneyelim dedik 8 gün gobekden igne vurundum 75 ml kontrollerim cok iyi geçti bütün kan testlerimi yaptırdım hepsini onayladi en son 20 ml çıktı yumurtalarım eşimden de kontrol icin sperm istedi sonra dedi ki aşılama ya yetmez sonu hüsran olur boşuna 3 kere deneyip de paran gitmesin tüp bebek de şansınız var dedi bizde hazırlandık bu ay sonu adet olucam 2 günü gidip igneye basliycam bende heyecanlıyım cok mutluyum içime sevinç doldu ya kötu olursa sonu inşaallah allahım yüzümüzü güldürur pozitif olur herkesin tecrübeli arkadaşlar o süreç nasıl öncesi sonrası yapmamız gereken nelerdir herkes birer bisey yazsa biz seviniyoruz cok tesekkur ederim herkese :*
Kızlar beni aradılar şimdi 4. Gün embriyosu herşey gayet iyi bugün yapacağız transferi dediler. 4. Gün nasıl oluyor. Hiç okumadım burda genelde 3. Ve 5. Gün konuyor. Nedne böyle oldu ki
Herkese merhaba benim de ilk tüp bebek denemem bugün 4 günüm iğneleri kullanmaya başladım önümde daha çok yol var okuduklarımdan çıkardığım sonuç Rabbim herkes için hayırlısı ni versin Inşallah yakın zaman içinde bizlerde annelik duygusunu tadariz
7 tane döllendi 7 side duruyor. Bölünmeleri çok iyi dedi.Ben bazı arkadaşlarda okumuştum ama nedenini ınan bilmiyorum keşke embriyologlara sorsam kafanda soru işareti kalmasin, kaç tane embriyon vardi
aradılar bugün bebişlerimi çözmüşler perşembe günü Allah izin verirse kavuşucam onlara o zaman senin de cuma günü mü olacak acaba çok heyecanlıyım haber et bana olur muİnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun... Benim de transfer günüm yarın netleşecek ... Haberdar edelim birbirimizi