• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canım hayırlı ugurlu olsun tedavın , transferden sonraı gunden saymaya baslanıtor 4. Gunun bılgın olsun.benımde 8 hazıranda yuklemem yapıldı ,ilk 3 fun adet agrım oldu , ama 2 gundue yok ,ve goguslerım hafıf sıs ve hassaslar, ınsallah sonucun olumlu olur :*
Eveeet az once bi yerde okudum transfer gunu sayilmiyormus,senin de hayirli olsun bu arada gecmisi okuyorum, kendimi guncelleyip dönerim

Merhaba arkadaşlar benimde iki gün önce İki tane 8 hücreli embriyo transfer edildi. 2. Denemem bu. Birincisi 6 yıl önceydi. Beklemek zor. Hepimize iyi şanslar
İnsallah bu sefer bebeklerine kavusursun canim , bu mubarek gunlerde Rabbim yuzumuzu guldurur.

İnşallah sonucun istediğin gibi çıkar bende 8. Gün çok belirgin görmüştüm idrarda ve kanda da pozitif çıkmıştı kan testinde pozitif çıkar inşallah
Canimm cok tesekkur ederim senin bebegin kucaginda yada karninda heralde Allah hayirli evlat nasip eylesin , aksam bir daha yaptim gene hayalet , sali gunu 8. Gun idrar testi yaparim cumada kan tahlili gunum zaten .hic stresli degilim hatta cok mutluyum cunku esim bana bebek gibi davraniyor ve evimde huzur var ..:)olmiyadabilir oda aklimin bir kosesinde ama pozitif olacak diye dusunuyorum dua ediyorum karnimi seviyorum Rabbim ol drrse olacak sonucta otesine gecemeyiz

Canimm cok tesekkur ederim senin bebegin kucaginda yada karninda heralde Allah hayirli evlat nasip eylesin , aksam bir daha yaptim gene hayalet , sali gunu 8. Gun idrar testi yaparim cumada kan tahlili gunum zaten .hic stresli degilim hatta cok mutluyum cunku esim bana bebek gibi davraniyor ve evimde huzur var ..:)olmiyadabilir oda aklimin bir kosesinde ama pozitif olacak diye dusunuyorum dua ediyorum karnimi seviyorum Rabbim ol drrse olacak sonucta otesine gecemeyiz
Pozitif olman çok güzel moralin bozulmasın sakın benimki kimyasaldı keşke dediğin gibi karnımda olsaydı şuan adet olmayı bekliyorum kısmetse bu ay 3. Denememi yaptıracağım 3 donmuş miniğim daha var Rabbşm çok büyük hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Pozitif olman çok güzel moralin bozulmasın sakın benimki kimyasaldı keşke dediğin gibi karnımda olsaydı şuan adet olmayı bekliyorum kısmetse bu ay 3. Denememi yaptıracağım 3 donmuş miniğim daha var Rabbşm çok büyük hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canim kusura bkam hafirlatmak istemezdim demekki pozitif cikti diye sevinmemek lazim ,kalp atisini duyana kadar rahat yok .peki kimyasal oldugu nasil anlasiliyor canim beta mi normale
Hore kucuk cikti ? İnsallah o 3 donmus minik kucagini dolduracak canim merak etme , sende rahat ol pozitif dusun pozitif olsun biliyorum zor ama negatif dusununce hep cekiyoruz olumsuzluklari , hersey cok guzel olsun senin icin

Canim kusura bkam hafirlatmak istemezdim demekki pozitif cikti diye sevinmemek lazim ,kalp atisini duyana kadar rahat yok .peki kimyasal oldugu nasil anlasiliyor canim beta mi normale
Hore kucuk cikti ? İnsallah o 3 donmus minik kucagini dolduracak canim merak etme , sende rahat ol pozitif dusun pozitif olsun biliyorum zor ama negatif dusununce hep cekiyoruz olumsuzluklari , hersey cok guzel olsun senin icin
Yok estağfrullah zaten geçtiğimiz hafta oldu hala hatırımda yani :)) kan değerlerim ilk ikisinde ikiye katladı sonra çok yavaş ilerledi en son cuma günü 230 du düşmesini bekliyoruz takipteyiz şuan kan değerinden anlaşılıyor yani ama şimdi bunları düşünüp olumsuz etkileme kendini sağlıklı sıhatli gelsin yavrun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim hepimizin kucağı dolsun inşallah Allahım kimseye aratmasın iyi haberlerini bekliyorum takipteyim :)))

Yok estağfrullah zaten geçtiğimiz hafta oldu hala hatırımda yani :)) kan değerlerim ilk ikisinde ikiye katladı sonra çok yavaş ilerledi en son cuma günü 230 du düşmesini bekliyoruz takipteyiz şuan kan değerinden anlaşılıyor yani ama şimdi bunları düşünüp olumsuz etkileme kendini sağlıklı sıhatli gelsin yavrun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim hepimizin kucağı dolsun inşallah Allahım kimseye aratmasın iyi haberlerini bekliyorum takipteyim :)))
İnsallah canim Allah sanada en yakin zaamda nasip etsin zor gunler gecirmissin , ama olacak eninde sonunda olacak ;) haber vericem tabi insallah sonucta pozitif olursa moral olur ;) iyi geceler simdilik :*

