• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Herkese merhaba benim de ilk tüp bebek denemem bugün 4 günüm iğneleri kullanmaya başladım önümde daha çok yol var okuduklarımdan çıkardığım sonuç Rabbim herkes için hayırlısı ni versin Inşallah yakın zaman içinde bizlerde annelik duygusunu tadariz
Zaman çok hızlı geçiyor. Anlamayacaksın. Bi bakacaksın opu bi bakacaksın transfer. Sanırım zor olan transfer sonrasıymış. Bende yoldayım şimdi transfere gidiyorum. Zorlu sürece giriyorım bugün

canım hayırlı
Herkese merhaba benim de ilk tüp bebek denemem bugün 4 günüm iğneleri kullanmaya başladım önümde daha çok yol var okuduklarımdan çıkardığım sonuç Rabbim herkes için hayırlısı ni versin Inşallah yakın zaman içinde bizlerde annelik duygusunu tadariz
olsun tedavin evet yol uzun ama sabredicez ve innşallah mutlu sona ulaşıcaz bol bol dua edicez

Günaydin kizlar dun 3kontrol icin doktora gittik. Ve ben yumurta toplama tarihini ögrenmeyi beklerken azin son sadece 2yumurtamin buyudugunu ve bu sekildr bu yasta yetersiz buldugunu soyledi doktor.igne tedavisini durduruk. Yani bu sy tüp bebek sürecim iptal oldu. Öyle cok agladimki, umutlarim hayallerim basima yikildi. Vardir bundada bir hayir. Nasipten ötesi yok. Bir dahaki regl tarihinde gel daha yuksek dozlar ile yeniden başlarız dedi doktorum. İnanin sadece iki yumurta olgunlaşmıs dedikden sonra kulaklarim birsey duymaz oldu. Ben cok istiyorum evlat sahibi olabilmek ama imtahan oluyorum. Artik biraktim akisina, ben bu ay dinleneyim diorum.ama esim vakit kaybetmeyelim diyor. Cok kararsizim. Üzgünüm ve en önemlidi cok yiprandim.
Rabbim bizlere yardim eylesin, rabbim tez vakitde her birimizi hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Yavrularimiz sikica tutunsun, birakmasinlar bizi. Hic birimiz evlat ile imtahan olmayalim inşAllah. Umarim hersey cok guzel olur, üzülmeyiz umudumizu yirirmeyiz. Kader arkadaşlarim hepinizi cok seviyorum inşAllah tez vakitde hayirli hamis haberleriyle dolar sayfam
Canım benım ne kadar uzulme desemde elınde degıl bılıyorum ama güçlü durmaya calıs cunku nasıp denen bır sey var kaderın otesıne gecemıyorsun benımde umıt bagladıgım cok ay oldu eşim hep derdi belkı bı ay dogsaydı katil olucaktı Onumuxdekı ay dogarsa belkı basbakan olucak derdi:)))hıc bırıuzın sonu garantı degıl kendını toparla bır an once ama yumurta sayun neden az cogaltmak ıcın ne yaomak laZım onuda arastır xnm zaman cok cabuk gecıcek emın ol

