• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Emelingo hayırlısı olsun hangi tüp bebek merkezinde yaptınız denemelerinizi canım
İnş sevinçli haberlerini alırız bizi haberdar etmeyi unutma
Ankara özel tüp bebek merkezinde. Ilkinde düşük yapmıştım. Bu sefer donmuş embriyo transferim oldu. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Canım oncelıkle tesavın hayırlı olsun ınsallah ,aşılama şansı dusekken neden vucuduna okadar hormon yukledı anlamıyorum keske dırek tüp bebege yonlendırseydı, canım bence senın ilk tüp denemende tutucak Allah ın ıznıyle , cunku cevremde erkekte bu tıp sorunlar oldugunda tüp bebekle halloluyor , Allah yolunu acık etsın ınsallahh
Canım çok teşekkür ederim inşallah allahın izniyle tutar bi baslasaydik hayirlisyla günler geçmiyor çok hasretiz valla hamile olmayi o kadar hayal ediyorum ki hep ruyalarimda erkek bebek görüyorum ve benim çocuğum olarak yıllardır görüyorum inşallah allah herkese verir

Bitti kızlar inanılır gibi değil. 2 embriyo transfer yapıldı. 7 taneden 2 tanesinin gelşimş durmuş. O nednele bugün yapmak istemişler. İlaçlarımı söylediler 29 hazirqn test günü. Darısı transfer bekleyen diğer arkadaşlara
Hayırlı olsun bebeklerin sımsıkı tutunsun sana insallah:anneadayı:

Bende bugün bir karamsarim sanki tutmadı yine :KK43: 8. Günüm bugün dakika sayıyorum artık geçsin şu zaman, ya aklıma birde idrar testi geliyor ama yapsam mi bilemiyorum
Bence kötü düşünme. Ben ilk gebeliğimde hamile olduğumu öğrendikten bi kaç gün sonra idrar testi yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bence bekle boştan yere kendini üzmüş olursun daha belli olmaz.

Kızzzlarrrr benim transferden sonra 10. Günüm yarındı hiç idrar testi yapmamıştım.eşim bugün sabah dayanamadı hastaneye gittik kan verdim ve sonuç pozitifff betahcg 109.7 çıktı acayip oldum hala inanamıyorum.cuma günü bidaha gideceğiz test tekrarlanacak değerin 2 ye katlaması gerek.10 seneden sonra mevlam bizi de sevindirdi inşallah sonuna kadar hep böle devam eder.burdaki kader arkadaşlarım hepiniz içinde hep dua ediyorum Rabbim hepimizi sevindirsinn.Asla umudunuzu yitirmeyin herşey Kudreti sonsuz Rabbimin elinde O nun katında olmaz diye bişey yok.

Kızzzlarrrr benim transferden sonra 10. Günüm yarındı hiç idrar testi yapmamıştım.eşim bugün sabah dayanamadı hastaneye gittik kan verdim ve sonuç pozitifff betahcg 109.7 çıktı acayip oldum hala inanamıyorum.cuma günü bidaha gideceğiz test tekrarlanacak değerin 2 ye katlaması gerek.10 seneden sonra mevlam bizi de sevindirdi inşallah sonuna kadar hep böle devam eder.burdaki kader arkadaşlarım hepiniz içinde hep dua ediyorum Rabbim hepimizi sevindirsinn.Asla umudunuzu yitirmeyin herşey Kudreti sonsuz Rabbimin elinde O nun katında olmaz diye bişey yok.
Canımmm çok sevindim Rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder.

Bu arada bu belirtiler kişiden kişiye çok değişiyor.bir belirti aramayın bence bende 9 gündür kendimi dinliyorum ama hiçbirbelirtim olmadı bunu burda hep yazdım sadece su gibi bir akıntım vardı o da kullandığım vajinal jelden kaynaklaıyor diye düşünmüştüm ki zaten öle de yazmıştı bi çok kişi jelden oluyor diye.demek istediğim hiçbir belirtim hala yok

Back