İnsallah canim Allah sanada en yakin zaamda nasip etsin zor gunler gecirmissin , ama olacak eninde sonunda olacak :KK66: haber vericem tabi insallah sonucta pozitif olursa moral olur :KK66: iyi geceler simdilik :*
Bende inanıyorum Rabbim muradlarımızı versin iyi haberler ver inşallah iyi geceler :)

Kızlar cok erken bılıyorum ama dayanamadım her gune idrar testi aldım salı gunune kadar , dun yaptım cıkmadı uzulmedım zaten cok erken dıye , bugun yanı 6. Gun yaptım hayatımda ılk defa hayalet cızgıyı gordum , elım tıtredı resmen duygulandım , genede tam emın olamıyorum yarın sabah bır daha denıcem ınsallah koyulasır bana dua edın , ıkısıde tutarsa belkı erken cıkar dıye dusundum, cunku bugun bas dınmesı ve mıde bulantısı oldu resmen kı ben erken baslayan belırtılerı hep paıkolojık olarak gorurdum , ınsallah her sey cok guzel olur, hepımız ıcın
ınsAllah dedıgın gıbı hersey cooook guzel olur. sayfamız bebıslerle dolsun bu topık bıze ınsAllah sans getırır.

ınsAllah dedıgın gıbı hersey cooook guzel olur. sayfamız bebıslerle dolsun bu topık bıze ınsAllah sans getırır.
Canimtesekkur ederim sende bugun yarin catlatma igneni vurucaksin heralde , insallah hayirlisiyla kac
Tane cikarsa ciksin kucagini dolduracak bebekler olsun ;)benimde 7 folikul 17 yumurta 11 dollenmis ve 5. Gun embriyosu , 2 tane transfer edildi.bakalim bekliyoruz.bugun 7. Gun.insallah seninde hepsi 5. Gune kadar canli kalir Allah yardimcin olsun:*

Merhabalar benim de geçtiğimiz pazartesi 2 tane blastokist evresine geçmiş embriyom transfer edildi o günden beri evde inzivaya çekilmiş durumdayım.sürekli kendimi dinliyorum.su gibi bir akıntının dışında bir belirtim yok şuanda bugün 5.günüm ilk tüp bebek denememiz çok heyecanlı ve insanı acayip meraklandıran bir süreç.Rabbim isteyen herkesi de bizi de sevindirsin inşallahh.
Runya canim sende bir belkrti varmi ayni gun trabsferimiz oldu seninle bende her peceteye silisimde kahverengilik var bilemedim normalmi senin durumun nasil

Az önce okudum bende silik 2. Çizgiyi görmüşsün çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim bizlerede göstersin inşallah.ben cesaret edemiyorum evde test yapmaya beni perşembe günü çağırdılar o gün gideceğiz hastaneye. hiçbir belirti yok bende su gibi akıntının dışında Rabbime hergün dua ediyorum ben elimden geleni yapmaya çalıştım gerisi O nun elinde.

Az önce okudum bende silik 2. Çizgiyi görmüşsün çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim bizlerede göstersin inşallah.ben cesaret edemiyorum evde test yapmaya beni perşembe günü çağırdılar o gün gideceğiz hastaneye. hiçbir belirti yok bende su gibi akıntının dışında Rabbime hergün dua ediyorum ben elimden geleni yapmaya çalıştım gerisi O nun elinde.

CAnım bencede yapma gerek yok ben cok sabırsız bır ınsanım keske doktorun dedıgı gun yqpsam ama elımde degıl yapmaam duramıyoeum :)bugun gene togun kahve akıntı ve ıkı 3 damla kan geldı korktum hemen doktoru aradım yetkesme kanaması olabılır ama ıcın rahat edıcekse prolupon depo muydu ne oyle bır ıgne verdı ugun vurdurucam ,gıdınce kanada baktırıcam , en azından yykselıs varmı onu olcmus olurum ne yapayım kahverengıler ıyıyemı ısaret kotuyemı bılemıyorum oyuxden kan testı yapayım cuma bır daha yaparım bakalım hayırlısı canım senın ıcınde persembeyede cok az var ınsallah senınledır sımsıkı tutunmustur hakkında her sey guzel olsun

Amin inşallah ikimiz içinde.bebişlerimiz sımsıkı tutunmuşlardır bize inşallah.kahverengi akıntılar iyiye işarettir inşallah çok takma kafana doktorunda söylemiş yerleşme kanaması olabilir diye.kişiden kişiye çok değişiyor belirtiler aslında bende çok sabırsızımdır ama dünden beri iyice sakinledim diyorum ki kendi kendime Rabbime dua ederken"Rabbim hakkımda hayırlısı neyse bana onu nasip et"diye dua ediyorsam herşeye razı olmam gerek bizi yaratan bizi bizden daha iyi bilen,gören,işiten Rabbimiz var o hiçbir kulunu mahzun bırakmaz şayet vermiyorsa muhakkak bir hikmeti,bildiği vardır.