Merhaba kızlar allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Bende 5 yıllık evliyim 25 yaşındayım eşim 35 yaşında Varikosel den ameliyat olmuştu 4 sene geçti spermlerde degisiklik arada oldu ama tutmadi geçen ay göztepe medicalparka başvurduk aşılama deneyelim dedik 8 gün gobekden igne vurundum 75 ml kontrollerim cok iyi geçti bütün kan testlerimi yaptırdım hepsini onayladi en son 20 ml çıktı yumurtalarım eşimden de kontrol icin sperm istedi sonra dedi ki aşılama ya yetmez sonu hüsran olur boşuna 3 kere deneyip de paran gitmesin tüp bebek de şansınız var dedi bizde hazırlandık bu ay sonu adet olucam 2 günü gidip igneye basliycam bende heyecanlıyım cok mutluyum içime sevinç doldu ya kötu olursa sonu :KK43: inşaallah allahım yüzümüzü güldürur pozitif olur herkesin tecrübeli arkadaşlar o süreç nasıl öncesi sonrası yapmamız gereken nelerdir herkes birer bisey yazsa biz seviniyoruz cok tesekkur ederim herkese :*
Canım oncelıkle tesavın hayırlı olsun ınsallah ,aşılama şansı dusekken neden vucuduna okadar hormon yukledı anlamıyorum keske dırek tüp bebege yonlendırseydı, canım bence senın ilk tüp denemende tutucak Allah ın ıznıyle , cunku cevremde erkekte bu tıp sorunlar oldugunda tüp bebekle halloluyor , Allah yolunu acık etsın ınsallahh

Hosgeldın canım aminn ınsallah herkesın mutlu haberını alırız

Zaman çok hızlı geçiyor. Anlamayacaksın. Bi bakacaksın opu bi bakacaksın transfer. Sanırım zor olan transfer sonrasıymış. Bende yoldayım şimdi transfere gidiyorum. Zorlu sürece giriyorım bugün
Inşallah inşallah dediğin gibi çabucak geçer zamanda bende transfere gidiyor olurum sana da hayırlı olsun bebişlerimiz al gel Allah in izniyle

Inşallah inşallah dediğin gibi çabucak geçer zamanda bende transfere gidiyor olurum sana da hayırlı olsun bebişlerimiz al gel Allah in izniyle
Şu an kafamda deli sorular. Eşimi kapıda bıraktım. Telefonu vermedim:))) içerde bekletiyorlar. Sıkışık olmak gerekiyormuş.
Bugün 4. Günüm nedne bugün transfer
Embriyolar iyi mi?
Donduracak mıyız?

Şu an kafamda deli sorular. Eşimi kapıda bıraktım. Telefonu vermedim:))) içerde bekletiyorlar. Sıkışık olmak gerekiyormuş.
Embriyolar iyi mi?
Donduracak mıyız?
Canım hayırlı ugurlu olsun transferın transferden sonra hemen kalkma 1 saat yat en az bn cok sıkıstıgım ıcın 1 saat sonra kalkmak zorunda kaldım hemen .işlemden sonra embrıyolog senınle horusuyor merak ettıgın butun soruları sorarsın her sey gonlunce olsun

Embriyolar iyi mi?
Donduracak mıyız?

Naptım canım sorularının cevabını alabildin mi transferim olmuştur artık sımsıkı tutunsun sana bebislerin insalah

Bitti kızlar inanılır gibi değil. 2 embriyo transfer yapıldı. 7 taneden 2 tanesinin gelşimş durmuş. O nednele bugün yapmak istemişler. İlaçlarımı söylediler 29 hazirqn test günü. Darısı transfer bekleyen diğer arkadaşlara

Hadi hayırlı olsun:KK49::KK49:aksi ispatlanana kadar hepimiz birer gebeyix

Günaydin kizlar dun 3kontrol icin doktora gittik. Ve ben yumurta toplama tarihini ögrenmeyi beklerken azin son sadece 2yumurtamin buyudugunu ve bu sekildr bu yasta yetersiz buldugunu soyledi doktor.igne tedavisini durduruk. Yani bu sy tüp bebek sürecim iptal oldu. Öyle cok agladimki, umutlarim hayallerim basima yikildi. Vardir bundada bir hayir. Nasipten ötesi yok. Bir dahaki regl tarihinde gel daha yuksek dozlar ile yeniden başlarız dedi doktorum. İnanin sadece iki yumurta olgunlaşmıs dedikden sonra kulaklarim birsey duymaz oldu. Ben cok istiyorum evlat sahibi olabilmek ama imtahan oluyorum. Artik biraktim akisina, ben bu ay dinleneyim diorum.ama esim vakit kaybetmeyelim diyor. Cok kararsizim. Üzgünüm ve en önemlidi cok yiprandim.
Rabbim bizlere yardim eylesin, rabbim tez vakitde her birimizi hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Yavrularimiz sikica tutunsun, birakmasinlar bizi. Hic birimiz evlat ile imtahan olmayalim inşAllah. Umarim hersey cok guzel olur, üzülmeyiz umudumizu yirirmeyiz. Kader arkadaşlarim hepinizi cok seviyorum inşAllah tez vakitde hayirli hamis haberleriyle dolar sayfam
Canım nolur çok üzme kendini biliyorum çok zor ama herşey Rabbim den.sakın umudunu mücadeleni yitirme.bu günlerde geçecek elbet.Rabbim çok büyük O nun katında olmaz diye bişey yok.