Amin inşallah ikimiz içinde.bebişlerimiz sımsıkı tutunmuşlardır bize inşallah.kahverengi akıntılar iyiye işarettir inşallah çok takma kafana doktorunda söylemiş yerleşme kanaması olabilir diye.kişiden kişiye çok değişiyor belirtiler aslında bende çok sabırsızımdır ama dünden beri iyice sakinledim diyorum ki kendi kendime Rabbime dua ederken"Rabbim hakkımda hayırlısı neyse bana onu nasip et"diye dua ediyorsam herşeye razı olmam gerek bizi yaratan bizi bizden daha iyi bilen,gören,işiten Rabbimiz var o hiçbir kulunu mahzun bırakmaz şayet vermiyorsa muhakkak bir hikmeti,bildiği vardır.
CoK dogru soylemıssın canım , bende hep tevekkul ettim ,sonucta Tabbım ol derse olucak olmazsa benım ıcın hayırlı olan bu oldugu ıcın olmamıstır,ama inşallah sınavımız buraya kadardır demedende duramıyorum. Tahlılın yuksek cıkması onemlı degıl daha 9 aylık surec var .ındallah yerlesmedır canım ya dedıgın gıbı kısıden kısıye cok degısıyor hakkımızda gayırlısı olsun

Amin canım inşallah.tabi ki sürekli bi aşama zaten test sonucu pozitif olsa bi kaç değer takibi lazım normal ilerliyormu diye ardından keseyi görmek,ardından kalp sesini duymak,ardından bazı aylardaki testleri cinsiyeti dokuz ayın sonunda zamanında doğum olacakmı sağlıklı doğacak mı nasıl olacak ne olacak öle şöylemi derken.gerçekten daha doğmadan annelik süreci başlıyor sabır en büyük annelik vasfı zaten.

KizlarRr benim oykuyu biliyorsunuzz hic bitmeyen kahverengi akintii , bugun 7. Gunumdu betaya baktirdim ve 43 cikti , okadar mutlu oldumki sukurler olsun, tabiki her sey olabilir deger dusebilir yukselebilir, tevekkul ediyorum bebeklerimide Allah ima emanet ediyorum artik .bana dahada ski ski tutunurlar insallah;)yuksek bir deger geldi 7. Gune gore cuma gununu sabirsizlikla bekliyorum artik bakalim artis olucakmi :)idrar testinide yolluyorum size 7. Gun goruntusu belki faydasi olur birikerine.Allah hepimize nasip etsin bu guzel duyguyu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 94
KizlarRr benim oykuyu biliyorsunuzz hic bitmeyen kahverengi akintii , bugun 7. Gunumdu betaya baktideğile 43 cikti , okadar mutlu oldumki sukurler olsun, tabiki her sey olabilir deger dusebilir yukselebilir, tevekkul ediyorum bebeklerimide Allah ima emanet ediyorum artik .bana dahada ski ski tutunurlar insallah:KK66:yuksek bir deger geldi 7. Gune gore cuma gununu sabirsizlikla bekliyorum artik bakalim artis olucakmi :)idrar testinide yolluyorum size 7. Gun goruntusu belki faydasi olur birikerine.Allah hepimize nasip etsin bu guzel duyguyu
Allah tamamına erdirsin canım inşallah değerin katlanarak artar. Darısı bizlere beimde bugün 5. Günüm beklmek çok zor çok fazla endişe var bende elimde değil Ne gibi belirtilerin oldu nasıl geçirdin transfer sonrasını

Allah tamamına erdirsin canım inşallah değerin katlanarak artar. Darısı bizlere beimde bugün 5. Günüm beklmek çok zor çok fazla endişe var bende elimde değil Ne gibi belirtilerin oldu nasıl geçirdin transfer sonrasını
Amin canım saglıklı gebelıklerımız olsun cok saol:*benım transferden bır gun sonra akıntıyla pembe kan geldı 1 gun sonrada yogun kahverengı akıntı , bunlar belkı işlem esnasında olan tahrıstende olabılır bılemıyorum, 3. 4. Gun adet agrısı gıbı agrım oldu , hıc bır gunum kahverengısız olmadı her peceteye kahverengı akıntı geldı, ozellıkle bugun cok fazla gelıyor ve sabahta 1 2 damla kan gelmıstı , bugunku yerlesme kanaması olabıkır, goguslerım hafıf şiş hafif hassas , oda transfeeden sonra hep boyle devam etti , herkesın belırtılerı farklı canım kımısı kupkuru hamıle kalıyor hıc akıntısız lekesız, ama leken olursada korkma .

Transfer gunuyle bırlıkte pazartesıden cumaya hep evdeydım cıkmadım dısarı dunlendım yatmaya calıstım , yatmakta sıkıcı, gunluk ıslerımı yaptım gene.cumartesı pazar ve bugunde hep dısarıdaydım , havuc suyu ve ananas cok faydalıymıs canım sende ıc bol bol ananas ta ye tutunma asamasında işe yarıyorlarmıs;)

Back