Mormenekşe arkadaşım her işte bir hayır var , belki yumurtan çok olacaktı ama tutunmuycaktı bebişlerin daha çok üzülebilecektin.. Demek ki doğru zaman değilmiş canım.. Şimdi yumurta rezervini artıran bitkisel kürler de uygularsın inşallah bir dahaki tedavinde isteğine ulaşırsın.. 1 nitelikli yumurta yeterli bu iş için canım

Merhaba kızlar allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Bende 5 yıllık evliyim 25 yaşındayım eşim 35 yaşında Varikosel den ameliyat olmuştu 4 sene geçti spermlerde degisiklik arada oldu ama tutmadi geçen ay göztepe medicalparka başvurduk aşılama deneyelim dedik 8 gün gobekden igne vurundum 75 ml kontrollerim cok iyi geçti bütün kan testlerimi yaptırdım hepsini onayladi en son 20 ml çıktı yumurtalarım eşimden de kontrol icin sperm istedi sonra dedi ki aşılama ya yetmez sonu hüsran olur boşuna 3 kere deneyip de paran gitmesin tüp bebek de şansınız var dedi bizde hazırlandık bu ay sonu adet olucam 2 günü gidip igneye basliycam bende heyecanlıyım cok mutluyum içime sevinç doldu ya kötu olursa sonu :KK43: inşaallah allahım yüzümüzü güldürur pozitif olur herkesin tecrübeli arkadaşlar o süreç nasıl öncesi sonrası yapmamız gereken nelerdir herkes birer bisey yazsa biz seviniyoruz cok tesekkur ederim herkese :*

Canım güzel beslenin güzel düşünün iyi olsun... Teknoloji tıp çok ilerledi ve en önemlisi Allahtan sadece OL ! Emrinin gelmesi bol bol dua edelim

Kızlar beni aradılar şimdi 4. Gün embriyosu herşey gayet iyi bugün yapacağız transferi dediler. 4. Gün nasıl oluyor. Hiç okumadım burda genelde 3. Ve 5. Gün konuyor. Nedne böyle oldu ki

Canım benim şuan 4 yaşında olan oğlum da 4.gün transferiydi...çok şükür..umarım sende benimle aynı kaderi paylaşırsın.. Allaha emanet ol bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş,

Allah rast getirsin arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz senin de...

Bitti kızlar inanılır gibi değil. 2 embriyo transfer yapıldı. 7 taneden 2 tanesinin gelşimş durmuş. O nednele bugün yapmak istemişler. İlaçlarımı söylediler 29 hazirqn test günü. Darısı transfer bekleyen diğer arkadaşlara

Oo ikizler gelcek inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

Merhaba kızlar. Ben de aranıza katılıyorum :) 2.tüp bebek denemem transferim oldu 12 haziranda. Test günüm 24 haziran. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hayırlı haberler almanız dileğiyle.

Emelingo hayırlısı olsun hangi tüp bebek merkezinde yaptınız denemelerinizi canım
İnş sevinçli haberlerini alırız bizi haberdar etmeyi unutma

Back